سمعک وایرلس | خرید سمعک بلوتوث دار با 30 روز تست

سمعک وایرلس چیست؟

اگر قصد خرید سمعک برای خود یا اطرافیان را داشته باشید حتما نام سمعک وایرلس یا بلوتوثی به گوشتان رسیده است. تکنولوژی وایرلس باعث ابداعات و تحولات عمیق در حوزه تکنولوژی پزشکی شده و دنیای سمعک که باید همواره از جدیدترین تکنولوژی ها و فناوری ها استفاده کند نیز از این قاعده مستثنا نبوده و نیست. اولین سمعک های وایرلس یا بلوتوث دار در سال 2005 توسط استارکی و با نام ELI device ساخته و به بازار عرضه شد. امروزه سمعک های وایرلس بدون اغراق از تمام توانایی خود برای بهبود وضعیت شنوایی بیمار و افزایش سطح رفاه وی استفاده می کنند. بنابراین اگر سمعک بلوتوثی به شما پیشنهاد شد به هیچ عنوان تصور نکنید که این ویژگی جنبه تبلیغاتی دارد، بلکه می تواند رضایت شما را از سمعک و وسیله کمک شنوایی خود بسیار بیشتر کند و تجربه شنوایی نزدیک به طبیعی را برای شما به ارمغان آورد.

سمعک وایرلس و بلوتوثی

آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم

نوبت دهی حضوری و آنلاین:

02188871085       02188871589

09354353539      09129358402

نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس

قابلیت بلوتوث یک پلتفرم وایرلس یا بی سیم است که از طریق امواج رادیویی می تواند اطلاعات را بین دو یا چند دستگاه منتقل کند. سمعک بلوتوثی می تواند اطلاعات صوتی را از این طریق دریافت و مخابره کرده و از تداخل های محیطی که برای امواج صوتی و آکوستیکی رخ می دهد جلوگیری کند. در این مقاله به معرفی سمعک های وایرلس و کلیه اطلاعات مرتبط با آن می پردازیم.

مزایای سمعک های بلوتوثی وایرلس

همانطور که گفته شد قابلیت بلوتوث در سمعک باعث گشایش فصل جدیدی از تکنولوژی های کاربردی برای کاربران سمعک شده است. اگر واقع بینانه نگاه کنیم با گسترش صنعت و تکنولوژی دیگر خرید سمعکی که قابلیت وایرلس و بلوتوث نداشته باشد عملا صرفه اقتصادی نداشته و باعث محرومیت فرد از امکانات بسیار پیشرفته که باعث بهبود وضعیت شنوایی وی می شود، خواهد شد. حتما از خود می پرسید که خرید سمعک وایرلس با قیمتی بالاتر از مدل های معمولی چه ضرورتی دارد؟ در ادامه به این پرسش پاسخ خواهیم داد.

ارتباط دو گوشی بلوتوثی

قابلیت وایرلس سمعک می تواند اطلاعات صوتی را از طریق امواج رادیویی منتقل کند. از بهترین کاربردهای این تکنولوژی تبادل و انتقال امواج صوتی بین سمعک های دو گوش است. افرادی که کم شنوایی دو طرفه دارند لزوما باید از سمعک های دو گوشی استفاده کنند. قابلیت وایرلس این امکان را فراهم می کند تا اطلاعات دریافت شده توسط هر سمعک به سمعک سمت مقابل منتقل شده و پردازش به صورت دو گوشی انجام شود. نتیجه این امر شبیه سازی هر چه واقعی تر سیستم شنوایی انسان و در نتیجه بالاترین میزان درک گفتار است. در حالت عادی اطلاعات رسیده به هر گوش در ساقه مغز ترکیب شده و اطلاعات تکمیلی به مغز می رسد و باعث پردازش دقیق اطلاعات می شود. از دیگر قابلیت های سمعک وایرلس دو گوشی امکان کنترل یک سمعک و کنترل خودکار سمعک دیگر است. برای مثال با تغییر ولوم سمعک گوش راست، سمعک گوش چپ نیز به طور اتوماتیک تغییرات را اعمال می کند. از دیگر قابلیت های بسیار کاربردی اتصال بلوتوث بین دو سمعک، امکان استفاده از قابلیت میکروفن مجازی است که در بخش های بعد به آن خواهیم پرداخت.

