بهترین نوع سمعک برای سالمندان و قیمت آن

بهترین نوع سمعک برای سالمندان و قیمت آن

بروز رسانی : ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

بهترین سمعک برای سالمندان در سال 2023 محصولی است که راحتی شنوایی بیشتری را فراهم کند. لزوم استفاده از سمعک برای عزیزان سالمندی که با پیرگوشی و افت شنوایی روبرو هستند بر کسی پوشیده نیست. اما افراد کمی از سمعک های مناسب برای افراد سالمند و نکاتی که باید مد نظر قرار داده شود، آگاه هستند. در این مطلب به ویژگی های سمعک مخصوص سالمندان و تولیدات برندهای مختلف نگاهی خواهیم داشت.

بهترین سمعک برای سالمندان

سمعک سالمندان دارای ویژگی هایی است که موجب استفاده راحت تر از این محصولات می شود. مناسبترین محصولات برای افراد سالمند محصولات پشت گوشی هستند. زیرا علاوه بر کیفیت صدای بهتر دارای اندازه بزرگتری هستند و سالمندان راحت تر آن را کنترل و استفاده می کنند. بهترین سمعک برای سالمندان مدلی است که کاربر براحتی آن را روی گوش قرار دهد، باتری آن را راحت تعویض کند و استفاده از دکمه های آن ساده باشد. بسیاری از انواع سمعک پشت گوشی دارای این قابلیت ها هستند. محصولات پشت گوشی دارای فناوری هوشمند هستند و کیفیت صدای بهتری را برای کاربر فراهم می کنند. این بدان معنی نیست که سمعک داخل گوشی برای سالمندان مناسب نیست. برای انتخاب بهترین نوع سمعک برای سالمندان باید جنبه های مختلفی مورد بررسی قرار گیرد.

در میان افراد سالمند کاندیدای بیشتری برای استفاده از سمعک وجود دارد. چرا که روند پیرگوشی درصد زیادی از این عزیزان را درگیر کرده و نیاز به سمعک را در بین آن ها بسیار می کند. مشکلات مربوط به شنوایی معمولاً در سنین بالای 60 سال رخ ‌داده و شامل کم شنوایی، وزوز گوش و... می باشد. تنها راه برای جبران کم شنوایی و توانبخشی آن استفاده از سمعک های مخصوص و مناسب برای سالمندان است که در ادامه با آن ها آشنا می شویم.

بهترین سمعک برای سالمندان

آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم

نوبت دهی حضوری و آنلاین:

02188871085       02188871589

09354353539      09129358402

نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس

تجویز سمعک در منزل برای سالمندان

سالمندان از اصلی ترین گروه های هدف برای تجویز سمعک در منزل هستند. کم شنوایی یکی از شایع ترین مشکلات در بین افراد سالمند است. در کنار این مشکلات ممکن است مواردی مانند اختلالات حرکتی، مشکلات قلبی و عروقی، کم بینایی و.. باعث شود که امکان مراجعه حضوری این عزیزان به مطب شنوایی شناسی ممکن نباشد. در این حالت می توان خدمات دریافت و تجویز سمعک را در منزل انجام داد. خدمات سمعک در محل زندگی افراد چند فایده دارد. اولی کاهش هزینه و محدودیت های جابجایی و انتقال عزیز سالمند به مطب است که باعث کاهش خستگی و صرفه جویی در زمان می شود. از منظر دیگر شنوایی شناس با حضور در محل زندگی سالمند می تواند از نزدیک ویژگی های مورد نیاز سمعک را تنظیم و امتحان کند. سالمندانی که دچار محدودیت های حرکتی هستند معمولا تمایل زیادی به استفاده طولانی مدت از تلویزیون و منابع صوتی دارند و تنظیم سمعک در منزل باعث می شود تا سمعک (در صورت دارا بودن تکنولوژی وایرلس) به صورت مستقیم به تلویزیون متصل شده و یا برنامه های مخصوص تلویزیون برای فرد تنظیم شود. فایده دیگر تجویز سمعک برای سالمندان در منزل، مراقبت از آن ها در برابر بیماری کووید 19 است. همانطور که می دانید سالمندان از گروه های پر ریسک در برابر این ویروس به شمار می روند و باید تا حد ممکن از منزل خارج نشوند. ادیولوژیست های متخصص گروه جراحان به طور کامل واکسن کرونا را دریافت کرده اند بنابراین می توانید با خیال راحت مراحل تجویز، تنظیم، ارزیابی و چک کردن سمعک عزیز سالمند خود را در منزل انجام دهید.

