خرید اینترنتی سمعک | 1 ماه تست + گارانتی معتبر

خرید اینترنتی سمعک امری تخصصی و نیازمند دانش است

خرید سمعک و انتخاب درست وسیله کمک شنوایی با توجه به تنوع برندها و انواع مختلف این محصولات امری دشوار است و نیازمند اطلاعات لازم است. کم شنوایی یکی از معضلات زندگی مدرن به شمار می رود که افزایش سن و فاکتورهای دیگر روی آن موثر هستند. ثابت شده است که کم شنوایی حسی عصبی درمان پزشکی و دارویی خاصی نداشته و تنها را استفاده از روش های توانبخشی و سمعک است. جز در موارد خاصی که یکی از اطرافیان و آشنایان تجربه استفاده از سمعک را داشته، اکثر افراد جامعه از این وسیله پزشکی اطلاعات چندانی نداشته و اگر نیاز به خرید سمعک داشته باشند، دچار سردرگمی و احتمالا انتخاب نامناسب خواهند شد. به همین دلیل دپارتمان شنوایی و سمعک حس دوم این دستورالعمل کلی در زمینه خرید سمعک را برای شما گردآوری کرده است.

آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم

نوبت دهی حضوری و آنلاین:

02188871085       02188871589

09120245946      09129358402

نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس

خرید سمعک از مجموعه حس دوم

وقتی قصد خرید اتومبیل، خانه یا یک تختخواب را دارید معمولا وقت کافی اختصاص داده و با پرس و جو و تحقیق به انتخاب نهایی خود می رسید. از فروشنده درباره انواع آن و قیمتهای مختلف مشاوره می گیرید. چرا که این اقلام غالبا قیمت بالایی دارند و برای چندین سال قصد استفاده از آنها را دارید.

خرید اینترنتی سمعک نیز تصمیم بزرگی است. سمعک یک پروتز پزشکی تقریبا گران قیمت و نوعی وسیله همراه دائمی برای فرد محسوب می شود. بنابراین سزاوار وقت و هزینه مناسب برای انتخاب و خرید می باشد. هنگام خرید خانه یا اتومبیل، معمولا آشنایی مختصری از قبل وجود داشته و فرد می داند که چه ویژگی هایی نیاز دارد و بر اساس آن انتخاب خود را انجام می دهد. ولی در بحث خرید سمعک، ویژگی ها و نوع مناسب برای فرد نامعلوم است و برای این امر نیاز به راهنمایی و مشاوره دقیق دارد. جنبه های مختلف این پروتز پزشکی و هزینه مورد نیاز برای خرید اینترنتی سمعک برای فرد ناشناخته است و ممکن است به نتایج نامناسب منتهی شود.

در این مطلب به مهمترین معیار ها و شاخص های کمک کننده برای خرید سمعک به صورت اینترنتی اشاره می شود. با این حال ذکر این نکته ضروری است که برای دستیابی به بهترین نتیجه بعد از خواندن این مطلب، باید برای تست شنوایی جامع و انتخاب بهترین سمعک به ادیولوژیست مراجعه کنید. می توانید با انجام تست شنوایی آنلاین جراحان وضعیت شنوایی خود را چک کرده و برای گرفتن وقت ویزیت و مشاوره با کارشناسان سمعک ما تماس بگیرید.

 

برای خرید اینترنتی سمعک به چه نکاتی باید توجه کرد؟

برای شروع بهتر است فردی که قصد خریداری سمعک مناسب را دارد سوالات زیر را از خود بپرسد. پاسخ صحیح این سوالات منجر به خرید بهترین و مناسب ترین سمعک ممکن می شود.

•    از کجا می توان سمعک را تهیه کرد؟
•    آیا حتما باید از سمعک استفاده کنم؟
•    بهترین سمعک برای من کدام است؟
•    چه انتظاراتی می توان از سمعک داشت؟

