باتری سمعک را از کجا بخریم؟ انواع باتری سمعک کدامند؟

باتری سمعک را از کجا بخریم؟ انواع باتری سمعک کدامند؟

بروز رسانی : ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳

باتری سمعک دارای سایزها و انواع متنوعی است. برندهای مختلف باطری های مخصوص سمعک را تولید می کنند. این باتری ها دارای ولتاژ خاصی است که حدودا 1.4 تا 1.45 ولت است. این محصولات را می توان در مراکز شنوایی شناسی طرف همکاری با سمعک جراحان با قیمت مناسب تهیه کنید.

باتری سمعک چه ویژگی هایی دارد؟

باتری سمعک دارای ویژگی های منحصر بفردی است و بصورت اختصاصی برای این وسیله ساخته می شود. سمعک وسیله ای الکترونیکی است و برای انجام تقویت و پردازش خود نیاز به منبع تغذیه دارد. در طول زمان این محصولات دچار تغییرات و پیشرفتهای فراوانی شده اند. با این حال باطری و منبع تغذیه سمعک با گذشته تفاوت چندانی نکرده است. باتری مخصوص سمعک باتری های ایر زینک نامیده می شود. جزء اصلی این باتریها جیوه است که برای تثبیت اجزای داخلی باتری استفاده می‌شود. این باتری ها در مجاورت با هوا فعال شده و پس از گذشت مدت زمانی محدود شروع به فعالیت و تخلیه می کند.

آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم

نوبت دهی حضوری و آنلاین:

02188871085       02188871589

09354353539       09129358402

نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس

سمعکهای مورد استفاده رنگ سایز باتری

داخل گوشی

miniRIC

زرد شماره 10

 داخل گوشی- پشت گوشی

RIC

قهوه ای شماره 312

پشت گوشی

RIC

نارنجی شماره 13
پشت گوشی سوپرپاور آبی شماره 675

باطری سمعک دارای برچسب محکمی می باشد که برای استفاده از آن باید این برچسب کنده شده و امکان ترکیب جیوه با اکسیژن هوا به آن داده شود. پس از ترکیب جیوه و اکسیژن حتی در صورت استفاده نشدن پس از گذشت مدت زمان معین باطری خالی می شود. توصیه می شود که پس از جداکردن برچسب روی باتری بلافاصله آن را داخل سمعک قرار ندهید. بهتر است باتری سمعک یک تا دو دقیقه در معرض هوا باشد و بعد مورد استفاده قرار گیرد.

باتری سمعک را از کجا بخریم؟

باتری سمعک دارای چه سایزهایی است؟

انواع سمعک های مختلف دارای مدلها ، سایزها و قدرت های مختلفی هستند. سمعک های بزرگتر نیاز به باتری های بزرگتری هم دارند. افرادی که دارای کم شنوایی شدید تا عمیق هستند معمولا نیاز به استفاده از سمعک بزرگتری دارند و به دنبال آن باتری سمعک در سایز بزرگتری مورد نیاز است. پنج نوع باتری سمعک وجود دارد. اندازه های باتری سمعک از کوچک به بزرگ عبارتند از 5، 10، 312، 13 و 675. باتری های سمعک سایز 5 به ندرت استفاده می شود.

انواع باتری سمعک

سمعکها به دلیل انواع متنوع و همینطور قدرتهای مختلف نیاز به منابع تغذیه مختلف و متفاوت دارد. سمعک های بزرگتر و قوی تر نیاز به منبع تغذیه بزرگتر هم دارد تا  عمر باطری آنها کاهش پیدا نکند. امروزه باتری سمعک در 5 اندازه،675، 13، 312 ،10 و 5 تولید می‌شوند و هر یک برای سمعکهای مخصوصی به کار برده میشود.

برای راحتی شناسایی باتری سمعک هر مدل دارای رنگ مخصوصی می باشد.

باتری شماره 5 - برچسب قرمز رنگ

باتری شماره 10 - برچسب زرد رنگ

باتری شماره 312 - برچسب قهوه ای رنگ

باتری شماره 13 - برچسب نارنجی رنگ

باتری شماره 675 - برچسب آبی رنگ

جدول مقایسه انواع باتری سمعک و سایزهای مختلف آن

نحوه تعویض باتری سمعک پشت گوشی

نحوه تعویض باتری سمعک داخل گوشی

طول عمر باتری سمعک چقدر است؟

میانگین عمر باتری سمعک حدود 2 هفته می باشد. این زمان تا حد زیادی بستگی به سایز باتری و سمعک مورد استفاده دارد. باتری های بزرگتر از طول عمر بیشتر و باتری های کوچکتر از طول عمر کمتری برخوردار هستند.