ویژگی های کم شنوایی در سالمندان

کم شنوایی در سالمندان که به آن پیرگوشی گفته می شود در نتیجه ضعف حلزون و اعضاب شنوایی رخ می دهد که به آن کم شنوایی حسی عصبی گفته می شود. از ویژگی های پیرگوشی حسی عصبی که باید در انتخاب سمعک مخصوص افراد سالمند مورد توجه قرار گیرد کاهش قدرت درک گفتار و پردازش آن است. سمعکی که برای عزیزان سالمند انتخاب می شود باید از الگوریتم پردازشی مناسب و قدرت تفکیک اصوات گفتاری برخوردار باشد. هنگامی که عصب های شنوایی در نتیجه کم شنوایی فعالیت لازم را ندارند باید تدابیری اتخاذ شود تا این اعصاب فعال نگه داشته شوند و در غیر این صورت امکان ایجاد وزوز و سوت گوش در سالمندان دو چندان می شود. بهترین راه حل این مسئله افزایش قدرت سیستم شنوایی و افزایش ورودی های صوتی به وسیله سمعک مناسب است. طبق آخرین تحقیقات انجام شده در سالمندانی که افت حسی عصبی در شنوایی رخ داده است امکان بروز آلزایمر و دمانس مغزی بیشتر است. ارتباط بین کم شنوایی و آلزایمر به دلیل تاثیر شگرف شنوایی در فعالیت مغزی تایید شده است. سالمندانی که از سمعک مناسب و مخصوص استفاده می کنند با درصد کمتری به آلزایمر مبتلا می شوند.

سمعک مخصوص سالمندان

ویژگی های سمعک مخصوص سالمندان

یکی از مهم ترین نیازهای شنوایی سالمندان، شنوایی دو گوشی است و از مهم ترین نکاتی که در تجویز انواع سمعک سالمندان باید مورد توجه قرار گیرد تجویز دو سمعک است تا به این وسیله قدرت درک و تمایز گفتار افزایش یابد. همینطور یکی از اهداف مهم در تجویز سمعک فعال نگه داشتن عصب های شنوایی است که این امر نیازمند استفاده از سمعک روی هر دو گوش فرد سالمند می باشد. با انجام این کار صداها طبیعی تر به گوش بیمار رسیده و به شدت صدای کمتری هم نیاز است. همچنین در موارد زیادی می توان با استفاده از سمعک مناسب، وزوز گوش سالمندان را به طور قابل توجهی کاهش داد. در واقع ریشه اکثر موارد وزوز گوش در سالمندان کم شنوایی زمینه است که با استفاده از سمعک برطرف می شود. ریموت کنترل سمعک هم از وسایل جانبی مناسبی است که برای سالمندان مورد استفاده قرار می گیرد. خود فرد سالمند یا اطرافیان و پرستار وی می توانند در محیط های خاص شنوایی با بیشتر کردن و یا کاهش ولوم صدای سمعک و همینطور تغییر برنامه های شنیداری شرایط مناسب تری را برای فرد دچار پیرگوشی فراهم کنند.

بهترین استایل و مدل سمعک برای سالمندان

برای انتخاب بهترین سمعک برای افراد سالمند باید ابتدا شرایط آنها کاملا بررسی شده و با توجه به نیازهای خاص و سطح فعالیت اجتماعی مدل سمعک انتخاب شود. معمولاً سمعک های پشت گوشی برای سالمندان استفاده می شوند. افراد دچار پیرگوشی غالبا به لرزش دست و همینطور حواس پرتی مبتلا هستند و در این صورت امکان مفقود شدن سمعک بیشتر می شود. همینطور امکان جایگذاری سمعک و تعویض باطری آن در مدل های پشت گوشی به دلیل سایز بزرگتر برای افراد سالمند راحت تر است. سمعک پشت گوشی دیجیتال و هوشمند برای سالمندان بهترین گزینه هستند. سمعک هوشمند برای سالمندان باعث می شود تا نسبت سیگنال به نویز بیشتر و در نتیجه قدرت درک گفتار بیشتری فراهم شود. همچنین قابلیت های اتصال بلوتوثی و وایرلس سمعک برای افراد دچار پیرگوشی باعث راحتی و رضایت بیشتر آن ها و اطرافیان می شود. در نهایت سمعک مناسب برای فرد سالمند با توجه به ویژگی های کم شنوایی و نیازهای خاص توسط متخصص سمعک یا ادیولوژیست مشخص می شود. البته ممکن است فرد سالمند به دلیل فعالیت اجتماعی مناسب و توانایی های بالا نیاز به مدل های داخل گوشی یا پشت گوشی ظریف داشته باشد که در این شراط می تواند با تهیه سمعک به روز و پیشرفته و استفاده از تکنولوژی های روز از قابلیت شنیداری و ارتباطی بسیار مناسب بهره ببرد.

