انواع سمعک گوش کدامند؟

انواع سمعک گوش کدامند؟

بروز رسانی : ۲۷ آذر ۱۴۰۲

انواع سمعک گوش و قیمت آن، براساس ویژگی های متنوع نظیر سایز و طراحی بدنه، پردازش اصوات و برند تقسیم می شود. قیمت انواع سمعک به دلیل تفاوت در تکنولوژی و برند متنوع است. کمپانی های مختلف سالانه مدل های جدید و متنوعی از محصولات خود را به بازار عرضه می کنند. هدف تمام این محصولات جبران نقص شنوایی کاربر به بهترین شکل ممکن و مشابه گوش انسان است. در این مطلب می توانید انواع سمعک را از نظر پردازش، سایز و بدنه بشناسید. برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان شنوایی شناس جراحان تماس حاصل فرمایید.

انواع سمعک گوش و جبران کمبودهای گذشته

انواع سمعک گوش دارای گروههای مختلفی است و با توجه به نیازهای فرد و میزان وسعت مشکل از مدلهای متنوعی استفاده می شود. برای جبران کم شنوایی از وسیله ای الکترونیکی به نام سمعک استفاده می شود. انواع متنوعی از کم شنوایی وجود دارد که از نظر شدت و فرکانس با یکدیگر تفاوت دارند. هرکدام از انواع مدلهای سمعک گوش برای شدت و نوع خاصی از کم شنوایی کاربرد دارد. همچنین سمعک ها برای توانبخشی و درمان وزوز گوش عملکردی فوق العاده دارند. امروزه سمعک مخصوص وزوز گوش در تمام برندهای وسایل کمک شنوایی تولید می شود.

انواع سمعک ها نسبت به مدل های دهه گذشته تنوع و پیشرفت وسیعی به همراه داشته است. پیش از این برای خرید سمعک تنها با چند انتخاب محدود و چند برند ثابت سر و کار داشتید و مانند امروز نمی توانستید بر اساس افت شنوایی و نیازهای خود بهترین مدل و نوع سمعک را انتخاب و خریداری کنید. سمعک های آنالوگ قدیمی قابلیت تنظیم نداشتند و سر و صدای زیاد و تقویت نامناسب آن حتی گاهی اوقات باعث آسیب رسیدن به شنوایی فرد مصرف کننده می شد. سمعک های پشت گوشی آنالوگ و مدل های جیبی تنها انتخاب برای پوشش کم شنوایی در گذشته بوده است. جدیدترین انواع سمعک می توانند محدوده وسیعی از انواع کم شنوایی با نیازهای خاص را پوشش دهند. جدیدترین سمعک های دیجیتال و هوشمند، وایرلس، ضد آب و قابل شارژ با کمک ادیولوژیست شما انتخاب شده و بر اساس کم شنوایی منحصر به فرد تجویز و تنظیم می شود. انواع برند های تولید کننده سمعک با تحقیقات و تلاش های مستمر توانسته اند جدیدترین تکنولوژی ها را برای استفاده افراد کم شنوا ابداع و در محصولات خود استفاده کنند. رقابت تولید کنندگان مختلف سمعک در نهایت به نفع مصرف کننده خواهد بود و باعث می شود تا بهترین و جدیدترین سمعک ها با مناسب ترین قیمت قابل خریداری و استفاده باشد.

آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم

نوبت دهی حضوری و آنلاین:

02188871085       02188871589

09354353539       09129358402

نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس

انواع سمعک

اینکه کدام مدل از انواع سمعک ها برای فرد مناسب است بستگی به شرایط شنوایی فرد و فاکتورهایی نظیر مجرای گوش، توانایی حرکتی و غیره بستگی دارد. بهترین سمعک توسط شنوایی شناس برای افراد دارای افت شنوایی و وزوز گوش انتخاب و تجویز می شود. اگر قصد خرید سمعک دارید و یا می خواهید در زمینه قیمت سمعک ها اطلاعات کسب کنید می توانید با شنوایی شناسان ما تماس حاصل فرمایید.

انواع سمعک کدامند؟

سمعک چیست؟

سمعک وسیله ای کمکی است که با استفاده از مدارات الکترونیکی مختلف و با تقویت و پردازش صداهای رسیده باعث افزایش قدرت شنوایی فرد می شود. این وسیله از لحاظ سایز ، استایل و قدرت انواع مختلفی دارد.

سمعک چیست و نحوه عملکرد آن چگونه است؟

انواع سمعک گوش و معیار دسته بندی آن

تقسیم بندی انواع سمعک ها از نظر ویژگی پردازشی، برند، اندازه و سایز انجام می شود. برندهای مختلف مدلهای متنوعی از سمعکها را از نظر سایز و قدرت تولید می کنند. در ادامه به بررسی این موارد می پردازیم.

