سمعک شارژی یا قابل شارژ چیست؟
سمعک شارژی به محصولاتی گفته می شود که از باتری های یکبار مصرف استفاده نمی کند. سمعک ها مثل سایر وسایل الکترونیکی، به منبع انرژي نیاز دارند. باتری های یک بار مصرف و همچنین باتری های قابل شارژ برای تامین انرژي این دستگاه کمک شنیداری مورد استفاده قرار می گیرند. با این حال سمعک های بدون باتری نیز وجود دارند که توسط پایه خاصی که برای آن ها طراحی شده است، شارژ می شوند.
سمعک شارژی یا قابل شارژ به انواعی از سمعک ها گفته می شود که به وسیله رابط مخصوص شارژ می شوند و نیازی به تعویض مکرر باتری در آن ها نیست. به بیان ساده تر سمعک های قابل شارژ، مانند تلفن همراه با اتصال به رابط مخصوص انرژی لازم را دریافت می کنند.
آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم
نوبت دهی حضوری و آنلاین:
02188871085 02188871589
09354353539 09129358402
نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس
قیمت سمعک شارژی چقدر است؟
قیمت سمعک شارژی مانند انواع دیگر سمعک ها به عواملی مانند کشور سازنده، برند، قابلیت های وایرلس(بی سیم) و قدرت پردازش آن بستگی دارد. همواره یکی از دغدغه های اصلی افراد کم شنوا قیمت سمعک است. این وسیله کمک شنوایی در کشور ایران تولید نمی شود و از جمله تجهیزات پزشکی وارداتی است. بنابراین قیمت آن وابسته به وضعیت ارزی است.
نکته اساسی این است که گران بودن سمعک همواره به معنای بهتر بودن آن نیست. در واقع تجویز سمعک کاری تخصصی است. برای انتخاب سمعک مناسب باید به متخصص شنوایی مراجعه شود تا بر اساس میزان و نوع کم شنوایی شما بهترین انتخاب انجام شود. کمپانی های تولید کننده معمولا سمعک های شارژی خود را به آخرین فناوری های روز مجهز می کنند و به همین دلیل معمولا قیمت سمعک قابل شارژ بالاتر از سایر محصولات است. هزینه خرید سمعک شارژی بین 8 تا 15 میلیون تومان برآورد می شود.
انواع سمعک شارژی
سمعک های قابل شارژ در دونوع باتری دار و بدون باتری طراحی شده اند. سمعک های بدون باتری برای دریافت ولتاژ مورد نیاز در محفظه ای ویژه قرار می گیرند و پس از حدود 4 ساعت کاملا شارژ می شوند.
سمعک های شارژی باتری دار نیز وجود دارند که در برخی از آن ها تعویض باتری توسط خود کاربر امکان پذیر است، ولی در غالب موارد برای تعویض باتری باید به شنوایی شناس مراجعه کرد. همچنین شرکت z_power سمعک هایی با درب باتری مخصوص طراحی کرده است و با استفاده از این سیستم هر دو نوع باتری قابل شارژ (روی - نقره) و باتری های یک بار مصرف برای سمعک قابل استفاده هستند.
از جنبه ای دیگر نیز می توان انواع سمعک شارژر دار را مورد بررسی قرار داد. معمولا سمعک های شارژی در مدل های پشت گوشی و رسیور داخل مجرا تولید شده اند اما کمپانی ها مانند استارکی آمریکا تلاش می کنند سمعک قابل شارژ داخل گوشی را نیز تولید کنند.
باتری سمعک شارژی
باتری های قابل شارژ در انواع مختلف طراحی شده اند. باتری های قابل شارژ لیتیوم ـ یون امروزه کاربرد بیشتری دارند و دلیل آن نیز عملکرد بهتر آن ها است. برای اینکه این باتری ها کاملا شارژ شوند حدود 4 ساعت زمان لازم است. کاربر با استفاده از این باتری ها می تواند تا 30 ساعت از سمعک خود استفاده کند. همچنین در صورتی که از سمعک به درستی استفاده شود و اصول حافظتی آن رعایت شود می تواند تا 5 سال عمر مفید داشته باشد.
