قیمت سمعک در سال 1401 | لیست قیمت سمعک 2022
قیمت سمعک وابسته به فاکتورهای زیادی است. هزینه خرید سمعک های مختلف بر اساس تکنولوژی و ویژگی های آن، سایز، برند، کیفیت ساخت، خدمات پس از فروش و گارانتی متفاوت است. این هزینه به دلایل مختلفی متنوع است. سوال بسیاری از کاربران این است که دلیل تنوع این قیمتها چیست؟ عوامل زیادی در این زمینه نقش دارند که در ادامه به آن ها پرداخته می شود. ویدیو زیر را تماشا کنید.
آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم
نوبت دهی حضوری و آنلاین:
نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس
قیمت سمعک از مهم ترین فاکتورهای مد نظر افرادی است که به این پروتز شنوایی نیاز دارند. سمعک به طور کلی وسیله ای گران قیمت است و دلیل آن هم استفاده از آخرین دستاوردهای پزشکی و الکترونیک در ساخت این وسیله کمک شنوایی است. قیمت سمعک ها تحت تاثیر عوامل گوناگون تغییر می کند و فرد متقاضی خرید سمعک ممکن است با قیمت های متفاوتی روبرو شود. در ادامه ذکر خواهیم کرد که قیمت هر سمعک تحت تاثیر چند عامل کلی قرار دارد. نکته قابل ذکر این است که نباید تنها دید اقتصادی را برای انتخاب و خرید سمعک لحاظ کرد و باید به این نکته توجه داشت که سمعک پس از خریداری به طور 24 ساعته و در تمام ساعات بیداری همراه ما خواهد بود و هر گونه کمی و کاستی در عملکرد آن در نهایت به خود ما ضربه می زند. لذا نباید کیفیت و راحتی شنوایی را فدای قیمت پایین تر سمعک های بی کیفیت کرد. بهتر است در این زمینه به صحبت ها و مشاوره های ادیولوژیست یا متخصص شنوایی و سمعک کاملا توجه کرد تا بهترین نتیجه و با کیفیت ترین تجربه شنوایی نصیب ما شود.
آیا لزوما سمعک گران تر بهتر است؟
سمعک بر اساس میزان مشکل فرد و اولویت های وی انتخاب می شود. تا پیش از انجام کامل آزمایش شنوایی توسط شنوایی شناس و بررسیهای کامل فرد نمی توان گفت که لزوماً سمعک گران قیمت تر برای وی مناسب است یا خیر. اگر بر اساس آزمون های انجام شده، فرد نیازمند الگوی تقویتی خاصی باشد مسلماً سمعک گران تر کارایی بهتری برای وی خواهد داشت. ممکن است به دلیل شغل خاص نیاز به استفاده از تکنولوژی خاص مانند وایرلس یا وسایل جانبی مخصوص باشد که در این صورت می توان گفت که محصول گران تر انتخاب بهتری خواهد بود و می تواند نیازهای خاص متناسب با کم شنوایی کاربر را پوشش دهد.
قیمت انواع سمعک
سمعک در سطوح کاربری و تکنولوژیکی مختلف تولید می شود. در هر محصول نوعی از پردازش ها و مدارات خاصی استفاده می شود. کیفیت صدا و ساخت سمعک در نهایت بسته به همین پردازش ها و تکنولوژی های به کار رفته در آن است و این مهم ترین عامل در تعیین هزینه انواع سمعک می باشد. یکی از عوامل دیگر برند سازنده است، چرا که کمپانی های معتبر، کیفیت ساخت بالا تر و همینطور راحتی و خدمات پس از فروش بهتری را برای کاربر فراهم می کنند.
لیست قیمت انواع سمعک ها در سال 1401
قیمت سمعک آنالوگ
ساده ترین نوع محصولات کمک شنوایی، سمعک آنالوگ است که نوعی تقویت کننده ساده است و امروزه تولید نمی شود. نوع تقویت آن خطی و کیفیت صدا و شفافیت آن پایین تر از سایر مدل ها می باشد. هزینه سمعک آنالوگ امروزه در بازار از حدود 500 هزار تومان تا یک میلیون تومان می باشد.
قیمت سمعک دیجیتال
وجود تکنولوژی ها و مدارات پیشرفته در کنار قیمت مناسب و با صرفه از ویژگیهای سمعک دیجیتال می باشد. این مدل ها دارای تعداد کانال بالاتر ( در حدود 4 تا 8 کانال ) و همچنین بهره گیری از عملکرد اتوماتیک می باشند. ویژگی هایی همچون حذف اصوات اضافه محیطی، سرکوبگر اصوات مزاحم، چند برنامه شنیداری مختلف و امکان تفکیک سیگنال های صوتی رسیده از ویژگی های این گروه می باشد. علاوه بر موارد ذکر شده، مدل دیجیتال اقتصادی اکثرا دارای پوشش های ضد آب و ضد گرد و غبار و همچنین امکان اتصال به لوازم جانبی و بهره گیری از تکنولوژی وایرلس می باشد. قیمت محصولات دیجیتال در برندها و مارک های مختلف متفاوت است اما به طور میانگین از حدود دو میلیون تومان الی پنج میلیون تومان تخمین زده می شود.