سمعک مناسب برای افراد سالمند

آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم

نوبت دهی حضوری و آنلاین:

02188871085       02188871589

09354353539      09129358402

نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس

سمعک سالمندان در برندهای مختلف

برند های مختلف، سمعک های خود را در رده‌های مختلف تولید می ‌کنند. اکثر این مدل ها برای سالمندان می توانند مفید باشند. در این بخش به طور جداگانه به برند های مختلف سمعک برای سالمندان می پردازیم.

سمعک زیمنس یا سیگنیا برای سالمندان

بهترین سمعک زیمنس برای سالمندان مدل های پشت گوشی هستند. بهتر است از مدل های پیشرفته و هوشمند برند سیگنیا مانند خانواده X و NX استفاده شود. الگوریتم های پردازشی قوی سمعک زیمنس باعث درک گفتار بهتر برای فرد سالمند شده و می توان از سیستم پوشاننده وزوز آن برای کاهش آزاردهندگی وزوز استفاده کرد. قیمت سمعک مخصوص سالمندان در برند زیمنس از 4 میلیون تومان آغاز می شود.

سمعک اتیکن برای افراد سالمند

اتیکن یک کمپانی موفق در زمینه تولید رده های مختلف سمعک است. این برند مدل های زیادی را مخصوص سالمندان تولید می کند. سمعک های هوشمند پشت گوشی اتیکن گزینه مناسبی برای سالمندان هستند. همچنین می توان با تهیه دو سمعک دیجیتال اتیکن به جای یک سعک هوشمند، شنوایی دو گوشی مناسبی را برای فرد ایجاد کرد. از جمله مدل های مناسب سمعک اتیکن برای پیرگوشی می توان به مدل های OPN و در کم شنوایی های عمیق تر به مدل Xceed اشاره کرد که قیمت آن ها از 5 میلیون تومان آغاز می شود.

سمعک مخصوص سالمندان ویدکس

بهترین مدل های سمعک ویدکس برای سالمندان هم مدل های پشت گوشی این برند هستند. این سمعک ها دارای کیفیت و دوام بالا و در عین حال هزینه مناسب و اقتصادی هستند. سمعک های خانواده MOMENT برای افراد سالمند گزینه مناسبی هستند که سایز مناسب و ارگونومی بالایی دارند.

سمعک ریساند برای سالمندان

سمعک ریساند هم یکی از بهترین برند های تولید سمعک است. این برند هم در تولید سمعک سالمندان حرفی برای گفتن دارد. سمعک های ریساند از پوشش ضدآب بهره مند هستند که باعث افزایش مقاومت و دوام سمعک می شود و برای افراد سن بالا گزینه مناسبی است. قیمت سمعک هایی که برای افراد سالمند مناسب باشد در برند ریساند از 3 میلیون تومان شروع می شود.

سمعک فوناک برای سالمندان

سمعک های مخصوص سالمندان برند فوناک از کیفیت بالایی برخوردار هستند. سمعک فوناک سوئیس بهترین تکنولوژی روز دنیا را در محصولات خود به کار گرفته و بهترین کیفیت را به مراجعه کنندگان ارائه می دهد. برای خرید سمعک مخصوص سالمندان در برند فوناک باید بین 4 تا 10 میلیون تومان هزینه کرد.