از کجا سمعک بخرم؟ خرید سمعک در تهران

از کجا می توان سمعک را تهیه کرد؟

در کشور ما مرجع اصلی برای تجویز و تنظیم سمعک، متخصص ادیولوژی یا شنوایی شناس می باشد. شنوایی شناس متخصص تشخیص، درمان، توانبخشی و مدیریت بیماری های مربوط به شنوایی و تعادل است. با اینکه گوش ارگان کوچکی از بدن ما را تشکیل می دهد اما مسئولیت و زمینه های کاری شنوایی شناس بسیار گسترده است. به طور خلاصه مسئولیت های ادیولوژیست شامل تشخیص مشکلات و ارزیابی کامل سیستم شنوایی و تعادل، تجویز، تنظیم و عیب یابی سمعک، مشاوره بیماران و خانواده ها و مدیریت برنامه های جامع حفاظت از شنوایی است.
همانند سایر تخصص های پزشکی افراد زیادی در زمینه شنوایی فعال بوده و کلینیک های تخصصی زیادی در سطح کشور مشغول به فعالیت هستند. تعداد بالای این مراکز ممکن است انتخاب را دشوار کرده و ممکن است فرد متقاضی سمعک به اولین کلینیکی که می بیند، مراجعه کند. به جای این کار بهتر است بر اساس معیارهای زیر مرکز مناسب برای بررسی شنوایی و خرید سمعک خود را انتخاب کنید.

  1. اولین و آسان ترین راه پرس و جو از اطرافیان و افرادی است که مشکل مشابه داشته اند. با بررسی میزان رضایت و تجربیات این افراد می توانید به مرکز معرفی شده آنها مراجعه کنید. البته میزان رضایت افراد از خدمات ارائه شده متفاوت است و لازم است شخصا مرکز معرفی شده را ارزیابی کنید.
  2. اگر تحقیقات خود را انجام داده و یا برند خاصی از سمعک به شما معرفی شده، با جستجو در اینترنت می توانید آدرس نمایندگی فعال آن را یافته و به آن مراجعه کنید.
  3. جستجو در گوگل و صفحات مجازی می تواند در امر انتخاب مرکز مناسب برای خرید سمعک مفید باشد. در چنین شرایطی میزان اعتبار مرکز و نظرات کاربران را مشاهده کرده و صرفا بر اساس هیاهوی تبلیغاتی تصمیم نگیرید. معمولا پشت پیشنهادهای هیجان انگیز و تخفیف های خارج از عرف، نتیجه مناسبی منتظر شما نخواهد بود و معمولا هزینه های این تبلیغات در مبلغی که برای خرید سمعک می پردازید لحاظ خواهد شد. فراموش نکنید که اینترنت و تبلیغات مجازی به مثابه یک شمشیر دولبه است و در حالی که مزایای فراوانی دارد ممکن است به انتخاب نامناسب منجر شود.
  4. راه دیگر، وارد کردن مشخصات و اطلاعات تماس خود در جراحان است. متخصصین ما به زودی با شما تماس گرفته و می توانید از تست شنوایی آنلاین ما و مشاوره ی رایگان انتخاب و خرید سمعک بهره مند شوید.

آیا حتما باید از سمعک استفاده کنم؟

پس از مراجعه به کلینیک و انجام تست شنوایی کامل، شنوایی شناس در مورد نتایج آزمون شنوایی با شما صحبت کرده و توضیحات کافی را ارائه خواهد داد. بر اساس درجات مختلف کم شنوایی که در ادامه توضیح داده می شود، ممکن است به خرید و تهیه سمعک نیاز پیدا کنید.
درجات مختلف کم شنوایی در پنج دسته تقسیم بندی می شود.

  1. کم شنوایی ملایم که بین 15 تا 25 دسی بل است.
  2. کم شنوایی متوسط که بین 25 تا 40 دسی بل است.
  3. کم شنوایی متوسط تا شدید که بین 40 تا 55 دسی بل است.
  4. کم شنوایی شدید که بین 55 تا 70 دسی بل است.
  5. کم شنوایی عمیق که بین 70 تا 90 دسی بل است.

معیار مهم دیگر برای انتخاب سمعک مورد نیاز، امتیاز تست تمایز گفتار است. برای به دست آوردن امتیاز تمایز گفتار، کلمات تک سیلابی در سطح شدت مناسب و کاملا رسا به شما اراده می شود. این امتیاز بیان می کند که در سطح شدتی کافی، چقدر می توانید کلمات مشابه را از هم تشخیص دهید و به بیان ساده تر اگر صدا به حد کافی تقویت شود آیا مغز شما قادر به استفاده مفید از این اصوات خواهد بود یا خیر؟ 

به این ترتیب اثربخشی سمعک برای فرد و ویژگی های مورد نیازی که برای خرید سمعک باید در نظر گرفته شود، تا حد زیادی مشخص می شود.