قیمت سمعک هوشمند وایرلس
غالباً کمپانی های سازنده سمعک آخرین تکنولوژی ها و دستاوردهای خود را در تولیدات هوشمند خود به کار می برند. سمعک هوشمند وایرلس امکان اتصال مستقیم به تلفن های همراه و کنترل از راه دور را دارا می باشد. وجود وسایل جانبی متعدد که باعث افزایش رفاه کاربر می شود از ویژگیهای این مدل ها است که تی وی استریمر، ریموت کنترل و میکروفون های محیطی از جمله این اکسسوری ها هستند. کلیه عملکرد ها در این سمعک ها به صورت اتوماتیک بوده و کاربر از نهایت کیفیت شنیداری بهره مند می شود. هزینه خرید سمعک هوشمند وایرلس در برندهای مختلف متفاوت است اما از حدود 3 میلیون تومان الی 5 میلیون و پانصد متغیر است.
قیمت سمعک وایرلس پیشرفته دو گوشی
پیشرفته ترین مدل موجود در بازار، سمعک وایرلس پیشرفته است. در این مدل ها توانایی وایرلس به بهترین شکل ممکن استفاده می شود. اطلاعات رسیده به هر سمعک توسط سیستم وایرلس به دیگری منتقل شده و اطلاعات صوتی به اشتراک گذاشته می شود. این قابلیت امکان تمرکز بر اصوات رسیده از جهات خاص و همینطور شنیدن اصوات گفتاری که در محیط های شلوغ قابلیت شنیدن بسیار سختی دارند را فراهم می کند. امکان اشتراک گذاری مکالمات تلفنی با سمعک و عدم استفاده از گوشی تلفن همراه از ویژگیهای دیگر این مدل ها می باشد. همچنین سیستم GPS موجود در برخی از این مدل ها امکان مکان یابی سمعک در صورت گم شدن و مفقود شدن آن را فراهم می کند. حداکثر کیفیت شنیداری و شفافیت گفتاری در این مدل ها برای کاربر فراهم میشود. قیمت سمعک وایرلس پیشرفته از حدود 6 میلیون تومان الی 11 میلیون تومان تخمین زده می شود.
قیمت سمعک داخل گوشی
قیمت سمعک داخل گوشی وابسته به فاکتورهای زیادی است. معمولاً قیمت این مدل ها از حدود 3 میلیون تومان الی 12 میلیون تومان تخمین زده می شود. قیمت محصولات داخل گوشی در مدل های وایرلس و هوشمند و برندهای معتبر گران تر از سایر مدل ها است.
قیمت سمعک نامرئی
سمعک نامرئی بسیار کوچک بوده و در عمق مجرای گوش کاربر قرار می گیرد. به همین دلیل نیاز به قطعات پیشرفته تر و کیفیت ساخت بالاتر دارد. در نتیجه قیمت آن تا حد زیادی بستگی به کیفیت ساخت دارد. به طور میانگین قیمت سمعک نامرئی از حدود 5 الی 12 میلیون تومان متغیر است.
قیمت سمعک پشت گوشی
سمعک پشت گوشی مدل های متنوعی از جمله وایرلس، هوشمند، دیجیتال و آنالوگ را شامل می شود و در محدوده های قدرتی متنوعی موجود می باشد. به طور میانگین قیمت سمعک پشت گوشی از حدود 3 الی 10 میلیون تومان تخمین زده می شود.
قیمت سمعک IIC
سمعک IIC کوچک ترین و نامرئی ترین مدل داخل گوشی است و در عمق مجرای گوش قرار می گیرد. سمعک IIC دارای قطعات کوچکتر و پیشرفته تر است. هزینه خرید این مدل از 6 تا 12 میلیون تومان تخمین زده می شود.
آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم
نوبت دهی حضوری و آنلاین:
نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس
قیمت سمعک در برند های معتبر روز دنیا
برندهای زیادی در زمینه تولید سمعک فعالیت دارند. بهترین برندها معمولا محصولات با کیفیت تری ارائه می دهند. قیمت محصولات هر یک از این برند ها با دیگری متفاوت است و به همین دلیل به بررسی هزینه خرید سمعک در برند های مختلف می پردازیم.