طول عمر مدل های مختلف باتری سمعک به شرح زیر است:

باتری سمعک شماره 10 - سه تا هفت روز

باتری سمعک شماره 312 - سه تا 10 روز

باتری سمعک شماره 13 - شش تا 14 روز

باتری سمعک شماره 675 - نه تا 20 روز

مقادیر فوق را مشاهده کرده و میزان مصرف باتری سمعک خود را با آن تطبیق دهید.  البته این مقادیر طبق بررسی های آزمایشگاهی و در شرایطی بررسی شده است که اصوات محیط تغییر زیادی را بهمراه نداشته است. در واقعیت به دلیل اینکه کاربر در محیط های متنوعی قرار می گیرد و شدت صدا نوسانات زیادی را بهمراه دارد مصرف باتری خیلی بیشتر می شود. بطور معمول طول عمر باتری سمعک حدود 5 روز تا یک هفته است. اگر باتری سمعک شما زودتر از این موعد تخلیه می شود و نیاز به باتری مجدد پیدا میکند باید دستگاه در لابراتوار بررسی شده و در صورت نیاز سرویس های لازم و تعمیر سمعک روی آن انجام شود.

چگونه عمر باتری سمعک را افزایش دهیم؟

نگهداری و استفاده اصولی از باتری سمعک برای حفظ طول عمر و عملکرد مناسب آن ضروری است. دقت داشته باشید که طول عمر باتری سمعک قابل افزایش نیست. اما با دستورالعمل هایی می توان از هدر رفتن باتری جلوگیری کرد.

پس از استفاده از سمعک و قبل از خواب حتما درب باتری سمعک را باز کرده آن را خاموش نمایید. این کار باعث می‌شود که هم باتری بیهوده مصرف نشود و هم رطوبت داخل سمعک خارج شده و خشک شود. بعلاوه صدای سوت سمعک مزاحمتی برای شما ایجاد نکند.

برچسب روی باتری باید فقط قبل از استفاده کنده شود و پیش از آن دستکاری نشود. چرا که پس از برداشتن برچسب و واکنش جیوه با اکسیژن، باتری فعال شده و حتی در صورت استفاده نکردن نیز پس از مدتی تخلیه می شود.

برخلاف باورهای قدیمی قرار دادن باتری در یخچال هیچگونه مزیتی ندارد. باتری از زمان تولید تا زمان استفاده سه سال تاریخ انقضا دارد و قرار دادن در شرایط سرما باعث ایجاد استرس به باتری و کاهش طول عمر آن می شود.

باتری باید در بسته بندی مخصوص خود و یا در  کیف های مخصوص حمل شود و نباید در تماس با اشیای فلزی  که امکان آسیب رساندن به آن را دارد حمل شود. پس از جدا کردن برچسب بهتر است یک دقیقه صبر کرده و سپس باتری را داخل سمعک قرار دهید تا به طور کامل فعال شود.

اگر از دستگاه رطوبت گیر سمعک استفاده می کنید بهتر است باتری را از داخل آن جدا کنید و در جایی مناسب قرار دهید. وجود باتری داخل سمعک عملکرد دستگاه رطوبت گیر را مختل می کند.

چگونه باتری سمعک را تست کنیم؟

با استفاده از دستگاه کوچک تستر باتری می توان از ظرفیت باقی مانده باتری اطلاع پیدا کرد. دستگاه تست باتری را می توانید از کلینیک های شنوایی طرف قرارداد با مجموعه سمعک جراحان تهیه کنید.

دستگاه تستر باتری سمعک مشکی با صفحه نمایش

بهترین برند باتری سمعک کدام است؟

باتری سمعک در برندهای مختلفی موجود است. از بهترین برندهای باتری سمعک می توان به ریوواک (RAYOVAC) ، زیمنس (SIGNIA) و دوراسل (DURACELL) اشاره کرد. برندهای دیگری نظیر پاور وان (POWERONE) ، ویدکس (WIDEX) ، اتیکن (OTICON) ، آی سل تک (iCellTech) ، انرژیزر (ENERGIZER) ، زنی پاور (ZeniPower) و چندین برند متفرقه دیگر در بازار وجود دارد. نکته مهم این است که فقط از باتری های مخصوص سمعک استفاده کنید. از قراردادن موارد مشابه نظیر باطری ساعت در سمعک خودداری کنید. باطری سمعک باید ولتاژ ثابت و مشخصی را فراهم کند و بصورت اختصاصی ساخته می شود.

باتری سمعک مارک ریوواک rayovac در 4 سایز

قیمت باتری سمعک چقدر است؟

قیمت باتری سمعک به برند کمپانی سازنده آن بستگی دارد. بهترین برند های تولید کننده این محصولات شامل ریوواک ، دوراسل و زیمنس هستند. قیمت خرید هر حلقه باطری سمعک بین 60 تا 150 هزار تومان است. توجه داشته باشید که به دلیل قیمت پایین از باتری های متفرقه در سمعک خود استفاده نکنید. چراکه ممکن است باعث آسیب رساندن به مدار سمعک شود. در این زمینه با ادیولوژیست های مجموعه جراحان مشورت کنید.

