بهترین سمعک برای سالمندان
سمعک سالمندان دارای ویژگی هایی است که موجب استفاده راحت تر از این محصولات می شود. مناسبترین محصولات برای افراد سالمند محصولات پشت گوشی هستند. زیرا علاوه بر کیفیت صدای بهتر دارای اندازه بزرگتری هستند و سالمندان راحت تر آن را کنترل و استفاده می کنند. بهترین سمعک برای سالمندان مدلی است که کاربر براحتی آن را روی گوش قرار دهد، باتری آن را راحت تعویض کند و استفاده از دکمه های آن ساده باشد. بسیاری از انواع سمعک پشت گوشی دارای این قابلیت ها هستند. محصولات پشت گوشی دارای فناوری هوشمند هستند و کیفیت صدای بهتری را برای کاربر فراهم می کنند. این بدان معنی نیست که سمعک داخل گوشی برای سالمندان مناسب نیست. برای انتخاب بهترین نوع سمعک برای سالمندان باید جنبه های مختلفی مورد بررسی قرار گیرد.
در میان افراد سالمند کاندیدای بیشتری برای استفاده از سمعک وجود دارد. چرا که روند پیرگوشی درصد زیادی از این عزیزان را درگیر کرده و نیاز به سمعک را در بین آن ها بسیار می کند. مشکلات مربوط به شنوایی معمولاً در سنین بالای 60 سال رخ داده و شامل کم شنوایی، وزوز گوش و... می باشد. تنها راه برای جبران کم شنوایی و توانبخشی آن استفاده از سمعک های مخصوص و مناسب برای سالمندان است که در ادامه با آن ها آشنا می شویم.
آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم
نوبت دهی حضوری و آنلاین:
02188871085 02188871589
09354353539 09129358402
نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس
تجویز سمعک در منزل برای سالمندان
سالمندان از اصلی ترین گروه های هدف برای تجویز سمعک در منزل هستند. کم شنوایی یکی از شایع ترین مشکلات در بین افراد سالمند است. در کنار این مشکلات ممکن است مواردی مانند اختلالات حرکتی، مشکلات قلبی و عروقی، کم بینایی و.. باعث شود که امکان مراجعه حضوری این عزیزان به مطب شنوایی شناسی ممکن نباشد. در این حالت می توان خدمات دریافت و تجویز سمعک را در منزل انجام داد. خدمات سمعک در محل زندگی افراد چند فایده دارد. اولی کاهش هزینه و محدودیت های جابجایی و انتقال عزیز سالمند به مطب است که باعث کاهش خستگی و صرفه جویی در زمان می شود. از منظر دیگر شنوایی شناس با حضور در محل زندگی سالمند می تواند از نزدیک ویژگی های مورد نیاز سمعک را تنظیم و امتحان کند. سالمندانی که دچار محدودیت های حرکتی هستند معمولا تمایل زیادی به استفاده طولانی مدت از تلویزیون و منابع صوتی دارند و تنظیم سمعک در منزل باعث می شود تا سمعک (در صورت دارا بودن تکنولوژی وایرلس) به صورت مستقیم به تلویزیون متصل شده و یا برنامه های مخصوص تلویزیون برای فرد تنظیم شود. فایده دیگر تجویز سمعک برای سالمندان در منزل، مراقبت از آن ها در برابر بیماری کووید 19 است. همانطور که می دانید سالمندان از گروه های پر ریسک در برابر این ویروس به شمار می روند و باید تا حد ممکن از منزل خارج نشوند. ادیولوژیست های متخصص گروه جراحان به طور کامل واکسن کرونا را دریافت کرده اند بنابراین می توانید با خیال راحت مراحل تجویز، تنظیم، ارزیابی و چک کردن سمعک عزیز سالمند خود را در منزل انجام دهید.