انواع سمعک از نظر پردازش صدا، تکنولوژی و عملکرد

سیستم های پردازشی سمعک ها از لحاظ عملکرد به سه خانواده آنالوگ، دیجیتال و هوشمند تقسیم می شوند. این سیستم های پردازشی باعث تغییر کیفیت اصوات و توانایی شنیداری فرد می شود و قابلیت های تنظیمی سمعک نیز متفاوت خواهد بود.  از نظر تکنولوژی محصولاتی نظیر ضدآب، وایرلس، دوگوشی و مخصوص وزوز گوش در این دسته بندی قرار دارند. به معرفی انواع سمعک از نظر تکنولوژی و پردازش می پردازیم.

لیست قیمت انواع سمعک سال 1400

سمعک آنالوگ ابتدایی ترین انواع سمعک

ابتدایی ترین و ساده ترین سیستم پردازشی به کار رفته در وسایل کمک شنوایی سیستم آنالوگ نام دارد. سمعک آنالوگ کلیه صداهای رسیده را تقویت کرده و شدت صدا میزان این تقویت را تغییر نمی دهد. این سیستم قابلیت تنظیم ندارد و تنها می توان صدای آن را کم و زیاد کرد. در واقع اصوات مهم گفتاری و صداهای زمینه پر شدت به یک اندازه تقویت شده و باعث آزار فرد و کاهش بسیار چشمگیر کیفیت صدا می شود.

نکته منفی انواع سمعک آنالوگ تقویت همزمان اصوات شدت بالا و صداهای گفتاری مطلوب است. صدایی مانند صدای هواپیما و صدای صحبت آرام به یک اندازه تقویت می شوند. این مسئله باعث آسیب رسیدن به حلزون گوش انسان می شود. چرا که صداهای بلند تقویت شده باعث افت بیش از پیش شنوایی فرد می شود. این گروه از وسایل کمک شنوایی با پیشرفت تکنولوژی به فراموشی سپرده شده اند.

قیمت انواع سمعک آنالوگ چقدر است؟

قیمت سمعک آنالوگ از حدود 600 هزار تومان شروع می شود. محصولات آنالوگ ارزانترین رده های سمعک هستند. برخی از این محصولات دارای قابلیت ضدآب و بدنه قدرتمندی هستند. بیشتر سمعکهای آنالوگ از نوع پشت گوشی هستند و مدل های داخل گوشی در رده آنالوگ بسیار کم تولید می شوند. امروزه سمعک آنالوگ جای خود را به محصولات کمک شنوایی پیشرفته داده است. 

انواع سمعک دیجیتال و نقطه تحول تکنولوژی

با گسترش تکنولوژی دیجیتال و استفاده از آن در سمعک ها قابلیت های بسیار زیادی در این دستگاه ها معرفی شده و استاندارد جدیدی در زمینه کیفیت اصوات تعریف شد. انواع سمعک دیجیتال بوسیله کامپیوتر تنطیم می شود و کاملا بر اساس میزان کم شنوایی فرد تقویت آن تعریف می شود. استفاده از قابلیت دیجیتال امکان استفاده از تکنولوژی های مختلف را فراهم می کند. مثلا تقویت بیشتر به صداهای ضعیف و تقویت کمتر به اصوات بلند و ناگهانی داده می شود که باعث راحتی و افزایش قابلیت درک گفتار کاربر می شود.

قسمت های مختلف سیستم شنوایی طبیعی انسان در سمعک دیجیتال بصورت مدارات مختلف شبیه سازی می شود تا تجربه شنوایی با تقویت تا حد امکان به شنوایی طبیعی نزدیک شود. سیستم حذف نویز های محیطی و سیستم سرکوب فیدبک باعث راحتی کاربر می شود. از تکنولوژی های کاربردی دیگر استفاده از دو میکروفون است که باعث دریافت اصوات از جهت های خاص می شود. محصولات دیجیتال به دلیل استفاده از مدارات مجتمع ظاهر کوچک تر و ظریف تری دارند که باعث تولید انواع سمعک نامرئی و پشت گوشی با قابلیت های وایرلس شده است.

ضعف بزرگ تکنولوژی آنالوگ در مدل های دیجیتال برطرف شده و تقویت با توجه به شدت اصوات رسیده تغییر می کند که باعث حفظ شنوایی فرد و جلوگیری از آسیب به آن می شود. تکنولوژی دیجیتال غالبا قیمت مناسب و امکانات قابل قبولی را عرضه می کند.

سمعک های دیجیتال قابلیت تنظیم کامپیوتری دارند

قیمت انواع سمعک دیجیتال چقدر است؟

قیمت سمعک دیجیتال به عوامل متعددی بستگی دارد. برند، کیفیت ساخت، تکنولوژی پردازشی، تعداد کانال و باند و امکان استفاده از سیستم های وایرلس در تعیین قیمت این محصولات تاثیرگذار است. قیمت خرید سمعک دیجیتال از حدود یک میلیون تومان شروع می شود. هرچه سطح تکنولوژی و کیفیت ساخت این محصولات بیشتر باشد، هزینه آن هم بیشتر است.