قیمت سمعک سالمندان

قیمت سمعک مناسب سالمندان

قیمت سمعک مخصوص سالمندان به عوامل زیادی وابسته است. در درجه اول باید به مقدار افت شنوایی و نیازهای خاص شنوایی فرد توجه کرد. همانطور که گفته شد سمعک مخصوص سالمندان باید از تکنولوژی به روز برای پردازش صدا و در عین حال از مقاومت و کیفیت ساخت بالایی برخوردار باشد. برند تولید کننده هم بر قیمت خرید سمعک برای سالمندان تاثیر زیادی دارد. امکانات به کار رفته در سمعک و لوازم جانبی مناسب ازدیگر فاکتورهای تاثیر گذار بر قیمت محصول مناسب است. در نهایت می توان گفت با صرف هزینه ای معادل سه میلیون تومان در مدل های پایه تا 12 میلیون تومان در مدل های پیشرفته می توانید سمعکی مناسب و با کیفیت برای عزیزان سالمند دچار کم شنوایی خود تهیه کنید. برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.


این مقاله را به اشتراک بگذارید

درخواست مشاوره

email

مطالب مشابه

سمعک own اتیکن چه ویژگی ها و قابلیت هایی دارد؟ + رده های مختلف آن

سمعک own اتیکن چه ویژگی ها و قابلیت هایی دارد؟ + رده های مختلف آن

سمعک های own اتیکن رده های مختلفی دارند که در این مقاله قصد داریم به ویژگی و انواع مدل های آن‌ها بپردازیم.

عفونت گوش میانی ( انواع اوتیت مدیا) + پیشگیری، درمان و عوارض آن

عفونت گوش میانی ( انواع اوتیت مدیا) + پیشگیری، درمان و عوارض آن

عفونت گوش میانی از شایع ترین عفونت های گوش است.

سمعک اقساطی | وام برای خرید سمعک

سمعک اقساطی | وام برای خرید سمعک

کلینیک تخصصی حس دوم امکان خرید سمعک اقساطی را برای کاربران دارای کم شنوایی فراهم کرده است. با استفاده از این شرایط ویژه، امکان استفاده از بهترین سمعک ها برای تمام اقشار جامعه فراهم شده است.

بهترین سمعک داخل گوشی سال کدام است؟

بهترین سمعک داخل گوشی سال کدام است؟

سمعک های داخل گوشی همواره مورد نظر افراد دارای افت شنوایی بوده و هست. کمپانی های مختلف در زمینه تولید این مدل رقابت سنگینی دارند. به همین دلیل در این مقاله سه مورد از بهترین سمعک های داخل گوشی در سال 2022 را به شما معرفی می کنیم

سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی هر کدام چه مزایا و معایبی دارند؟

سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی هر کدام چه مزایا و معایبی دارند؟

بسیاری از افراد دارای افت شنوایی برای انتخاب بین سمعک داخل گوشی و پشت گوشی تنها به فاکتور ظاهر و نامرئی بودن سمعک توجه می کنند اما بهتر است برای انتخاب بهتر با مزایا و معایب هر کدام بیشتر آشنا شویم

جدیدترین راه درمان کم شنوایی یک طرفه چیست؟

جدیدترین راه درمان کم شنوایی یک طرفه چیست؟

کم شنوایی یک طرفه یکی از معضلات بزرگ برای فرد و ادیولوژیست است زیرا سمعکی که بتواند افت شنوایی عمیق در یک گوش را جبران کند معمولا با نتیجه مناسبی همراه نیست. اما سمعک های جدید کراس برای درمان کم شنوایی یک گوش بسیار جوابگو هستند

جدیدترین سمعک های زیمنس چه ویژگی هایی دارند؟

جدیدترین سمعک های زیمنس چه ویژگی هایی دارند؟

سمعک های جدید زیمنس یعنی نسل AX نسخه ارتقا یافته و بهبود یافته نسل قبلی یعنی Xperience است و تفاوت های زیادی را برای کاربران به ارمغان آورده است. در این مطلب بیشتر با این نسل سمعک آشنا می شویم

نکات طلایی برای خرید سمعک

نکات طلایی برای خرید سمعک

انتخاب و خرید سمعک مناسب از مواردی است که اکثر افراد اطلاعات زیادی درباره آن ندارند و معمولا در این پروسه دچار سر درگمی می شوند. با ما همراه باشید تا نکات مهم حین خرید و انتخاب مدل مناسب سمعک را برایتان بازگو کنیم

نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

  • اشکان پورقناد

    خداوند می‌شنود دعایتان را که دعای مادری پشت سر دارید که لذت دوباره شنیدن صدای فرزندش را توسط کمک شما تجربه کرده کمک میکنید سلام من مادربزرگم بالای ۸۰ هستند و مشکل دارن تو شنیدن یعنی خیلی به ندرت ممکنه بشنوه گوش رو هم بردیم شستشو دادن برای سمعک یه قیمتی گفتن به شدت بیشتر از این قیمت ها من حدس می‌زنم چون گفتن قالب میگیرن از گوش مثلا این قسمت میشه که تقریبا ۳۰م برای دو گوش خواستم بدونم. امکان استفاده از امکانات عالی شما هست ؟درضمن ایشان خیلی سخته بخوان بیان بیرون چون محدودیت حرکت دارن با سپاس از لطفتان ومن الله التوفیق

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز وقت بخیر. قالب گیری سمعک تاثیری در قیمت اون سمعک نداره و هر برند سمعک سطوح تکنولوژی مختلف با قیمت های مختلف رو تولید میکنه. قیمت 30 میلیون برای هر دو گوش میتونه انتخاب مناسبی با توجه به شرایط بازار سمعک باشه و پیشنهاد میشه براشون با آگاهی از برند و مدل خریداری کنید. برای راهنمایی بیشتر هم میتونید نتیجه شنوایی سنجی ایشون رو ارسال کنید تا راه حل های مناسب خدمتتون داده بشه

  • محمد جدی

    سلام وقتتون بخیر مادر بزرگ بنده شنوایی بسیار بسیار کمی داشتند اخیرا پدرم براشون سمعک Nevara cpx که برای یک گوششون هم هستش تهیه کردن منتهی از فاصله ی دو سه متری وقتی حرف میزنیم نمیشنون . الان ۵ مرداد هستش و ده میلیون هم پزشک ازشون گرفته . خواهشا بفرمایید که آیا با این قیمت سمعک بهتری هم میشد تهیه کرد؟

    مدیر سایت

    سلام وقت بخیر لطفا نتیجه شنوایی سنجی ایشون رو ارسال کنید تا مدل مناسب و جایگزین خدمتتون معرفی بشه

  • فرزین فیروزبخت

    سلام من مادرم تقریباً دو سال پیش دچار sudden defense شد و با تجویز آقای دکترحکمت آرا قرار شد از سمعک آنالوگ استفاده کند که قبلاً از نوع دیجیتال استفاده میکرد . با توجه به این شرایط که در حال حاضر از سمعک آنالوگ استفاده میکنند آیا امکان این هست که از سمعک های جدید با تکنولوژی تازه استفاده کرد ؟ متشکر و سپاسگزار خواهم بود تا نظرات کارشناسان شما را برای خریدمناسبترین بدانم با تشکر

    مدیر سایت

    سلام وقت بخیر. سمعک های آنالوگ در حال حاضر به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه و مادر لازم هست از سمعک های جدید استفاده کنند. برای راحتی ایشون ابندا تنظیم نزدیک به آنالوگ خواهد بود و با گذر زمان تقویت رو باه مرور به نوع دیجیتال تغییر می دیم

  • جواد مرادی

    سلام. خسته نباشید. میخواستم بدونم سمعک پیشهادی شما چه قیمتیه؟ چجوری میتونم برگه ادیومتری بفرستم براتون؟

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز. نوار گوش خودتون رو به شماره های داخل سایت واتساپ کنید تا بهترین مدل بهتون معرفی بشه

  • مونا امیری

    سلام.سمعک برنافن مدل nevara ne1 cpx برای فرد سالمند با 60درصد کم شنوایی و ضعف در درک گفتار و داشتن وزوز گوش طبق نوار گوش آیا سمعک خوب و مناسبی هست ؟ و آیا جزو سمعکهای هوشمند محسوب میشه؟ خیلی ممنون میشم جواب سوالاتم رو بدید؟؟؟؟

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز. این مدل از مدل های پایه و بیسیک برنافون محسوب میشه و تکنولوژی هوشمند خاصی نداره. از لحاظ قدرتی اگر به صورت دو گوشی استفاده بشه برای این افت شنوایی پاسخگو هست

  • rrr

    سلام.سمعک نامرئی میخواستم.اگه ممکنه قیمت هم بگید...ممنون

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز. لطفا برگه سنجش شنوایی خودتون رو ارسال کنید. سمعک های داخل گوشی نامرئی ما در حال حاضر برای هر گوش از 6 میلیون تومان شروع میشه

  • NaseR Ahmedi

    سلام دوست عزیز وقت بخیر من پدرم ۷۴ سالش هست چه سمعکی مورد نیاز هست ک براش بگیرم و میشه بگید تا چه قیمت سمعک دارید.