سمعک بلوتوثی دو گوشی

اتصال به موبایل هوشمند

سمعک بلوتوثی می تواند به طور مستقیم یا با واسطه به انواع گوشی های هوشمند موبایل متصل شود. اتصال مستقیم به موبایل باعث می شود تا اطلاعات صوتی موبایل از طریق امواج رادیویی و نه امواج آکوستیکی به گوش برسد. در این حالت موبایل مکالمات تلفنی را به سمعک ارسال و سمعک با تقویت و تنظیم مخصوص به گوش فرد می رساند. در نتیجه هیچ گونه صدای مزاحم محیطی و ارتعاشات مزاحم باعث کاهش توانایی فرد در مکالمات تلفنی نخواهد شد. در این حالت نیازی به گرفتن گوشی موبایل جلوی گوش نیست و فرد کاملا آزاد است. برنامه های کنترلی سمعک که توسط تولید کننده ها برای انواع موبایل ها ساخته و توسعه داده شده است نیز می تواند کنترل کامل سمعک وایرلس را در اختیار فرد قرار دهد.

ریموت کنترل سمعک

ریموت کنترل سمعک سایز بسیار کوچکی داشته و با کمک قابلیت بلوتوث به سمعک متصل می شود. با کمک ریموت کنترل می توان سمعک وایرلس را بی صدا کرد، برنامه های شنیداری را تغییر داد و ولوم سمعک یا شدت صدا را تغییر داد. این قابلیت برای افرادی که نمی خواهند دیگران از وجود سمعکشان مطلع شوند بسیار کاربردی است. تصور کنید در یک جلسه مهم نیاز به افزایش شدت صدا دارید که می توانید با کمک سمعک بلوتوث دار و ریموت کنترل این کار را به صورت کاملا مخفی انجام دهید.

اتصال به اکسسوری و انواع وسایل جانبی

قبلا گفتیم که تکنولوژی وایرلس باعث گشایش فصل جدیدی از قابلیت ها برای افراد کم شنوا شده است. از این جمله می توان به تولید انواع وسایل جانبی کاربردی و مفید برای افراد دارای افت شنوایی اشاره کرد. ریموت کنترل یکی از این ابزارها بود که معرفی شد. از جمله وسایل جانبی سمعک که با قابلیت وایرلس کار می کند می توان به تی وی استریمر یا رابط تلویزیون، میکروفن های پرتابل و همینطور استریمر یا واسطه های صوتی اشاره کرد. TV Streamer می تواند صدای تلویزیون را با شدت دلخواه و تنظیمات سمعک به گوش فرد برساند و مشکل همیشگی نارضایتی اطرافیان از صدای بلند تلویزیون را برطرف کند. میکروفن های سمعک بسیار برای دانش آموزان، کودکان و افراد پر مشغله مناسب هستند. این میکروفن های کوچک می توانند در نزدیکی فرد گوینده قرار گرفته، صدای وی در جلسات یا کلاس درس را دریافت و از طریق بلوتوث به سمعک منتقل کنند. به این ترتیب سر و صدای محیطی کاهش و درک گفتار به شکل باور نکردنی بیشتر می شود. از دیگر وسایل جانبی می توان به استریمر یا ابزار واسطه صوتی اشاره کرد که بین موبایل و سمعک نقش انتقال دهنده را ایفا کرده و باعث کاهش مصرف باطری سمعک می شود.

سمعک وایرلس با انواع وسایل جانبی کاربردی متصل می شود

برنامه کنترل وزوز

همانطور که می دانید اکثر سمعک های مدرن و وایرلس امروزی به قابلیت پوشش صدای وزوز برای افرادی که از تینیتوس و صدای اضافی گوش رنج می برند، مجهز شده اند. این قابلیت توسط اپلیکیشن های موبایل قابلیت شخصی سازی و تنظیم دارد که این قابلیت از طریق تکنولوژی وایرلس مقدور می شود. فرد در گوشی موبایل خود برنامه وزوز و تنظیمات آن را انتخاب کرده و این دستورات از طریق بلوتوث به سمعک منتقل می شود.

افزایش نسبت سیگنال به نویز

از فواید شگفت انگیز سمعک وایرلس، افزایش نسبت سیگنال به نویز است. همانطور که پیش تر اشاره شد، استفاده از میکروفن های پرتابل، اتصال مستقیم به موبایل، دریافت موسیقی و دریافت مکالمات با کمک سمعک بلوتوثی بدون تداخلات محیطی انجام می شود. در نتیجه صدای آزاردهنده محیط کمتر و سیگنال گفتاری اصلی با شدت و شفافیت بیشتر برای فرد پخش می شود که نتیجه آن افزایش نسبت سیگنال به نویز است و ارتقای قابل ملاحظه توانایی درک گفتار است.

بهترین سمعک های وایرلس برندهای مختلف

پس از معرفی اولین سمعک وایرلس در سال 2005، کلیه کمپانی های سازنده سمعک و وسایل کمک شنوایی تلاش ویژه ای را در جهت بهبود و توسعه این قابلیت و پلتفرم برداشتند و اکنون شاهد دستاورد های خیره کننده در این زمینه هستیم. در ادامه بهترین سمعک های وایرلس برندهای مختلف را معرفی خواهیم کرد.