سمعک هوشمند از مفیدترین و جدیدترین انواع سمعک

گسترش فناوری های مختلف باعث گشایش عصر جدیدی در تجهیزات و فناوری های پزشکی شده است. دنیای وسایل کمک شنوایی نیز از این قضیه مستثنی نیست و روز به روز تکنولوژی های کاربردی مختلفی برای راحتی هرچه بیشتر کاربران معرفی می شوند. نقطه عطف تکنولوژی پردازشی را می توان تولید و عرضه انواع سمعک هوشمند دانست. بدلیل داینامیک بودن سیستم شنوایی طبیعی انسان استفاده از این تکنولوژی ها برای شبیه سازی این سیستم ضروری است. تکنولوژی هوشمند در این زمینه موفق عمل کرده است.

اولویت اصلی در انواع سمعک هوشمند شبیه سازی سیستم شنوایی انسان و راحتی هرچه بیشتر کاربر است. امکانات زیاد و پیشرفته که در قالب تنظیمات مخصوص در تقویت کننده ها استفاده می شود سیستم هوشمند را تعریف می کند. این محصولات تنظیمات آکوستیکی خود را بر اساس اصوات رسیده و ویژگی های محیطی تغییر می دهند و این عمل کاملا اتوماتیک بوده و بصورت افزایش کیفیت صدا برای کاربر محسوس است.

از ویژگی های بسیار کاربردی و موثر سیستم های هوشمند شنوایی دو گوشی است که بوسیله قابلیت وایرلس قابل دستیابی است. اطلاعات رسیده به سمعکهای دو گوش بوسیله وایرلس با یکدیگر به اشتراک گذاشته می شوند و تجربه شنوایی با کیفیت و استریو را فراهم می کنند. با استفاده از این قابلیت اصوات گفتاری شناسایی و تقویت شده و صداهای مزاحم حذف می شوند. نتیجه آن افزایش نسبت سیگنال به نویز و کیفیت و شفافیت خارق العاده خواهد بود.

سمعک های هوشمند قابلیت تمرکز بر جهت های مختلف و گفتار را دارند

وقتی لفظ هوشمند استفاده می شود قابلیت های زیادی مد نظر است که باید به آن دست یافت. تقویت کننده باید بتواند بر اساس اطلاعات ورودی عملکرد خود را تغییر دهد. یکی از ویژگی های سیستم های هوشمند که بسیار قابل توجه است قدرت یادگیری است. یعنی به مرور زمان براساس اولویت های شنیداری کاربر در محیط های مختلف ضبط شده و آمپلی فایر آن را در تنظیمات خود لحاظ می کند. قابلیت وایرلس موجود در این مدل ها باعث اتصال مستقیم به موبایل های اندروید و ios می شود که کنترل و تنظیم سمعک را برای کاربر محقق می کند.

از جدیدترین فناوری هایی که در سیستم های هوشمند استفاده می شود سیستم مکان یابی یا GPS است. در صورت گم شدن سمعک با استفاده از اپلیکیشن موبایل و قابلیت مکان یابی آخرین محلی که دستگاه روشن بوده است شناسایی می شود که در سالمندان مبتلا به آلزایمر کاربردهای فراوان دارد. همچنین محیط های شنیداری کاربر مشخص شده و در آن محیط تنظیمات خاص اعمال می شود.

سمعکهای هوشمند وایرلس دارای قابلیت gps و ردیابی با موبایل هستند.

قیمت انواع سمعک هوشمند

قیمت سمعک هوشمند به عوامل متعددی نظیر برند، سطح پردازش، قابلیت های وایرلس و  ضدآب و تعداد کانال و باند بستگی دارد. قیمت انواع سمعک هوشمند از حدود دو میلیون و پانصد هزار تومان شروع می شود. برخی از انواع محصولات هوشمند دارای امکانات وایرلس و قابلیت اتصال به موبایل و لوازم جانبی متنوع هستند. طبیعتا هزینه این محصولات بیشتر از مدل های دیگر خواهد بود.

انتخاب سمعک هوشمند

سمعک وایرلس از کارامدترین انواع سمعک

سمعک وایرلس یا بلوتوثی پیشرفته ترین گروه از محصولات هوشمند است که قابلیت اتصال به موبایل و لوازم جانبی متنوعی دارد. بسیاری از این محصولات دارای قابلیت اتصال دو گوشی هستند. سمعک دو گوشی سیستم شنوایی طبیعی انسان را شبیه سازی می کند. مزایای انواع سمعک وایرلس شامل افزایش کیفیت صدا، درک بیشتر گفتار، راحتی استفاده بیشتر، امکان اتصال به لوازم صوتی متنوع نظیر تلویزیون و ضبط صوت و انتقال مستقیم صدا به گوش است.