حتی افراد مبتلا به کم شنوایی ملایم نیز به طور بالقوه کاندید استفاده از سمعک هستند و میزان مشکلات ناشی از کم شنوایی در زندگی روزمره و سبک زندگی در این انتخاب دخیل هستند. اگر فرد سبک زندگی فعال و شغل حساسی داشته باشد، کم شنوایی ملایم هم ممکن است در عملکرد صحیح او را دچار مشکل کند. در چنین شرایطی نیز باید سمعک مناسب برای افت شنوایی ملایم خریداری و استفاده شود.

پس از انجام تست شنوایی و بررسی های تکمیلی شنوایی شناس، مشخص می شود که سمعک چه مقدار برای فرد کمک کننده است. استفاده و خرید سمعک کاملا به خود شما بستگی دارد و تصمیم شخصی تان در این زمینه نقش مهمی ایفا می کند. اگر با اکراه سمعک را تهیه کنید مطمئنا بهره کافی را از آن نخواهید برد و پس از مدتی آن را کنار خواهید گذاشت. در چنین وضعیتی هم پول خود را هدر داده و هم مشکل شنوایی را بدون درمان و مداخله رها کرده اید تا پیشرفت کند و بعدها مشکلات گسترده تری را ایجاد کند. برای اینکه اطلاعات مورد نیاز در زمینه شنوایی کامل شده و با دید باز خرید سمعک خود را انجام دهید، شنوایی شناس مواردی که در صورت عدم استفاده از سمعک در انتظارتان خواهد بود را گوشزد می کند و مشکلاتی که افراد کم شنوا در آینده دچار آن می شوند را برایتان به تصویر می کشد. شنوایی مانند تمام حواس انسان در صورت عدم استفاده ضعیف و ضعیف تر می شود. کم شنوایی باعث می شود تا عصب گوش که پیام های شنوایی را به مغز انتقال می دهند، ضعیف شده و اصطلاحا دچار تنبلی شود. با پیشرفت کم شنوایی وقتی مجددا برای خرید و تهیه سمعک مراجعه کنید، مشاهده می کنید که به سمعک قوی تر و بزرگتری نیاز دارید. بعلاوه اثربخشی سمعک مانند گذاشته نخواهد بود چرا که باعث شده اید عصب های شنوایی ضعیف تر شده و در انتقال پیام هایی که باعث درک اصوات می شود، ناتوان باشند.

در برخی مراکز می توان سمعک مشابه را با قالب های آماده تنظیم کرد و روی گوش قرار داد تا متوجه تاثیر استفاده از سمعک شده و تصویر مشابهی از تقویت صوتی خود داشته باشید. اگر اعضای فامیل یا اطرافیان همراهتان باشند و کیفیت صدای آنها را با قبل مقایسه کنید، بهتر متوجه تفاوت می شوید.

بهترین سمعک برای من کدام است؟

از مهم ترین اشتباهاتی که افراد برای خرید سمعک مرتکب می شوند، همین نکته است. ممکن است از دوستان و آشنایان شخصی را دیده باشید که سمعکی تهیه کرده و از آن راضی است. در این وضعیت ممکن است به اشتباه فکر کنید که این سمعک برای شما هم پاسخگو خواهد بود. بهتر است به این نکته بسیار دقت کنید. "شنوایی هر فرد همانند اثر انگشت، منحصر به فرد و متفاوت است."

خرید و انتخاب بهترین سمعک توسط کاربر و شنوایی شناس

همانطور که جواب مشخصی برای "بهترین اتومبیل دنیا " وجود ندارد، برای "بهترین سمعک" نیز پاسخ قطعی وجود ندارد. انتخاب اتومبیل مناسب بر اساس نیاز های فرد انجام می شود و این مسئله در زمینه خرید سمعک نیز صادق است. خریداری و تهیه سمعک مناسب به میزان افت شنوایی، نیازهای خاص شنوایی، شغل، فعالیت های اجتماعی، اولویت های شنیداری و بودجه وابسته است.

متخصص شنوایی وظیفه توانبخشی شنوایی را برعهده دارد که با کمک سمعک انجام می گیرد. هنگامی که بحث توانبخشی مطرح می شود، تنها خرید و تهیه سمعک مدنظر نیست، بلکه اثرات این وسیله بر زندگی فرد و میزان تاثیر و فایده آن برای کاربر نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. پس در اینجا به این نکته پی می بریم که هر فرد با توجه به ویژگی های فردی و اجتماعی به نوع خاصی از سمعک نیازمند است.