باتری های نقره ـ روی یکی دیگر از انواع باتری سمعک قابل شارژ بوده و نسل اولیه این نوع باتری محسوب می شود. با این حال امروزه کاربرد آن به دلیل کارایی پایین بسیار کاهش یافته است. به طوری که پس از شارژ کامل، نهایتا 5ـ6 ساعت می توان از آن ها استفاده کرد و پس از حدود 6 ماه فرسوده شده و باید تعویض شوند.
قیمت باتری سمعک شارژی
قیمت باتری سمعک های قابل شارژ در مقایسه با باتری های یک بار مصرف بیشتر است. با این حال به دلیل اینکه نیازی به تعویض مکرر آن ها نیست، استفاده از آن ها مقرون به صرفه به نظر می رسد.
در واقع عمر مفید باتری های یک بار مصرف در صورت استفاده مرتب و منظم از سمعک 3 تا 10 روز است و بعد از آن باید از باتری جدید استفاده کرد. در صورتی که باتری های قابل شارژ 6 ماه تا 5 سال قابل استفاده هستند. برای اطلاع از قیمت باتری سمعک های شارژی می توانید با جراحان تماس بگیرید.
خرید اینترنتی سمعک شارژی
در حال حاضر امکان خرید سمعک شارژی از سایت های فروشگاهی خارجی معتبر فراهم شده است. ویژگی ها و قیمت هر دستگاه در کنار آن درج شده است و می توان با مطالعه آن به شناخت نسبی از سمعک دست پیدا کرد. با این وجود باید توجه داشت که آگاهی نسبت به خصوصیات و قیمت سمعک برای تهیه آن کافی نیست. سمعک وسیله ای کاملا تخصصی است که تجویز آن نیازمند مهارت و دانش بالایی است. شنوایی شناسان در این حوزه به طور تخصصی آموزش دیده اند و برای دریافت سمعک با عملکرد بهینه و مناسب باید به آن ها مراجعه کرد.
بهترین سمعک های شارژی
امروزه تقریبا همه ی شرکت های سازنده سمعک محصولات خود را با کیفیت بالا عرضه می کنند. قابلیت های ارتباطی بی سیم، لوازم جانبی متنوع و از همه مهم تر سیستم پردازشی، از جمله زمینه هایی است که برند های مختلف در آن با هم در رقابت می کنند.
سمعک های قابل شارژ نیز همانند انواع دیگر سمعک ها از تکنولوژی های روز دنیا پیروی می کنند. برای انتخاب سمعک شارژر دار علاوه بر تکنولوژی و مواردی که ذکر شد، دوام باتری آن نیز بسیار اهمیت دارد.
در واقع سمعکی که پس از شارژ شدن مدت بیشتری دوام داشته باشد، کیفیت بالاتری دارد. با این حال برای انتخاب بهترین سمعک متناسب با وضعیت شنوایی شما، مراجعه به شنوایی شناس ضروری است. متخصص شنوایی بر اساس آزمایش های مختلف وضعیت سیستم شنوایی شما را بررسی می کند و بر اساس آن وسیله کمک شنوایی مناسب را برای شما انتخاب می کند.
سمعک شارژی زیمنس
کمپانی سمعک زیمنس تولید محصولات شارژی را آغاز کرده و آن را گسترش می دهد. زیمنس یکی از شرکت های عظیم و قدرتمند در حوزه تجهیزات شنوایی و کمک شنوایی است و قدمتی طولانی دارد. این برند در بین متخصصین شنوایی و کاربران سمعک محبوبیت زیادی دارد که دلیل آن کیفیت بالا و تنوع بالای محصولات آن می باشد. برند زیمنس (سیگنیا) همانند اکثر برند های موجود در بازار، برخی از سمعک های خود را با قابلیت شارژ شدن طراحی کرده است.
Styletto Nx از سمعک های قابل شارژ زیمنس است. سمعک استایلتو کمک شنوایی بسیار زیبا و مدرن طراحی شده و برای کم شنوایی های ملایم تا متوسط مناسب است. این سمعک با حدود سه ساعت شارژ کامل می تواند تا 20ساعت عملکرد داشته باشد. تکنولوژی به کار رفته در این محصول بسیار پیشرفته است و شارژ آن بدون نیاز به سیم و به صورت وایرلس قابل انجام است. دیگر محصولات سیگنیا نظیر pure charge and go و motion charge and go شارژردار هستند و به باتری یکبار مصرف نیاز ندارند.