سمعک وایرلس با قابلیت اتصال به لوازم جانبی و موبایل

قیمت سمعک وایرلس یا بلوتوثی

قیمت سمعک وایرلس از حدود سه میلیون تومان شروع می شود. سادهترین محصولات وایرلس در برخی برندها تنها به لوازم جانبی همان برند نظیر ریموت کنترل و رابط تلویزیون و موبایل متصل می شوند. برخی از محصولات وایرلس بطور مستقیم به موبایل متصل شده و صداها را بدون نیاز به رابط به گوش منتقل می کنند. قیمت انواع سمعک وایرلس یا بلوتوث دار به عواملی نظیر سطح پردازش، قدرت سیستم وایرلس، اتصال دو گوشی، قابلیت ضدآب و کیفیت ساخت بستگی دارد.

قیمت انواع سمعک وایرلس

انواع سمعک سالمندان

انواع سمعک های مخصوص افراد سالمند در برندهای مختلف و با قدرت های متنوع تولید شده و قابل خریداری است. تولید بهترین نوع سمعک برای سالمندان در برندهای سمعک رواج پیدا کرده است و علت آن هم گسترش سالمندی و بروز پیرگوشی به دنبال آن است. کم شنوایی در بیشتر افراد مسن به دلیل مشکلات حسی عصبی رخ می دهد، در نتیجه انواع سمعک مخصوص سالمندان باید از قدرت تمایز و پردازش گفتار مناسب استفاده کنند تا فرد بتواند بصورت فعال در جمع های گروهی شرکت و به راحتی سیگنال های صوتی را دریافت و پردازش کند. سمعک مناسب برای افراد سالمند معمولا باید از مدل های پشت گوشی و بزرگ باشد تا کاربر بتواند به خوبی با آن کار کرده و نگهداری های لازم را انجام دهد. البته این مسئله تا حد زیادی به سبک زندگی و فعالیت فرد بستگی دارد.

قیمت سمعک سالمندان

برای بیان قیمت سمعک مخصوص سالمندان باید سابقه فرد در استفاده از سمعک و نیاز وی را در نظر گرفت. هزینه خرید سمعک برای فرد سالمندی که قبلا از سمعک استفاده کرده است معمولا کمتر است زیرا عادت پذیری عصبی در این فرد بر اساس سمعک های قدیمی و دیجیتال پایه صورت گرفته و اکنون هم با این سمعک ها بهترین پاسخ را دریافت می کند. در مقابل برای افراد سالمندی که به تازگی متوجه کم شنوایی خود شده و از سبک زندگی فعالی برخودار هستند می توان از انواع سمعک های هوشمند و جدید با پردازش صوتی فوق العاده استفاده کرد. بر این اساس قیمت انواع سمعک برای سالمندان بین 3 تا 10 میلیون تومان برآورد می شود.

انواع سمعک کودکان

سمعک کودکان انواع مختلف داشته و با ویژگی ها و وسایل جانبی مختلف تولید می شود. نیازهای خاص شنوایی کودکان تولید سمعک مخصوص آن ها را الزام می بخشد و به همین دلیل کمپانی ها و برندهای تولید کننده تلاش و توجه ویژه ای را در تولید انواع سمعک کودکان و نوزادان مبذول کرده اند. مدل های مختلف سمعک برای کودکان و اطفال از ویژگی هایی مانند چراغ LED برای سوت گوش، سیستم سرکوب فیدبک، قفل درب باطری مخصوص و قابلیت اتصال به FM برخوردار هستند. از انواع سمعک های کودکان می توانم به مدل Up smart ریساند، Sensei اتیکن و SkyQ فوناک اشاره کرد.

قیمت انواع سمعک کودکان

قیمت سمعک کودکان و نوزادان از حدود 5 تا 15 میلیون تومان برآورد می شود و علت آن بالا بودن سطح تکنولوژی مورد نیاز برای این گروه سنی است. انواع سمعک های هوشمند، دیجیتال، ضدآب و شارژی مخصوص کودکان در این رنج قیمتی قابل خریداری هستند و انتخاب آن به نظر ادیولوژیست بستگی دارد. سمعک دو گوشی با توجه به وضعیت کودک بهترین انتخاب است که در این صورت هزینه مورد نیاز دوبرابر می شود.

انواع سمعک مخصوص وزوز

سمعک وزوز گوش امروزه به دلیل افزایش اهمیت سوت گوش یا تینیتوس به عنوان یک مشکل سلامتی قابل توجه، اهمیت زیادی پیدا کرده اند. انواع سمعک های وزوز توسط برندهای مختلف تولید شده و برنامه ها و قابلیت های مختلفی توسط تولید کنندگان در سمعک ها تعبیه می شود تا افراد در کنار جبران کم شنوایی خود بتوانند صدای وزوز را نیز پوشش داده و کمتر آن را احساس کنند. تولید کنندگان مجموعه ای کامل را با سمعک های مخصوص وزوز  ارائه می دهند و دستگاه هایی که دارای فن آوری نویز سفید، نویز صورتی، تکنیک های ماسکینگ و حتی رویکردهای کاهش استرس می باشند را برای مبتلایان وزوز طراحی و عرضه کرده اند.