"بهترین سمعک کدام است؟" یکی از متداول ترین سوالات کاربران سمعک است. سوال درست تر این است که "بهترین سمعک برای من کدام است".

دو انتخاب بزرگ شما هنگام خرید سمعک، استایل (ظاهر سمعک) و سطح تکنولوژی (فناوری های سمعک) آن است. اگر مادربزرگ یا پدربزرگتان از سمعک استفاده کرده باشد حتما سمعک های بزرگ و سنگین با دکمه های فراوان را به خاطر دارید. امروزه نسل چنین سمعک هایی منقرض شده و تولید کنندگان سمعک متوجه اولویت اصلی بسیاری از کاربران یعنی مخفی بودن سمعک شده اند.

نگران نباشید. قرار نیست از سمعک های بزرگ استفاده کنید. امروزه سمعک ها در سایزها و رنگ های دلخواه کاربران قابل عرضه بوده و پروسه خرید سمعک بسیار آسان تر شده است. همه مدل ها شامل قطعات اصلی مورد نیاز بوده و نیاز های کاربران را به خوبی تامین می کند. دلیل ارائه مدل ها و انواع گوناگون سمعک، نیازهای خاص و منحصر به فرد کاربران است. کم شنوایی در هر فرد می تواند اثر متفاوتی به جای بگذارد و به همین دلیل فاکتورهای تهیه سمعک و روند توانبخشی هم برای هر فرد دچار کم شنوایی با دیگری متفاوت است.

خرید اینترنتی سمعک بر اساس استایل و ظاهر

سمعک ها از نظر سایز و طراحی به انواع مختلفی تقسیم می شوند. محصولات داخل گوشی، پشت گوشی، نامرئی و عینکی از معروف ترین نمونه هاست. هر کدام از این محصولات برای نوع و میزان خاصی از شنوایی کاربر مناسب است. ممکن است شنوایی شما به گونه ای باشد که چند نوع از این سمعک ها برای شما مناسب باشد. اینجاست که باید براساس اولویت های شما و بررسی موارد تخصصی، گزینه صحیح را انتخاب کرد.

انواع سمعک از نظر ظاهر و سایز

خرید اینترنتی سمعک پشت گوشی یا BTE

نکته مثبت درباره انواع سمعک این است که نام هر مدل کاملا گویا و بیان کننده شرایط آن است. سمعک پشت گوشی شامل کیس های منحنی شکل جمع و جوری است که در قسمت پشت گوش قرار می گیرد. این محفظه توسط لوله یا سیم باریکی به داخل مجرای گوش راه داشته و با کمک قالب مخصوص گوش فرد، در ابتدای مجرای شنوایی خارجی محکم می شود. برای خرید سمعک پشت گوشی انتخاب های زیر را پیش روی خود دارید.

خرید اینترنتی سمعک پشت گوشی استاندارد

مدل پشت گوشی استاندارد قوی ترین و مرسوم ترین نوع سمعک بوده و توانایی پوشش انواع کم شنوایی را دارا می باشد. می توان این مدل ها را در رنگ ها و تزئینات مختلف خریداری کرد. برای خرید سمعک پشت گوشی استاندارد که توانایی پوشش محدوده وسیعی از کم شنوایی ها را دارا است، باید بین 1 تا 10 میلیون تومان هزینه کنید.

خرید سمعک پشت گوشی استاندارد

خرید اینترنتی سمعک پشت گوشی میکرو یا Micro BTE

سمعک کوچکتر مساوی با قدرت کمتر است. همانطور که از نام آن بر می آید، سمعک پشت گوشی میکرو از مدل های پشت گوشی استاندارد کوچکتر بوده و توانایی پوشش کم شنوایی های متوسط تا شدید را دارا می باشد. خرید سمعک پشت گوشی میکرو نیازمند صرف هزینه ای بین 1 تا 10 میلیون تومان در برند های مختلف می باشد.

خریداینترنتی سمعک رسیور داخل کانال یا RIC

در این مدل از سمعک های پشت گوشی، بلندگو یا رسیور داخل مجرای گوش جای دارد و با سیم نازکی به محفظه ی اصلی سمعک متصل می شود. سایز این سمعک ها بسیار کوچک بوده و گاها کاملا پشت گوش نامرئی می شود. با توجه به قابلیت انتخاب قدرت بلندگو، برای پوشش کم شنوایی های مختلف می توان سمعک های رسیور داخل کانال استفاده کرد. خرید سمعک های رسیور داخل کانال با در نظر گرفتن بودجه بین 3 تا 12 میلیون تومان میسر می شود.