سمعک شارژی (قابل شارژ) بدون نیاز به باتری یکبارمصرف

امروزه کمپانی های مختلف برخی از تولیدات خود را بصورت شارژی ارائه می دهند. سمعک شارژی دارای انواع مختلفی است. برخی از این سمعکها علاوه بر باتری مخصوص و قابل شارژ ، امکان استفاده از باتری های یکبارمصرف را هم فراهم کرده اند. اما برخی دیگر از این محصولات باتری لیتیومی غیرقابل جداشدن دارند و درب باتری مجزا در آن وجود ندارد. هرکدام از باتری های لیتیومی معمولا 6 ماه طول عمر دارد. جدیدترین باتری های سمعک قابل شارژ معمولا از نوع روی-نقره (Silver-Zinc) است که طول عمر آن حدودا یک سال است. سمعک شارژی معمولا دارای شارژر مخصوص است. اگر در زمینه این محصولات نیاز به اطلاعات بیشتر دارید می توانید با کارشناسان شنوایی شناس مجموعه جراحان تماس حاصل فرمایید.

سمعک شارژی بدون نیاز به باتری یکبارمصرف


این مقاله را به اشتراک بگذارید

درخواست مشاوره

email

مطالب مشابه

سمعک own اتیکن چه ویژگی ها و قابلیت هایی دارد؟ + رده های مختلف آن

سمعک own اتیکن چه ویژگی ها و قابلیت هایی دارد؟ + رده های مختلف آن

سمعک های own اتیکن رده های مختلفی دارند که در این مقاله قصد داریم به ویژگی و انواع مدل های آن‌ها بپردازیم.

عفونت گوش میانی ( انواع اوتیت مدیا) + پیشگیری، درمان و عوارض آن

عفونت گوش میانی ( انواع اوتیت مدیا) + پیشگیری، درمان و عوارض آن

عفونت گوش میانی از شایع ترین عفونت های گوش است.

سمعک اقساطی | وام برای خرید سمعک

سمعک اقساطی | وام برای خرید سمعک

کلینیک تخصصی حس دوم امکان خرید سمعک اقساطی را برای کاربران دارای کم شنوایی فراهم کرده است. با استفاده از این شرایط ویژه، امکان استفاده از بهترین سمعک ها برای تمام اقشار جامعه فراهم شده است.

بهترین سمعک داخل گوشی سال کدام است؟

بهترین سمعک داخل گوشی سال کدام است؟

سمعک های داخل گوشی همواره مورد نظر افراد دارای افت شنوایی بوده و هست. کمپانی های مختلف در زمینه تولید این مدل رقابت سنگینی دارند. به همین دلیل در این مقاله سه مورد از بهترین سمعک های داخل گوشی در سال 2022 را به شما معرفی می کنیم

سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی هر کدام چه مزایا و معایبی دارند؟

سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی هر کدام چه مزایا و معایبی دارند؟

بسیاری از افراد دارای افت شنوایی برای انتخاب بین سمعک داخل گوشی و پشت گوشی تنها به فاکتور ظاهر و نامرئی بودن سمعک توجه می کنند اما بهتر است برای انتخاب بهتر با مزایا و معایب هر کدام بیشتر آشنا شویم

جدیدترین راه درمان کم شنوایی یک طرفه چیست؟

جدیدترین راه درمان کم شنوایی یک طرفه چیست؟

کم شنوایی یک طرفه یکی از معضلات بزرگ برای فرد و ادیولوژیست است زیرا سمعکی که بتواند افت شنوایی عمیق در یک گوش را جبران کند معمولا با نتیجه مناسبی همراه نیست. اما سمعک های جدید کراس برای درمان کم شنوایی یک گوش بسیار جوابگو هستند

جدیدترین سمعک های زیمنس چه ویژگی هایی دارند؟

جدیدترین سمعک های زیمنس چه ویژگی هایی دارند؟

سمعک های جدید زیمنس یعنی نسل AX نسخه ارتقا یافته و بهبود یافته نسل قبلی یعنی Xperience است و تفاوت های زیادی را برای کاربران به ارمغان آورده است. در این مطلب بیشتر با این نسل سمعک آشنا می شویم

نکات طلایی برای خرید سمعک

نکات طلایی برای خرید سمعک

انتخاب و خرید سمعک مناسب از مواردی است که اکثر افراد اطلاعات زیادی درباره آن ندارند و معمولا در این پروسه دچار سر درگمی می شوند. با ما همراه باشید تا نکات مهم حین خرید و انتخاب مدل مناسب سمعک را برایتان بازگو کنیم

نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

  • حسین محرابی

    سلام باطری قابل شارژ ازکجا میشه تهیه کرد سایز ۱۰و ۶۷۵وقیمتش چنده

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز. باید مدل سمعکتون رو اعلام کنید تا باطری مناسب انتخاب بشه

  • محمدعلی

    سلام بهترین برند باتری سمعک چیه؟؟

    مدیر سایت

    سلام. برند های زیادی باتری سمعک تولید میکنن. ریوواک ، دوراسل و signia عالی هستن. از جاهای معتبر تهیه کنین که خیالتون بابت اصل بودنش راحت باشه.

    مدیر سایت

    سلام. برند های زیادی باتری سمعک تولید میکنن. ریوواک ، دوراسل و signia عالی هستن. از جاهای معتبر تهیه کنین که خیالتون بابت اصل بودنش راحت باشه.

کلینیک شنوایی و سمعک حس دوم
شماره تماس