قیمت انواع سمعک مخصوص وزوز

قیمت انواع سمعک های مخصوص وزوز از حدود 5 میلیون تومان آغاز می شود و دلیل آن این است که سمعک دارای فناوری پوشش وزوز جزو محصولات هوشمند است و از فناوری بالایی بهره می برد. هزینه خرید انواع سمعک برای درمان سوت گوش در برندهایی مانند اتیکن و زیمنس که از برنامه ها و اپلیکیشن های مخصوص برای پوشش وزوز استفاده می کنند، بیشتر است.

سمعک ضدآب

سمعک ضدآب به گروهی از محصولات کمک شنوایی گفته می شود که دارای مقاومت کامل در برابر آب و رطوبت و گرد و غبار است. محصولات ضدآب دارای ip68 بوده و از پوشش نانو برای دستیابی به این مهم استفاده کرده اند. ساخت قطعات دارای پوشش پلیمری نانو انقلابی در حوزه تولید وسایل کمک شنوایی ایجاد کرد. برخی از برندها محصولات خود را در دو گروه ضدآب و معمولی ارائه می دهند. اما برخی دیگر از کمپانی ها تمام سمعک های خود را با قابلیت ضدآب کامل ارائه می دهند. نکته ای که باید مورد توجه کاربران قرار گیرد این است که این قابلیت برای مقاومت در برابر آب مناسب است. عرق و الکل و هر مایعی که ph اسیدی یا بازی داشته باشد می تواند به سمعک آسیب وارد کند.

سمعک ضدآب پشت گوشی مقاوم به آب و رطوبت

قیمت سمعک ضدآب چقدر است؟

قیمت سمعک ضدآب بیشتر به سطح تکنولوژی پردازشی آن بستگی دارد و از حدود یک و نیم میلیون تومان شروع می شود. امروزه قابلیت ضدآب در بیشتر محصولات جدید برندهای مختلف در دسترس است. عواملی نظیر سطح پوشش نانو و قدرت مقاومت در برابر آب و گرد و غبار، قابلیت های وایرلس، تعداد کانال و باند، سایز و برند در قیمت انواع سمعک ضدآب موثر است.

سمعک شارژی (شارژردار و بدون نیاز به باتری)

سمعک شارژی از تولیدات اخیر کمپانی های سمعک است که طرفداران زیادی پیدا کرده است. کمپانی های بزرگ تولید کننده محصولات کمک شنوایی نظیر زیمنس (سیگنیا)، ریساند، فوناک، بلتون، استارکی، اتیکن و یونیترون از تولیدات شارژردار خود رونمایی کرده اند. با هربار شارژ حدودا 24 ساعت امکان استفاده از سمعک برای فرد مهیا می شود. استفاده از محصولات بدون نیاز به باتری سمعک یکبارمصرف باعث جلوگیری از آسیب به محیط زیست می شود. از طرفی راحتی استفاده از انواع سمعک را برای کاربر فراهم می کند و با توجه به جریان الکتریسیته ثابت موجب سالم تر ماندن مدار پردازشی شده و نیاز به تعمیرات سمعک را کاهش می دهد.
برخی از محصولات شارژی مستقیما شارژ می شوند. اما برخی دیگر دارای باتری های قابل شارژ هستند. ممکن است این باتری برای انجام شارژ باید از سمعک خارج شود و در دستگاه شارژر قرار گیرد. اما در بیشتر موارد خود دستگاه سمعک روی شارژر قرار میگیرد و باتری را شارژ می کند.

سمعک شارژی یا قابل شارژ بدون نیاز به باتری

قیمت سمعک شارژی چقدر است؟

قیمت سمعک شارژی از محصولات معمولی و مرسوم گرانتر است. دلیل این موضوع این است که بیشتر کمپانی ها محصولات شارژردار خود را در رده های بالا تولید می کنند. این سمعک ها علاوه بر شارژر دارای پردازش قدرتمندی هستند و قیمت بالای آن بیشتر بدلیل تکنولوژی پردازشی است. علاوه بر این هزینه شارژر سمعک باید جداگانه پرداخت شود. اما معمولا قیمت شارژر سمعک خیلی زیاد نیست. قیمت انواع سمعک شارژی از حدود 4 میلیون تومان تا 10 میلیون تومان متنوع است.

انواع سمعک از نظر سایز و ظاهر

سمعک ها از نظر محل قرارگیری در گوش و همچنین طراحی بدنه به انواع مختلفی تقسیم می شوند. در ادامه به معرفی هرکدام از این محصولات می پردازیم.

انواع سمعک از نظر سایز و محل قرارگیری در گوش

انواع سمعک داخل گوشی

انواع سمعک داخل گوشی از روی مجرای گوش فرد ساخته می شود. برای افرادی که به ظاهر حساس هستند این انتخاب ایده آل است. امروزه برخی مدل های داخل گوشی بصورت آماده عرضه شده و با استفاده از قالب های مخصوصی داخل گوش قرار می گیرند.