استایل سمعک ric روی گوش خانم ها و آقایان

خرید اینترنتی سمعک داخل گوشی یا ITE

این مدل سمعک ها مستقیما داخل گودی گوش قرار گرفته و لوله یا سیم جداگانه ای ندارند. برای خرید سمعک داخل گوشی باید ابتدا از گوش فرد قالب تهیه شده و بر اساس آن پوسته مناسب (دقیقا مشابه مجرای گوش) ساخته شود تا هم صدا به طور کامل و با کیفیت وارد گوش شده و هم سمعک در مجرای گوش ثابت بماند. مانند سمعک های پشت گوشی، برای خرید سمعک داخل گوشی نیز انتخاب های متعددی را پیش رو خواهید داشت.

خرید سمعک داخل گوشی

خرید اینترنتی سمعک داخل گوشی فول شل

مدل فول شل بزرگ ترین نوع سمعک های داخل گوشی است و تمام گودی لاله گوش (کونکا) را پر می کند. این مدل ها برای افراد کم شنوای متوسط تا شدید و سالمندانی که دارای مشکلات حرکتی هستند کاربرد زیادی دارد. برای خرید سمعک داخل گوشی فول شل باید هزینه ای بین  1 تا 7 میلیون تومان را درنظر داشت.

خرید اینترنتی سمعک داخل گوشی هاف شل (نیمه)

سمعک داخل گوشی هاف شل مشابه نسخه فول شل می باشد، اما تنها نصف گودی گوش را پر کرده و سایز کوچکتری دارد. هزینه خرید سمعک داخل گوشی هاف شل مشابه نمونه های فول شل می باشد.

خرید انواع سمعک داخل گوش

خرید اینترنتی سمعک داخل گوشی داخل کانال یا ITC

سمعک داخل گوشی داخل کانال معمولا داخل مجرای گوش جای گرفته و قسمت کوچکی از آن بیرون گوش دیده می شود. این مدل برای کم شنوایی های متوسط کاربرد دارد. خرید سمعک داخل کانال با هزینه ای بین 2 تا 7 میلیون تومان امکان پذیر است.

خرید اینترنتی سمعک کاملا داخل کانال یا CIC

تا سالهای اخیر این مدل کوچکترین نوع سمعک به شمار می رفت. این نوع سمعک داخل گوشی کاملا داخل مجرای گوش قرار گرفته و غالبا برای کم شنوایی های ملایم تا متوسط تجویز می شود. هزینه لازم برای خریداری سمعک کاملا داخل کانال بین 2 تا 10 میلیون تومان می باشد.

سمعک داخل گوشی cic در گوش پنهان است

خرید اینترنتی سمعک کاملا پنهان یا نامرئی IIC

سمعک نامرئی جدیدترین مدل سمعک های داخل گوشی است که در عمق مجرا و نزدیکی پرده گوش قرار می گیرد. برای خارج کردن سمعک از گوش، سیم شفاف و نازکی تعبیه شده است. این مدل ها برای افرادی که دارای مجرای گوش قطور هستند و کم شنوایی ملایم تا متوسط دارند، قابل استفاده است. برای خرید سمعک نامرئی داخل مجرا باید بین 3 تا 12 میلیون تومان هزینه در نظر گرفت.

سمعک نامرئی iic کاملا داخل گوش قرار گرفته است

فاکتورهایی که برای انتخاب استایل(ظاهر)سمعک باید مد نظر داشت.

  1. سمعک های نامرئی و کوچک فضای کافی برای تعبیه دکمه های ولوم و برنامه را ندارند و اگر خواهان کنترل سمعک هستید باید به طور جداگانه ریموت کنترل مخصوص آن را خریداری کنید.
  2. سمعک های مینیاتوری و ظریف از قطعات جدید و بسیار ریز استفاده می کنند که گران تر هستند. در نتیجه برای خرید سمعک نامرئی و کوچک باید هزینه بیشتری در نظر بگیرید.
  3. به دلیل محدودیت فضا و تمرکز بیشتر بر نامرئی بودن سمعک، ممکن است برخی مدل های نامرئی و ظریف توانایی ارتباط با وسایل جانبی و اکسسوری های سمعک را نداشته باشند.
  4. علاوه بر موارد ذکر شده، برای خرید سمعک پس از مشورت با ادیولوژیست باید درباره تکنولوژی و ویژگی هایی که از سمعک انتظار دارید تصمیم بگیرید.