ویژگی های کم شنوایی در سالمندان
کم شنوایی در سالمندان که به آن پیرگوشی گفته می شود در نتیجه ضعف حلزون و اعضاب شنوایی رخ می دهد که به آن کم شنوایی حسی عصبی گفته می شود. از ویژگی های پیرگوشی حسی عصبی که باید در انتخاب سمعک مخصوص افراد سالمند مورد توجه قرار گیرد کاهش قدرت درک گفتار و پردازش آن است. سمعکی که برای عزیزان سالمند انتخاب می شود باید از الگوریتم پردازشی مناسب و قدرت تفکیک اصوات گفتاری برخوردار باشد. هنگامی که عصب های شنوایی در نتیجه کم شنوایی فعالیت لازم را ندارند باید تدابیری اتخاذ شود تا این اعصاب فعال نگه داشته شوند و در غیر این صورت امکان ایجاد وزوز و سوت گوش در سالمندان دو چندان می شود. بهترین راه حل این مسئله افزایش قدرت سیستم شنوایی و افزایش ورودی های صوتی به وسیله سمعک مناسب است. طبق آخرین تحقیقات انجام شده در سالمندانی که افت حسی عصبی در شنوایی رخ داده است امکان بروز آلزایمر و دمانس مغزی بیشتر است. ارتباط بین کم شنوایی و آلزایمر به دلیل تاثیر شگرف شنوایی در فعالیت مغزی تایید شده است. سالمندانی که از سمعک مناسب و مخصوص استفاده می کنند با درصد کمتری به آلزایمر مبتلا می شوند.
ویژگی های سمعک مخصوص سالمندان
یکی از مهم ترین نیازهای شنوایی سالمندان، شنوایی دو گوشی است و از مهم ترین نکاتی که در تجویز انواع سمعک سالمندان باید مورد توجه قرار گیرد تجویز دو سمعک است تا به این وسیله قدرت درک و تمایز گفتار افزایش یابد. همینطور یکی از اهداف مهم در تجویز سمعک فعال نگه داشتن عصب های شنوایی است که این امر نیازمند استفاده از سمعک روی هر دو گوش فرد سالمند می باشد. با انجام این کار صداها طبیعی تر به گوش بیمار رسیده و به شدت صدای کمتری هم نیاز است. همچنین در موارد زیادی می توان با استفاده از سمعک مناسب، وزوز گوش سالمندان را به طور قابل توجهی کاهش داد. در واقع ریشه اکثر موارد وزوز گوش در سالمندان کم شنوایی زمینه است که با استفاده از سمعک برطرف می شود. ریموت کنترل سمعک هم از وسایل جانبی مناسبی است که برای سالمندان مورد استفاده قرار می گیرد. خود فرد سالمند یا اطرافیان و پرستار وی می توانند در محیط های خاص شنوایی با بیشتر کردن و یا کاهش ولوم صدای سمعک و همینطور تغییر برنامه های شنیداری شرایط مناسب تری را برای فرد دچار پیرگوشی فراهم کنند.
بهترین استایل و مدل سمعک برای سالمندان
برای انتخاب بهترین سمعک برای افراد سالمند باید ابتدا شرایط آنها کاملا بررسی شده و با توجه به نیازهای خاص و سطح فعالیت اجتماعی مدل سمعک انتخاب شود. معمولاً سمعک های پشت گوشی برای سالمندان استفاده می شوند. افراد دچار پیرگوشی غالبا به لرزش دست و همینطور حواس پرتی مبتلا هستند و در این صورت امکان مفقود شدن سمعک بیشتر می شود. همینطور امکان جایگذاری سمعک و تعویض باطری آن در مدل های پشت گوشی به دلیل سایز بزرگتر برای افراد سالمند راحت تر است. سمعک پشت گوشی دیجیتال و هوشمند برای سالمندان بهترین گزینه هستند. سمعک هوشمند برای سالمندان باعث می شود تا نسبت سیگنال به نویز بیشتر و در نتیجه قدرت درک گفتار بیشتری فراهم شود. همچنین قابلیت های اتصال بلوتوثی و وایرلس سمعک برای افراد دچار پیرگوشی باعث راحتی و رضایت بیشتر آن ها و اطرافیان می شود. در نهایت سمعک مناسب برای فرد سالمند با توجه به ویژگی های کم شنوایی و نیازهای خاص توسط متخصص سمعک یا ادیولوژیست مشخص می شود. البته ممکن است فرد سالمند به دلیل فعالیت اجتماعی مناسب و توانایی های بالا نیاز به مدل های داخل گوشی یا پشت گوشی ظریف داشته باشد که در این شراط می تواند با تهیه سمعک به روز و پیشرفته و استفاده از تکنولوژی های روز از قابلیت شنیداری و ارتباطی بسیار مناسب بهره ببرد.
آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم
نوبت دهی حضوری و آنلاین:
02188871085 02188871589
09354353539 09129358402
نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس
سمعک سالمندان در برندهای مختلف
برند های مختلف، سمعک های خود را در ردههای مختلف تولید می کنند. اکثر این مدل ها برای سالمندان می توانند مفید باشند. در این بخش به طور جداگانه به برند های مختلف سمعک برای سالمندان می پردازیم.
سمعک زیمنس یا سیگنیا برای سالمندان
بهترین سمعک زیمنس برای سالمندان مدل های پشت گوشی هستند. بهتر است از مدل های پیشرفته و هوشمند برند سیگنیا مانند خانواده X و NX استفاده شود. الگوریتم های پردازشی قوی سمعک زیمنس باعث درک گفتار بهتر برای فرد سالمند شده و می توان از سیستم پوشاننده وزوز آن برای کاهش آزاردهندگی وزوز استفاده کرد. قیمت سمعک مخصوص سالمندان در برند زیمنس از 4 میلیون تومان آغاز می شود.
سمعک اتیکن برای افراد سالمند
اتیکن یک کمپانی موفق در زمینه تولید رده های مختلف سمعک است. این برند مدل های زیادی را مخصوص سالمندان تولید می کند. سمعک های هوشمند پشت گوشی اتیکن گزینه مناسبی برای سالمندان هستند. همچنین می توان با تهیه دو سمعک دیجیتال اتیکن به جای یک سعک هوشمند، شنوایی دو گوشی مناسبی را برای فرد ایجاد کرد. از جمله مدل های مناسب سمعک اتیکن برای پیرگوشی می توان به مدل های OPN و در کم شنوایی های عمیق تر به مدل Xceed اشاره کرد که قیمت آن ها از 5 میلیون تومان آغاز می شود.
سمعک مخصوص سالمندان ویدکس
بهترین مدل های سمعک ویدکس برای سالمندان هم مدل های پشت گوشی این برند هستند. این سمعک ها دارای کیفیت و دوام بالا و در عین حال هزینه مناسب و اقتصادی هستند. سمعک های خانواده MOMENT برای افراد سالمند گزینه مناسبی هستند که سایز مناسب و ارگونومی بالایی دارند.
سمعک ریساند برای سالمندان
سمعک ریساند هم یکی از بهترین برند های تولید سمعک است. این برند هم در تولید سمعک سالمندان حرفی برای گفتن دارد. سمعک های ریساند از پوشش ضدآب بهره مند هستند که باعث افزایش مقاومت و دوام سمعک می شود و برای افراد سن بالا گزینه مناسبی است. قیمت سمعک هایی که برای افراد سالمند مناسب باشد در برند ریساند از 3 میلیون تومان شروع می شود.
سمعک فوناک برای سالمندان
سمعک های مخصوص سالمندان برند فوناک از کیفیت بالایی برخوردار هستند. سمعک فوناک سوئیس بهترین تکنولوژی روز دنیا را در محصولات خود به کار گرفته و بهترین کیفیت را به مراجعه کنندگان ارائه می دهد. برای خرید سمعک مخصوص سالمندان در برند فوناک باید بین 4 تا 10 میلیون تومان هزینه کرد.
قیمت سمعک مناسب سالمندان
قیمت سمعک مخصوص سالمندان به عوامل زیادی وابسته است. در درجه اول باید به مقدار افت شنوایی و نیازهای خاص شنوایی فرد توجه کرد. همانطور که گفته شد سمعک مخصوص سالمندان باید از تکنولوژی به روز برای پردازش صدا و در عین حال از مقاومت و کیفیت ساخت بالایی برخوردار باشد. برند تولید کننده هم بر قیمت خرید سمعک برای سالمندان تاثیر زیادی دارد. امکانات به کار رفته در سمعک و لوازم جانبی مناسب ازدیگر فاکتورهای تاثیر گذار بر قیمت محصول مناسب است. در نهایت می توان گفت با صرف هزینه ای معادل سه میلیون تومان در مدل های پایه تا 12 میلیون تومان در مدل های پیشرفته می توانید سمعکی مناسب و با کیفیت برای عزیزان سالمند دچار کم شنوایی خود تهیه کنید. برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.