سمعک داخل گوشی درون مجرای گوش قرار می گیرد

آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم

نوبت دهی حضوری و آنلاین:

02188871085       02188871589

09354353539       09129358402

نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس

سمعک  IIC از نامرئی ترین انواع سمعک

کوچکترین سمعک در گروه محصولات داخل گوشی را سمعک IIC تشکیل می دهد. سمعک IIC کاملا داخل مجرای گوش قرار می گیرد. با توجه به سایز بسیار ریز سمعک IIC ، هیچ قسمتی از آن در نمای ظاهری بیرونی گوش دیده نمی شود. سمعک نامرئی IIC دارای محدودیت فضاست و به همین دلیل دارای قدرت کمتری نسبت به دیگر مدل های داخل گوشی است. با استفاده از محصولات IIC می توان کم شنوایی ملایم تا شدید (تا 70 دسی بل) را پوشش داد .

سمعک نامرئی iic در عمق مجرای گوش قرار می گیرد

ریزترین سمعک داخل گوشی مدل های IIC نام دارد. این تقویت کننده ها در عمق مجرای گوش و نزدیکی پرده صماخ قرار میگیرند. بدلیل نامرئی بودن و سایز کم محدودیت فضای داخلی برای آن مطرح است و امکان استفاده از بلندگو های پر قدرت و بزرگ در آن وجود ندارد. لذا محصولات IIC نسبت به سایر مدل ها قدرت تقویتی کمتری دارد و در کم شنوایی های متوسط قابل استفاده است.

سمعک نامرئی iic

برای استفاده از سمعک نامرئی IIC مجرای گوش کاربر باید استاندارد باشد تا فضای لازم برای ساخت و استفاده از قطعات فراهم شود. در افرادی که با کلاپس مجرای گوش (روی هم افتادگی مجرای گوش) روبرو هستند این مدل قابلیت استفاده ندارد. همچنین به دلیل محدودیت سایز دکمه های تغییر برنامه و ولوم روی این مدل وجود ندارد. پس بهتر است محصولات نامرئی در رده های هوشمند استفاده شود تا تغییرات ولوم و تنظیمی بصورت اتوماتیک توسط آمپلی فایر انجام شود. همچنین قابلیت وایرلس می تواند تغییرات مدنظر کاربر را بوسیله گوشی موبایل و به راحتی هرچه تمام انجام دهد. از دیگر مزیت های کاربردی محصولات IIC استفاده از ویژگی های جهت یابی طبیعی لاله گوش است که نقش مهمی در تعیین منبع صدا خواهد داشت.

سمعک داخل گوشی CIC (کاملا داخل گوش)

از معمول ترین و رایج ترین محصولات داخل گوشی می توان به سمعک CIC اشاره کرد. این مدل درون مجرا قرار گرفته و از بیرون بخش کوچکی از فیس آن قابل مشاهده است. از لحاظ قدرتی قابلیت مانور بیشتری دارد و در صورت استاندارد بودن مجرای گوش، قدرت پوشانندگی در حد ملایم تا شدید خواهد داشت. همچنین دکمه های تنظیمی روی آن استفاده نمی شود و همانند مدل های IIC می توانند از قابلیت وایرلس بهره ببرند.

سمعک داخل گوشی cic در گوش

سمعک  ITC (داخل کونکا: قسمت ابتدایی مجرا و لاله گوش)

سمعک داخل گوشی ITC از سایر مدل ها بزرگتر است. معمولا در مواقعی که مجرای گوش فضای مناسبی برای ساخت مدل های نامرئی ندارد از این مدل استفاده می شود. مدل های ITC بخش خارجی مجرای گوش یعنی کونکا را پر می کند. بدلیل فضای در دسترس مناسب امکان تعبیه دکمه تغییر برنامه و ولوم در آن وجود دارد. همچنین با استفاده از بلندگوهای قویتر قابلیت پوشش کم شنوایی شدید را دارا می باشد. از دیگر ویژگی های مدل های ITC می توان به استفاده از دو میکروفون برای کنترل جهتداری و اصوات رسیده از جهات خاص اشاره کرد.

سمعک itc درون لاله و ابتدای مجرای گوش قرار می گیرد

سمعک  ITE

بزرگترین انواع سمعک های داخل گوشی، ITE نام دارد. این گروه در دو مدل Half Shell و Full Shell عرضه می شود که در اولی نصف لاله گوش و در مدل دومی تمامی لاله گوش فرد پر می شود. فضای کافی امکان استفاده از دو میکروفن برای بهره بردن از قابلیت جهتداری و تعبیه کنترل ولوم و برنامه را فراهم میکند. همچنین امکان استفاده از بلندگوهای بزرگتر و پوشش کم شنواییهای بیشتر در این محصولات داخل گوشی فراهم شده است.