تکنولوژی های مختلف سمعک

یکی از مهم ترین نکاتی که برای خرید سمعک باید مد نظر قرار داده شود، تکنولوژی ها و فناوری های به کار رفته در آن است. سمعک نوعی وسیله الکترونیکی است و هدف اصلی ان بهبود قدرت و توانایی شنیداری افراد کم شنوا است. سیستم شنوایی انسان بسیار دینامیک و پویا بوده و برای دریافت اصوات در محیط های گوناگون، از قابلیت های بسیار پیشرفته ای استفاده می کند. با کمک رشد و پیشرفت تکنولوژی در زمینه سمعک، همواره تلاش می شود تا عملکرد سیستم شنوایی شبیه سازی شود و فرد بیش از پیش کیفیت صدای شفاف و مناسبی را تجربه کند. به همین دلیل کمپانی های سازنده سمعک انواع و اقسام تکنولوژی های کاربردی را در سمعک های خود به کار گرفته اند که یکی از مهم ترین نکاتی است که برای خرید و تهیه سمعک مناسب باید به آن توجه شود.

برخی از تکنولوژی های مدرن سمعک های امروزی 

حذف فیدبک: این فناوری سوت و صدای اضافی سمعک را کاهش داده و حذف می کند.

میکروفن های جهت دار: با اختصاص تقویت بیشتر به صداهای رسیده از روبرو، توانایی درک گفتار در نویز را برای کاربر افزایش می دهد.

تراکم:  اصوات را در محدوده راحتی بیمار قرار می دهد. با استفاده از این تکنولوژی برای اصوات بلند محدودیت ایجاد شده و از ناراحتی کاربر نسبت به اصوات بلند و پر شدت کاسته می شود. اگر این ویژگی به درستی تنظیم شود اکثر کاربران نیازی به ولوم کنترل نخواهند داشت.

کانال های پردازشی: صداهای رسیده به سمعک به باند های فرکانسی مختلف تقسیم شده و هر باند داخل یکی از کانال های سمک پردازش و تقویت می شود. کانال های فرکانسی زیاد باعث افزایش قابلیت سمعک برای تنظیمات ظریف می شود.

برنامه های شنیداری: برای محیط های صوتی مختلف، برنامه های شنیداری خاصی از قبل توسط ادیولوژیست تعریف شده و تنظیم می شود. به این ترتیب با قرار گرفتن در محیط صوتی خاص، برنامه مخصوص آن به صورت اتوماتیک یا دستی فعال می شود و نهایت کیفیت شنیداری پدید می آید.

اتصال وایرلس: سمعک های امروزی با کمک قابلیت اتصال بی سیم یا وایرلس، توانایی اتصال به منابع صوتی مختلف برای ارتقای تجربه کاربر را پیدا کرده اند. با این تکنولوژی هیجان انگیز گوشی موبایل یا پخش کننده صوتی را به سمعک متصل شده و صدا ها بدون تداخل محیطی و با بالاترین کیفیت دریافت می شود. همچنین می توان میکروفن های وایرلس را به سمعک متصل کرد و صدای گوینده را در جلسات یا مهمانی ها با تقویت بیشتر دریافت کرد.

خرید سمعک بر اساس سطح تکنولوژی

معمولا تکنولوژِی های ذکر شده در قالب مدل های زیر به کاربران ارائه می شود.

خرید سمعک آنالوگ 

ساده ترین نوع سمعک، سمعک آنالوگ می باشد که نوعی تقویت کننده ساده است و امروزه طرفدار چندانی ندارد. نوع تقویت آن خطی و کیفیت صدا و شفافیت آن پایین تر از سایر مدل ها می باشد. برای خرید سمعک آنالوگ باید در حدود 800 هزار تومان تا یک میلیون و پانصد هزار تومان هزینه کرد.
 
خرید اینترنتی سمعک دیجیتال پایه

پس از مدل های آنالوگ نوبت به سمعک دیجیتال پایه می‌رسد. این سمعک ها دارای پردازش دیجیتالی هستند و تکنولوژی‌هایی همانند حذف فیدبک، کاهش نویز محیطی و سیستم تفکیک اصوات محیطی در آن ها وجود دارد. سمعک های دیجیتال پایه معمولاً 4 تا 8 کانال تراکمی دارند. برخی از مدل های دیجیتالی دارای کیفیت ساخت بالا و پوشش های ضد آب و ضد گرد و غبار هستند. اگر قصد خرید سمعک دیجیتال پایه را دارید باید از یک تا حدود 3 میلیون تومان هزینه کنید.