لیست قیمت برندهای سمعک سال 2022
قیمت سمعک زیمنس آلمان (SIEMENS - Signia)
قیمت سمعک زیمنس از حدود 4 الی 15 میلیون تومان متغیر است. با بیش از 130 سال سابقه در زمینه تولید لوازم کمک شنوایی، سمعک زیمنس آلمان یکی از پیشروترین کمپانی های این صنعت بوده و هرساله تکنولوژی های جدیدی توسط این کمپانی معرفی و عرضه می شود. محصولات این کمپانی دارای سیستم وایرلس پیشرفته، کیفیت ساخت چشمگیر و همینطور شفافیت صوتی و امکانات جانبی فراوان هستند.
قیمت سمعک ریساند
قیمت سمعک ریساند در محدوده 3 الی 12 میلیون تومان تخمین زده می شود. سمعک ریساند محصول کشور دانمارک می باشد. این کمپانی کلیه محصولات خود را به استانداردهای روز دنیا از جمله استاندارد ضد آب و نسل دوم سیستم های وایرلس مجهز کرده است. از اولین کمپانی هایی که سیستم وایرلس را در جهت اتصال مستقیم به تلفن همراه به کار برده می توان به ریساند دانمارک اشاره کرد. سیستم شنوایی دوگوشی در این سمعک ها بسیار فعال، پویا و کاربردی است.
قیمت سمعک اتیکن
قیمت سمعک اتیکن از حدود 3 میلیون تومان آغاز شده و به 13 میلیون تومان در سمعک پیشرفته و هوشمند می رسد. سمعک اتیکن جزو 5 کمپانی برتر دنیا در زمینه صنعت شنوایی است. این کمپانی بر استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی و شبیه سازی سیستم پردازشی مغز انسان توجه ویژه ای را معطوف ساخته است. سمعک اتیکن دارای کیفیت ساخت بالا، ظاهر زیبا و همچنین اندازه کوچک و قابل استفاده برای کاربر است.
قیمت سمعک فوناک
قیمت سمعک فوناک از حدود 5 تا 14 میلیون تومان در مدل های پیشرفته تخمین زده می شود. سمعک فوناک ساخت کشور سوئیس بوده و از کمپانی های با سابقه در این زمینه محسوب می شود. این کمپانی تلاش ویژه ای را در جهت تولید محصولات ویژه کودکان و تکنولوژی های مفید برای آنها انجام داده است. محصولات این کمپانی علاوه بر ظاهر زیبا و تکنولوژی بالا دارای قیمت مناسب و به صرفه برای کاربر هستند.
قیمت سمعک ویدکس
قیمت سمعک ویدکس از حدود 3 الی 14 میلیون تومان متغیر است. اولین سمعک دیجیتال جهان توسط کمپانی بزرگ ویدکس تولید شده است. سمعک ویدکس دارای کیفیت صدای بالا و همچنین توانایی درک و تمایز گفتار منحصر به فرد است. سایز کوچک مدل های داخل گوشی از دیگر ویژگیهای تولیدات این کمپانی می باشد.
قیمت سمعک استارکی آمریکا
قیمت سمعک استارکی از 4 میلیون و 500 الی 15 میلیون تومان موجود می باشد. آمریکا کشور مبدا سمعک استارکی است. این کمپانی محصولاتی با آخرین تکنولوژی های روز و همچنین قدرت بالا و کیفیت ساخت قابل قبول عرضه می کند. استارکی در جهت توسعه سیستم های وایرلس در سمعک های خود تلاش ویژهای را انجام داده است.
قیمت سمعک یونیترون کانادا
4 الی 12 میلیون تومان محدوده قیمت سمعک یونیترون است. یونیترون کانادا از کمپانی های مطرح دنیای شنوایی و سمعک است. سمعک های این کمپانی دارای استحکام بالا و کیفیت صدای قابل قبول در کنار قیمت به صرفه و اقتصادی می باشد. همچنین گارانتی و خدمات پس از فروش قابل قبولی را نیز به کاربر عرضه می کند.
عوامل موثر در تعیین قیمت سمعک
همانند سایر زمینه های تکنولوژی، ساخت سمعک نیز به مرور در اثر پیشرفت تکنولوژی دچار تغییر خواهد شد. اصلی ترین فاکتور در تعیین قیمت محصولات کمک شنوایی، تکنولوژی و فناوری های به کار رفته در آن می باشد. همانگونه که هر ساله مدل های جدیدی از تلفن همراه به بازار میآید، دنیای وسایل کمک شنوایی نیز هر ساله محصولات جدید و پیشرفته تری را به خود می بیند و طبیعتا انواع سمعک جدید قیمت های بیشتری نیز خواهند داشت.