انواع سمعک پشت گوشی  (BTE)

بر خلاف مدل های داخل گوشی، سمعک پشت گوشی در پشت گوش قرار میگیرد و صداهای تقویت شده را از طریق قالب مخصوص به گوش فرد میرساند. این مدلها از فضای بیشتر و در نتیجه قدرت بیشتر نیز بهره میبرند. افرادی که بدلیل افت شنوایی بالا نمیتوانند از محصولات داخل گوش استفاده کنند می توانند مدل های پشت گوشی را امتحان کنند. طول عمر این مدل ها بالاتر و از استحکام بیشتری برخوردار هستند. برخی از این محصولات در مدلهای ضد آب و ضد گرد و غبار عرضه میشود که باعث راحتی بیشتر کاربر میشود. اکثر محصولات پشت گوشی از تکنولوژی دو میکروفونه استفاده می کنند.

سمعک پشت گوشی

انواع سمعک پشت گوشی از لحاظ فضای در دسترس محدودیت خاصی ندارند و می توانند میزبان انواع و اقسام تکنولوژی ها باشند. کنترل های ولوم و برنامه در این محصولات تعبیه شده و وجود دو میکروفون باعث قابلیت جهتداری پیشرفته و راحتی بیشتر کاربر در محیط های شلوغ می شود. وجود قابلیت وایرلس پیشرفته باعث ارتباط با موبایل و سایر منابع صوتی نظیر تلویزیون می شود. همچنین با اتصال بی سیم دو گوش به یکدیگر امکان شنوایی دو گوشی و استریو نیز فراهم می شود.

سمعک پشت گوشی دارای چه امکانات و اجزایی است؟

برای کودکان و نوزادان در حال رشد بهترین و استاندارد ترین انتخاب مدل های پشت گوشی است. چرا که با تغییر مداوم سایز مجرا نیاز است تا قالب گوش هر شش ماه یکبار تعویض شود و محصولات پشت گوشی در این زمینه باعث صرفه جویی اقتصادی می شود. همچنین مقاومت این مدل ها بالاتر و گم شدن آنها نسبت به سمعک داخل گوش کمتر اتفاق می افتد.

سمعک  RIC یکی از انواع سمعک پشت گوشی

از جدیدترین ابداعات دنیای وسایل کمک شنوایی مدلهای رسیور داخل مجرا یا سمعک RIC نام دارد. در این مدل ها رسیور یا بلندگو درون مجرای گوش در نزدیکی پرده صماخ و بدنه اصلی سمعک پشت گوش قرار می گیرد. سایز در این مدل ها کوچکتر و امکان پوشش کم شنوایی های مختلف وجود دارد. در برخی موارد قابلیت نامرئی این مدل ها از وسایل کمک شنوایی داخل گوشی بیشتر است.

سمعک ric یا بلندگو داخل گوش

در کم شنوایی پیشرونده بهترین انتخاب سمعک های RIC است. چرا که قدرت پوشش دستگاه تنها با تعویض بلندگو قابل انجام است و نیاز به تعویض کلی وجود ندارد. این مدل ها دارای دو میکروفون هستند و همانند محصولات پشت گوشی معمولی از قابلیت جهت داری بهره می برند. امکان تعبیه و استفاده از قابلیت وایرلس در این مدل ها فراهم شده و در صورت داشتن دو سمعک می توان اصوات را بصورت دوگوشی و استریو دریافت کرد. علاوه بر اینکه می توان صدا ها را از منابع صوتی به طور مستقیم دریافت کرد و با تقویت سمعک شنید. این مدل از محصولات کمک شنوایی به دلیل انعطاف عملکردی بالا می تواند انواع کم شنوایی از ملایم تا عمیق را تحت پوشش خود قرار دهد.


این مقاله را به اشتراک بگذارید

درخواست مشاوره

email

مطالب مشابه

سمعک own اتیکن چه ویژگی ها و قابلیت هایی دارد؟ + رده های مختلف آن

سمعک own اتیکن چه ویژگی ها و قابلیت هایی دارد؟ + رده های مختلف آن

سمعک های own اتیکن رده های مختلفی دارند که در این مقاله قصد داریم به ویژگی و انواع مدل های آن‌ها بپردازیم.

عفونت گوش میانی ( انواع اوتیت مدیا) + پیشگیری، درمان و عوارض آن

عفونت گوش میانی ( انواع اوتیت مدیا) + پیشگیری، درمان و عوارض آن

عفونت گوش میانی از شایع ترین عفونت های گوش است.

سمعک اقساطی | وام برای خرید سمعک

سمعک اقساطی | وام برای خرید سمعک

کلینیک تخصصی حس دوم امکان خرید سمعک اقساطی را برای کاربران دارای کم شنوایی فراهم کرده است. با استفاده از این شرایط ویژه، امکان استفاده از بهترین سمعک ها برای تمام اقشار جامعه فراهم شده است.