سمعک شارژی یونیترون
Moxi fit R یکی از انواع سمعک شارژی یونیترون می باشد. باتری مورد استفاده در این محصول از جنس نقره - روی است. همچنین این سمعک شارژی دارای درب باتری مخصوص بوده و به دلیل استفاده از سیستم z_power امکان استفاده از باتری های یک بار مصرف نیز در آن وجود دارد. Moxi jum PR یکی دیگر از مدلهای شارژی سمعک یونیترون است که دارای اندازه بسیار کوچک و طراحی زیبایی می باشد. این محصول کمک شنوایی می تواند کم شنوایی ملایم تا شدید را پوشش دهد و کیفیت مطلوب گفتار برای کاربر فراهم کند. باتری به کار رفته در این مدل از جنس لیتیوم ـ یون بوده و به همین دلیل کارایی محصول بالا است.
سمعک شارژی ریساند
Linx 3D از سمعک های قابل شارژ برند ریساند است که از به روز ترین تکنولوژی های شنوایی استفاده می کند و با سه ساعت شارژ شدن تا 30ساعت کارایی دارد. شرکت ریساند از جمله شرکت های شناخته شده در حوزه ساخت سمعک است و در کشور دانمارک فعالیت می کند. مدلهای شارژی سمعک ریساند و تمامی محصولات کمک شنوایی این برند ضد آب بوده و در مقابل رطوبت و گرد و غبار مقاومت بالایی دارند.
سمعک Linx Quattro ریساند نیز قابلیت شارژ شدن دارد. نحوه شارژ این سمعک بسیار راحت است و برای افراد دارای مشکلات حرکتی و یا بینایی که توانایی تعویض باتری را ندارند، کارایی بالایی دارد.
سمعک شارژی ویدکس
سمعک Evoke جدیدترین نسل سمعک های شارژی ویدکس است که در آن انواع مختلف سیستم های پردازشی و وایرلس دیده می شود. این محصول فوق هوشمند در سال 2018 روانه بازار شده است. در این مدل از سمعک ویدکس از باتری روی - نقره استفاده می شود. همچنین قابلیت استفاده از باتری های یک بار مصرف نیز در این سمعک وجود دارد. شارژر این محصول قابل حمل بوده و نگرانی کاربران را برای تمام شدن انرژي سمعک به حداقل رسانده است.
سمعک شارژی اتیکن
سمعک های خانواده OPN شامل سمعک های شارژی اتیکن هستند. شرکت اتیکن جزو برندهای معتبر سمعک و تجهیزات شنوایی است که در کشور دانمارک فعالیت می کند و انواع مدل های سمعک اتیکن را در خود جای می دهد. سمعک opn دارای قابلیت های ارتباطی وایرلس بوده و امکان اتصال آن به تلفن های هوشمند نیز وجود دارد. سابقا اتیکن در سمعک های شارژی خود از باتری های نقره روی استفاده می کرد اما اینک از مدل های لیتیوم یون برای منبع تغذیه این مدل از محصولات خود استفاده می کند.
سمعک شارژی فوناک
Naida Belong یکی از محصولات قابل شارژ بسیار قدرتمند سمعک فوناک است که برای کم شنوایی های شدید و عمیق نیز مناسب می باشد. این سمعک در سه سطح مختلف پردازشی تولید شده و برای اکثر کم شنوایی ها مناسب است.
شرکت فوناک سوییس، یکی از برند های پیشرو در ساخت سمعک های شارژی می باشد. سمعک های Audeoو Bolero در آن ها از سیستم پردازشی یکسانی استفاده شده است نیز قابل شارژ هستند. این محصولات برای کم شنوایی های متوسط و شدید مناسب بوده و وضوح و کیفیت بالای صدا از ویژگی های آن ها می باشد. جدیدترین محصول شارژردار فوناک سمعک مارول (marvel) است که از سطح بالای تکنولوژی وایرلس و اتصال مستقیم به موبایل بهره مند است.
سمعک شارژی استارکی
سمعک livioاز مدل های شارژی استارکی است که در اندازه ای بسیار کوچک طراحی شده است و تا 24 ساعت قابلیت نگهداری شارژ دارد. این محصول به شکل بسیار هوشمند طراحی شده است و با توجه به محیط شنیداری کاربر، به طور خودکار بهترین تنظیمات را برای دستگاه در نظر می گیرد.