خرید سمعک دیجیتال

خرید اینترنتی سمعک دیجیتال اقتصادی

وجود تکنولوژی ها و مدارات پیشرفته در کنار قیمت مناسب و با صرفه از ویژگی‌های سمعک دیجیتال اقتصادی می باشد. این  سمعک ها دارای تعداد کانال بالاتر (در حدود 10 تا 15 کانال) و همچنین بهره‌ گیری از عملکرد اتوماتیک می باشند. ویژگی هایی همچون حذف اصوات اضافه محیطی، سرکوبگر اصوات مزاحم، چند برنامه شنیداری مختلف و امکان تفکیک سیگنال های صوتی رسیده از ویژگی های این گروه می باشد. علاوه بر موارد ذکر شده، سمعک دیجیتال اقتصادی اکثرا دارای پوشش های ضد آب و ضد گرد و غبار و همچنین امکان اتصال به لوازم جانبی و بهره گیری از تکنولوژی وایرلس می باشد. خرید سمعک دیجیتال اقتصادی در برندها و مارک های مختلف نیازمند هزینه بین دو میلیون و پانصد هزار تومان الی سه میلیون و پانصد هزار تومان می باشد.

خرید اینترنتی سمعک هوشمند وایرلس

غالباً کمپانی های سازنده سمعک آخرین تکنولوژی ها و دستاوردهای خود را در تولیدات هوشمند خود به کار می برند. سمعک هوشمند وایرلس امکان اتصال مستقیم به تلفن های همراه و کنترل از راه دور را دارا می باشند. وجود وسایل جانبی متعدد که باعث افزایش رفاه کاربر میشود از ویژگی‌های این مدل ها می باشد. تی وی استریمر، ریموت کنترل و میکروفون های محیطی از جمله این اکسسوری ها می باشند. کلیه عملکرد ها در این سمعک ها به صورت اتوماتیک بوده  و کاربر از نهایت کیفیت شنیداری بهره مند می شود. برای خرید سمعک هوشمند وایرلس در برندهای مختلف باید بین 4 میلیون تومان الی  5 میلیون و پانصد هزینه در نظر گرفت.

خرید سمعک هوشمند پیشرفته

خرید اینترنتی سمعک هوشمند وایرلس پیشرفته دو گوشی

پیشرفته ترین مدل سمعک موجود در بازار سمعک وایرلس پیشرفته است. در این مدل ها توانایی وایرلس به بهترین شکل ممکن استفاده می شود. اطلاعات رسیده به هر سمعک توسط سیستم وایرلس به دیگری منتقل شده و اطلاعات صوتی به اشتراک گذاشته می ‌شود. این قابلیت امکان تمرکز بر اصوات رسیده از جهات خاص و همینطور  شنیدن اصوات گفتاری که در محیطهای شلوغ قابلیت شنیدن بسیار سختی دارند را فراهم می کند. با خرید سمعک هوشمند وایرلس پیشرفته دو گوشی امکان اشتراک گذاری مکالمات تلفنی با سمعک و عدم استفاده از گوشی تلفن همراه فراهم می شود. همچنین سیستم جی پی اس موجود در برخی از این مدل ها باعث مکان‌یابی سمعک در صورت گم شدن و مفقود شدن آن می شود. حداکثر کیفیت شنیداری و شفافیت گفتاری در این مدل ها برای کاربر فراهم می‌شود. خرید سمعک هوشمند وایرلس پیشرفته نیازمند صرف هزینه 6 الی 11 میلیون می باشد.

سمعک وایرلس دوگوشی اصوات را از جهت های مختلف دریافت می کند

شش کمپانی برتر سمعک

اکثر بازار سمعک جهان در دست شش کمپانی برتر و پیشرو است که در ادامه معرفی می شود. اگر قصد خرید سمعک دارید این شش تولید کننده بهترین نقطه برای شروع محسوب می شوند.
فوناک سوئیس (Sonova/Phonak)
ویدکی دانمارک (Widex)
سیگنیا یا زیمنس (Signia/Siemens)
استارکی (Starkey)
اتیکن (Oticon)
ریساند (ReSound)

تیم سمعک حس دوم با تمامی کمپانی های فعال همکاری داشته و اعتقاد ما بر این است که ویژگی های خاص هر برند می تواند برای یکی از کاربران ما قابل استفاده باشد. تلاش کارشناسان سمعک حس دوم همواره بر تجویز بهترین برند و تکنولوژی با صرف کمترین هزینه و زمان است. برای اطلاع از قیمت انواع سمعک مقاله قیمت سمعک را مطالعه کنید.