تاثیر تکنولوژی در تعیین قیمت سمعک
در ساخت جدیدترین سمعک ها همواره تلاش می شود تا طراحی پیشرفته تر، سایز کوچکتر، مدارات الکترونیکی پیشرفته تر و پردازش های متعدد و هم زمان بیشتری قابل انجام باشد. سمعک های جدید نسبت به محصولات قبلی کوچکتر و هوشمندتر شده است. مدل های آنالوگ قدیمی دیگر فراموش شده و اکنون دوره سمعک هوشمند فرا رسیده است. همانطور که ذکر شد مهم ترین عامل در تعیین هزینه سمعک، تکنولوژی و فناوری های آن خواهد بود.
کیفیت ساخت و ارتباط آن با هزینه سمعک
کمپانی ها علاوه بر استفاده از تکنولوژی های پیشرفته تر تلاش ویژه ای در جهت طراحی بهتر و همینطور کیفیت ساخت بالاتر معطوف کرده اند. تلاش بر این است که سمعک علاوه بر کارایی حداکثری و برطرف کردن مشکلات بیمار از طول عمر بالا و کیفیت قابل ملاحظه ای هم برخوردار باشد. امروزه تکنولوژی به سمت ساخت سمعک ضد آب و ضد گرد و غبار پیش می رود و اکثر کمپانی ها تلاش خود را در این زمینه به کار گرفته اند. یکی از عواملی که باعث افزایش قیمت سمعک می شود، طراحی و کیفیت ساخت آن است.
پردازشگر سمعک و تاثیر آن در قیمت سمعک
منظور از تکنولوژی های به کار رفته در سمعک، مدارات الکترونیکی و همینطور قدرت پردازش و الگوریتم های تقویتی آن می باشد. سمعک های جدید به دلیل استفاده از مدارات پیشرفته تر و همینطور امکان انجام میلیونها پردازش در ثانیه، هوشمند نامیده می شوند و همین مسئله باعث افزایش قیمت سمعک هوشمند می شود. مدل های آنالوگ قدیمی پردازش های محدودی داشته و توانایی تمایز بین اصوات رسیده و همینطور عملکرد های اتوماتیک را نداشتند. یکی از عواملی که باعث افزایش هزینه این وسیله کمک شنوایی می شود، قدرت پردازشگر مورد استفاده در آن است.
ارتباط هزینه سمعک با سایز
سایز سمعک هم یکی از عواملی است که سبب تعیین قیمت آن می شود. در مدل های پیشرفته تر به دلیل استفاده از مدارات بیشتر، سایز بیشتری هم مورد نیاز است. با این حال کمپانی ها سعی می کنند تا حد ممکن قدرت پردازشی بالای سمعک با سایز کوچکتر و ارگونومی بهتر همراه باشد و این کار نیازمند تلاش ویژه از طرف مهندسین طراح می باشد. اگر محصول دارای این ویژگی ها باشد مسلماً قیمت آن نیز به دلیل طراحی ویژه و شرایط ساخت مخصوص بالاتر خواهد بود. این عوامل سبب می شود تا به عنوان مثال هزینه سمعک نامرئی هوشمند بالاتر از مدل های معمولی باشد.
خدمات پس از فروش و گارانتی و تاثیر در قیمت سمعک
سمعک وسیله الکترونیکی و نوعی اورتز پزشکی است که غالبا 24 ساعته توسط کاربر استفاده می شود و به دلیل استفاده مداوم در معرض جرم گوش، چربی پوست، گرد و غبار و رطوبت محیطی قرار دارد. این مسئله باعث می شود تا به طور دوره ای نیاز به تنظیم، چکاپ و سرویس داشته باشد تا از خرابی و آسیب رسیدن به آن جلوگیری شود. در اینجا مسئله خدمات پس از فروش اهمیت ویژه پیدا میک ند تا از هزینه های جانبی که ممکن است بعدا برای کاربر پیش آید، جلوگیری شود. به همین دلیل سمعک علاوه بر موارد ذکر شده باید خدمات پس از فروش مناسب و گارانتی معتبر چند ساله هم داشته باشد. می توان گارانتی معتبر و خدمات پس از فروش را یکی از مهمترین عوامل موثر در تعیین قیمت سمعک دانست.
وضعیت شنوایی کاربر و تاثیر آن بر هزینه سمعک
شنوایی هر فرد مانند اثر انگشت وی منحصر به فرد است. این عامل سبب می شود تا قیمت سمعک بر اساس ویژگی های شنوایی فرد و نیازهای اجتماعی و روزمره وی انتخاب شود. در اینجا عواملی مانند مقدار کم شنوایی، شغل، میزان ارتباطات روزمره و اجتماعی و همینطور نیازهای خاص و مشکلات جانبی در کنار کم شنوایی در انتخاب و تعیین قیمت سمعک نقش دارند. هرچه میزان افت شنوایی فرد بیشتر و آسیب های رسیده به سیستم عصبی بیشتر باشد، نیاز به سمعک پیشرفته تر و گران قیمت تر بیشتر احساس می شود.
ارسال دیدگاه
فیلدهای ضروری با علامت