بهترین سمعک داخل گوشی سال کدام است؟

بهترین سمعک داخل گوشی سال کدام است؟

سمعک های داخل گوشی همواره مورد نظر افراد دارای افت شنوایی بوده و هست. کمپانی های مختلف در زمینه تولید این مدل رقابت سنگینی دارند. به همین دلیل در این مقاله سه مورد از بهترین سمعک های داخل گوشی در سال 2022 را به شما معرفی می کنیم

سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی هر کدام چه مزایا و معایبی دارند؟

سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی هر کدام چه مزایا و معایبی دارند؟

بسیاری از افراد دارای افت شنوایی برای انتخاب بین سمعک داخل گوشی و پشت گوشی تنها به فاکتور ظاهر و نامرئی بودن سمعک توجه می کنند اما بهتر است برای انتخاب بهتر با مزایا و معایب هر کدام بیشتر آشنا شویم

جدیدترین راه درمان کم شنوایی یک طرفه چیست؟

جدیدترین راه درمان کم شنوایی یک طرفه چیست؟

کم شنوایی یک طرفه یکی از معضلات بزرگ برای فرد و ادیولوژیست است زیرا سمعکی که بتواند افت شنوایی عمیق در یک گوش را جبران کند معمولا با نتیجه مناسبی همراه نیست. اما سمعک های جدید کراس برای درمان کم شنوایی یک گوش بسیار جوابگو هستند

جدیدترین سمعک های زیمنس چه ویژگی هایی دارند؟

جدیدترین سمعک های زیمنس چه ویژگی هایی دارند؟

سمعک های جدید زیمنس یعنی نسل AX نسخه ارتقا یافته و بهبود یافته نسل قبلی یعنی Xperience است و تفاوت های زیادی را برای کاربران به ارمغان آورده است. در این مطلب بیشتر با این نسل سمعک آشنا می شویم

نکات طلایی برای خرید سمعک

نکات طلایی برای خرید سمعک

انتخاب و خرید سمعک مناسب از مواردی است که اکثر افراد اطلاعات زیادی درباره آن ندارند و معمولا در این پروسه دچار سر درگمی می شوند. با ما همراه باشید تا نکات مهم حین خرید و انتخاب مدل مناسب سمعک را برایتان بازگو کنیم

 عفونت گوش + درمان، عوارض، علائم و انواع آن

عفونت گوش + درمان، عوارض، علائم و انواع آن

عفونت گوش واژه کلی است که به انواع التهاب در قسمت های مختلف گوش و سیستم شنوایی مربوط می شود. آگاهی از علائم و نشانه ای این عفونت ها به ما کمک می کند تا به موقع برای درمان آن اقدام کنیم

نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

  • ناصر سعیدزاده

    سلام نمایندگی سمعک kind در تهران وجود دارد؟ اگر هست کجاست ممنون

    مدیر سایت

    سلام وقت بخیر. سمعکی به این اسم نداریم. لطفا عکسش رو برای ما ارسال کنید

  • VAHID

    Salam جدیدترین سمعکی که الان وارد بازار ایران شده چیه؟ ایا تولیدهای سال ٢٠٢1 به ایران رسیده؟؟

    مدیر سایت

    سلام. بله. ایران از این نظر همگام با بهترین تکنولوژی ها پیش میره و جدیدترین سمعکها همیشه داخل ایران موجود هستن. سمعکهای سری x زیمنس و اخرین تولیدات تمام کمپانیها در ایران موجود هست.

  • رضا صدراعظمی

    خسته نباشین کدوم نوع سمعک برای کم شنوایی متوسط تا شدید از همه بهتره؟

    مدیر سایت

    سلام رضا عزیز تقریبا بیشتر سمعک ها برای این نوع کم شنوایی مناسبه. بستگی به بودجه و سبک زندگی و انتظارات شما داره.

  • SOQRA

    سلام سمعک های وزوز گوش برای بودجه 5 میلیون در حال حاضر وجود داره که بتونه وزوز خیلی خوب پوشش بده؟

    مدیر سایت

    سلام. بله موجوده. لطفا با شماره 02188871085 تماس بگیرین.

  • سعید

    سلام. آیا سمعکی هست که بتونیم بعنوان هندزفری هم ازش استفاده کنیم؟

    مدیر سایت

    سلام سعید عزیز بله سمعک های وایرلس جدید امکان اتصال مستقیم و غیرمستقیم با موبایل و وصایل صوتی رو دارن. تنها کاری که شما باید انجام بدین اینه که نتیجه تست شنواییتون رو برای ما ارسال کنین تا مشاوره رایگان دریافت کنین.

  • علوی

    سلام. کدوم نوع سمعک ها برای بچه ها مناسبتره؟

    مدیر سایت

    سلام دوست خوبم برای بچه های کمتر از 14 سال فقط سمعک های پشت گوشی توصیه میشه. با توجه به نوع و مقدار کم شنوایی از انواع خاصی از سمعک های پشت گوشی برای بچه ها استفاده میشه. بعضی از کمپانی ها یک گروه ویژه برای اطفال تولید می کنن. شما می تونین مدارک مربوط به شنوایی کودک دلبندتون رو برای شماره واتساپ 09120245946 ارسال کنید و مشاوره دقیق دریافت کنید.

کلینیک شنوایی و سمعک حس دوم
شماره تماس