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز. ابتدا باید سنجش شنوایی براشون انجام بشه تا مقدار دقیق افت شنوایی مشخص بشه. با توجه به سن بهتره از سمعک های پشت گوشی استفاده بشه

  • مونا امیری

    سلام، آیا ما برای انتخاب برند و مدل سمعک انتخابی برای مادرم که 80ساله هستن و 60 درصد عصب شنوایی هر دو گوششان ضغیف شده و وزوزوزگوش هم دارن باید برند و مدل خاصی انتخاب کنیم یا به انتخاب ادیولوزیست اکتفا کنیم ؟؟؟ در حال حاضر هم سمعک موجود نیست و فقط یکجا داشتن نمی دونیم منتظر بمانیم یا چیکار کنیم ؟؟؟

    مدیر سایت

    سلام وقت بخیر. انتخاب مدل مناسب و تجویز مشخصات سمعک صرفا توسط ادیولوژیست انجام میشه. بعد از مشخص شدن فاکتورهای مورد نیاز چند انتخاب برای شما مشخص میشه. متاسفانه در حال حاضر موجودی سمعک ها محدود هست و این باعث محدودیت هم برای ادیولوژیست و هم برای مصرف کننده شده. ادیوگرام مادر رو برای ما ارسال بفرمایید

  • هستی

    سلام پدر من ۷۲ سالشونه و همیشه از صداهای زیادی در گوشش شکایت داره علاوه بر این که گوشهاش خیلی سنگینه الان چه سمعکی بهتره که استفاده کنند

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز. لطفا تصویر برگه سنجش شنوایی این بزرگوار رو برای متخصصین حس دوم ارسال بفرمایید تا مشاوره لازم خدمتتون داده بشه

  • evander

    سلام وقت به خیر پشت گوشی مادرم غضروفش اذیت میشه ازین سمعکها استفاده میکنه

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز. ممکنه مشکل از قالب گوش نامناسب و از یا سنگینی خود سمعک باشه

  • گلزاری

    سلام عمر مفید سمعک‌چند سال است؟

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز. این مورد تا حد زیادی بستگی به مراقبت شما از سمعک داره ولی به طور میانگین عمر مفید سمعک بین 3 تا 6 سال هست

  • محمدزاده

    سلام. کدوم یکی از مدلهای بالا رو برای یه خانم 80 ساله که با واکر راه میره و لرزش دست داره پیشنهاد می کنید؟ البته پرستار هم دارن.

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز. سمعک پشت گوشی استاندارد با قالب کانال بهترین انتخاب هست. البته وضعیت شنوایی ایشون باید بررسی بشه.

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز. سمعک پشت گوشی استاندارد با قالب کانال بهترین انتخاب هست. البته وضعیت شنوایی ایشون باید بررسی بشه.

  • داود

    پدر من 70 سالشون هست و علاوه بر کم شنوایی وزوز گوش دارن. سمعکی هست که هم کم شنوایی رو برطرف کنه هم صدای گوش رو؟

    مدیر سایت

    سلام. بله تقریبا تمام سمعکهای هوشمند قابلیت مهار وزوز گوش رو هم دارن.

  • دانیال

    خسته نباشید من دانیال زاده هستم هفته پیش سمعک مادرم رو زحمتشو کشیدید خیلی راضیه از سمعک جدید ممنونم. ما باطری هم نیاز داریم چطور میتونیم تهیه کنیم؟

    مدیر سایت

    سلام جناب دانیال زاده ممنون از حسن انتخاب شما.با ما تماس بگیرید تا باطری رو خدمتتون ارسال کنیم.

  • عظیمی

    سلام خسته نباشید. پدر من سمعک زیمنس داشته قبلا و الان میخواد عوض کنه. بهتره همون زیمنس بگیره یا مدل دیگه باشه اوکیه؟

    مدیر سایت

    سلام به شما. ترجیح بر این هست که از همون برند قبلی سمعک تهیه کنن اما به این معنی نیست که سمعک برندهای دیگه نمیتونه پاسخگوی ایشون باشه. اصلی ترین مسئله تجویز سمعک با قدرت و امکانات مناسب با توجه به نیازهای ایشون هست.

کلینیک شنوایی و سمعک حس دوم
شماره تماس