سمعک بلوتوثی سیگنیا

 سمعک زیمنس یا سیگنیا از برندهای فعال در زمینه ساخت سمعک های بلوتوثی بوده و در این زمینه پیشرفت های قابل ملاحظه ای را داشته است.  سمعک های وایرلس زیمنس از سریع ترین قدرت انتقال دیتا برای جابجا کردن اطلاعات صوتی استفاده می کنند. سمعک های نسل جدید زیمنس به نام سری X تماما از قابلیت بلوتوث بهره برده و می توانند به طور مستقیم به موبایل آیفون متصل شوند. برنامه های مدیریت وزوز و تنظیم از راه دور از جمله اپلیکیشن های کاربردی سمعک های بلوتوثی زیمنس است.

سمعک بلوتوثی زیمنس(سیگنیا)

آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم

نوبت دهی حضوری و آنلاین:

02188871085       02188871589

09120245946      09129358402

نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس

سمعک بلوتوثی اتیکن

سمعک های وایرلس اتیکن توانسته اند پردازش هوشمند و هوش مصنوعی را با ویژگی بلوتوث ترکیب کرده و بیشترین سطح رفاه را در اختیار کاربر قرار دهند. سمعک های وایرلس هوشمند جدید اتیکن یعنی OPN S و More از پیشرفته ترین سمعک های بلوتوثی جهان هستند. برنامه کنترل سمعک اتیکن از طریق موبایل برای گروه اتیکن Oticon ON نام دارد که قابلیت کنترل شدت صدا، برنامه شنیداری، سطح باطری سمعک، ارتباط با ادیولوژیست و کنترل وزوز را فراهم می کند.

سمعک وایرلس اتیکن

سمعک وایرلس فوناک

سمعک های وایرلس فوناک تماما از پردازش هوشمند بهره می برند. جدیدترین سمعک فوناک خانواده Marvel و Paradise هستند که در تمامی مدل ها از قابلیت بلوتوث بهره می برند. لوازم جانبی وایرلس فوناک از دیگر برندها تنوع بیشتری داشته و برای گروه های مختلف قابل استفاده است. برای مثال می توان به انواع میکروفن های همراه مانند Roger On، Roger Select و Roger Table Mic اشاره کرد.

سمعک بلوتوث دار فوناک

سمعک بلوتوث دار ریساند

سمعک وایرلس ریساند از اولین مدل هایی بودند که توانایی اتصال مستقیم با آیفون را داشتند و این قابلیت برای افراد کم شنوایی که مکالمات تلفنی زیادی دارند بسیار کاربردی است. همچنین سمعک های بلوتوثی ریساند اولین مدل هایی هستند که قابلیت اتصال مستقیم به گوشی های اندروید را دارا هستند. سمعک ریساند مانند  One LiNX Quattroو  ENZO Q می توانند مستقیما به گوشی های اندروید و آیفون متصل شوند.

سمعک بلوتوثی ریساند

سمعک های وایرلس ویدکس

سمعک ویدکس دانمارک هم در زمینه تولید محصولات وایرلس عقب نمانده و تولیدات هوشمند وایرلس را با پیشرفته ترین تکنولوژی ها مانند مدل EVOKE ارائه می کند. از ویژگی سمعک های بلوتوثی ویدکس می توان به قیمت کمی پایین تر نسبت به رقبا اشاره کرد. سمعک MOMENT جدیدترین سمعک هوشمند وایرلس ویدکس است که از قابلیت شارژی هم بهره می برد.

بهترین سمعک های وایرلس 2023

اکنون بهتر است به بهترین سمعک های وایرلس در سال 2023 از نظر کارشناسان نگاهی داشته باشیم. برخی از این مدل ها ممکن است به کشور ما وارد نشده باشند. در انتخاب این مدل ها علاوه بر قابلیت بلوتوث پیشرفته به فاکتورهای مهم دیگر مانند اعتبار برند، طراحی، امکانات مانند شارژی بودن و.. توجه شده است.

Signia Styletto X

سمعک شارژی جدید سیگنیا به نام سمعک استایلتو ایکس توانسته است طراحی هنرمندانه و تکنولوژی درک گفتار پیشرفته را به طور همزمان ارائه کند تا فرد در جمع ها و مهمانی های شلوغ از هیچ جهت مشکل نداشته باشد. سنسورهای آکوستیک – حرکتی 360 درجه زیمنس باعث دریافت صدای بسیار شفاف از تمام جهات شده و این درحالی است که می توانید به طور همزمان مکالمات تلفنی، موزیک  و صدای تلویزیون را با کمک قابلیت وایرلس با کیفیت عالی در گوش خود بشنوید. طراحی استثنایی، باطری قابل شارژ، دریافت انواع اصوات مهم محیطی و درک گفتار پیشرفته از قابلیت های این سمعک وایرلس هوشمند است.

سمعک وایرلس استایلتو زیمنس

Phonak Audéo Marvel

سمعک بلوتوثی جدید فوناک می تواند به طور مستقیم هم به گوشی های آیفون و هم اندروید متصل شده و امکان دریافت مکالمات تلفنی با بالاترین کیفیت را برایتان فراهم می کند. دریافت صدای موزیک و تنظیمات صوتی ظریف با کمک اپلیکیشن موبایل فوناک امکان پذیر است و تمامی این قابلیت ها با وجود کیس شارژر بسیار دلچسب تر خواهد بود. با سمعک وایرلس فوناک می توانید صدای شفاف، درک گفتار عالی و تجربه شنیداری راحت را به طور همزمان تجربه کنید.

Oticon Opn

محصول وایرلس اتیکن به نام سمعک opn اولین سمعکی است که طبق تحقیقات می تواند تقلای شنیداری در مغز برای شنیدن و درک اصوات را کمتر کند. همچنین این سمعک از اولین مدل هایی است که می تواند به اینترنت متصل شود. با کمک این قابلیت سمعک بلوتوثی می توان به موبایل های هوشمند، مانیتور وضعیت کودک، صدای زنگ در، صدای وسایل آشپزخانه، رادیو و تلویزیون و... متصل شد و مطمئن بود که هیچ صدایی از دست نخواهد رفت.

سمعک بلوتوثی اتیکن opn

Widex Evoke

سمعک ایووک ویدکس علاوه بر قابلیت بلوتوث پیشرفته از ویژگی های بسیار کاربردی دیگری هم بهره می برد. اولین ویژگی سمعک وایرلس ویدکس، قابلیت طبقه بندی اتوماتیک صوتی است که بین 11 تنظیم مختلف محیطی سوییچ می کند تا کاربر بتواند بهترین تنظیم را برای این محیط انتخاب کند. همچنین می تواند اولویت های شنیداری کاربر را یاد گرفته و به طور اتوماتیک بارگزاری کند.

Starkey Livio AI

سمعک Livio AI استارکیس اولین سمعکی است که از قابلیت هوش مصنوعی استفاده می کند. صدای فوق العاده شفاف در کنار قابلیت های مانیتورینگ سلامتی از ویژگی های پیشرفته این سمعک بلوتوثی استارکی است. این مدل توانایی اتصال با انواع منابع صوتی وایرلس را دارد و می تواند دسترسی مستقیم با گوشی های هوشمند، ریموت کنترل، میکروفن همراه و تی وی استریمر ایجاد کند. همچنین برنامه موبایل این سمعک به نام Thrive می تواند گفتار را ترجمه کرده و حتی وضعیت سلامتی فرد را چک کند. این قابلیت در حال ارتقاء است.

سمعک وایرلس نامرئی

سمعک وایرلس نامرئی از چالش های بزرگ برای کمپانی های سازنده وسایل کمک شنوایی است. اتصال بلوتوثی سمعک نیازمند استفاده از قطعات خاصی در سمعک است و کمبود فضا در سمعک های نامرئی باعث ایجاد محدودیت می شود. از طرفی عدم دسترسی فرد به سمعک در این مدل ها نیاز به قابلیت کنترل از راه دور وایرلس را بیشتر می کند. سمعک نامرئی باید از طریق موبایل قابل کنترل باشد تا فرد بتواند تنظیمات سمعک را در اختیار داشته باشد. اکثر سمعک های نامرئی از نوع هوشمند با قابلیت های تنظیم اتوماتیک هستند و لازم است تا قابلیت وایرلس هم در اختیار فرد قرار بگیرد. اگر خواهان استفاده از بلوتوث و اتصال به منابع صوتی در سمعک نامرئی خود هستید لازم است تا سایز سمعک کمی بزرگتر شود. از جمله سمعک های داخل گوشی نامرئی که بلوتوثی هستند می توان به Silk X از سیگنیا یا زیمنس، Livio Edge AI از استارکی و Virto Marvel Black از فوناک اشاره کرد.

قیمت سمعک وایرلس

قیمت سمعک وایرلس و بلوتوثی از 10 میلیون تومان آغاز شده و با توجه به برند سازنده و امکانات سمعک تا 32 میلیون تومان هم ادامه می یابد. سمعک های بلوتوثی اکثرا از رده سمعک های هوشمند و بالا هستند و پیشرفته ترین تکنولوژی های روز را یدک می کشند. در بین سمعک های بلوتوث دار هم برخی قابلیت اتصال مستقیم به موبایل را ندارند که بالطبع قیمت کمتری هم دارند. انتخاب سمعک وایرلس مناسب خود را به ادیولوژیست خود واگذار کنید.


این مقاله را به اشتراک بگذارید

درخواست مشاوره

email

نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

کلینیک شنوایی و سمعک حس دوم
شماره تماس