این مقاله را به اشتراک بگذارید

درخواست مشاوره

email

نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

  • وحید رضوانی

    سلام سمعک میخواستم خریداری کنم . تست شنوایی سنجی دارم

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز لطفا نتیجه شنوایی نس یخودتو رو به واتساپ ما ارسال کنید تا مدل های مناسب و راهنمایی لازم خدمتتون اعلام بشه

  • منصوره معراجی همدانی

    سلام من برای مادرم میخواهم سمعک اینترنتی تهیه کنم نوار گوش هم دارم باید چه کار کنم آیا شما فاکتور برای بیمه صادر میکنید

    مدیر سایت

    سلام و درود. لطفا تصویر سنجش شنواییشون رو برای ما ارسال کنید. از طریق واتساپ یا تلگرام به شماره 09354353539 میتونید این کار رو انجام بدین. اطلاعات مربوط به بیمتون رو هم همونجا به متخصص بگین تا راهنماییتون کنن.

  • سارا طلایی

    سلام از کجا باید سمعک بخریم اگر شما فروش دارید لطفا با شماره ۰۹۱۹۶۰۴۰۲۹۰ تماس بگیرید

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز وقت بخیر. برای خرید سمعک مناسب و تجویز مدل مناسب لطفا نتیجه شنوایی سنجی خودتون رو به شماره های واتنساپ ما ارسال بفرمایید

  • مریم بازاری

    سلام روز خوش پدرم سنجش شنوایی انجام داده و نیاز به سمعک دارد سن ایشان 83 سال پرده گوش چپ پاره شده و 50 درصد شنوایی دارد پرده راست سالم و 60 درصد شنوایی دارد چه سمعکی پیشنهاد میکنید که هم کیفیت داشته باشد و هم مبلغش بالا نباشد

    مدیر سایت

    سلام وقت بخیر لطفا نتیجه شنوایی سنجی ایشون رو برای ما ارسال کنید تا بهترین مدل خدمتشون معرفی بشه

  • سیمین طارمی

    سلام، سال نو مبارک،(خانم، 60 ساله) کم شنوایی شدید دارم، آخرین بار سال 98 سمعک rexton arena s خریدم و استفاده میکنم، در ضمن لب خوانی هم دارم، سمعکی میخوام که از این سمعکم قوی تر باشه ونیاز به هر بار تنظیم نداشته باشه، چه سمعکی پیشنهاد میکنید؟ با تشکر فراوان ????

    مدیر سایت

    سلام وقت بخیر. لطفا نتیجه شنوایی سنجی رو ارسال بفرمایدد تا چند رده قیمتی خدمتتون معرفی بشه. بهتر هست برای هر دو گوش از سمعک استفاده کنید تا نیاز به لبخوانی کمتر و کمتر بشه

  • مینونادریان

    سلام من برای مادرشوهرم سمعک پشت گوشی گرفتم ولی چون سربند استفاده میکنه تنظیمش به هم میخوره 3ونیم میلیون خریدم دوسال پیش ولی استفاده نکرده الان چه سمعکی براش خوبه که باسربندش بهم نخوره قیمتش چنده

    مدیر سایت

    سام دوست عزیز. منظورتون از سربند چیه؟ لطفا برگه سنجش شنواییشون رو برای ما ارسال کنید که در صورت امکان از سمعک های داخل گوشی خدمتتون پیشنهاد بدیم

  • اصلانی

    با سلام وخسته نباشید آیا شما در زمینه سمعک های زیمنس و اتیکون فعالیت دارید.آیا خرید سمعک را هم دارید. ممنون

    مدیر سایت

    سلام وقت بخیر. بله ما برندهای اتیکن و زیمنس رو هم کار می کنیم ولی خرید سمعک نداریم متاسفانه

  • barat

    سوال داشتم اینه که سمعک پشت گوشی گرون تره یا داخل گوش؟

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز. قیمت سمعک ها داخل گوشی و پشت گوشی تفاوت زیادی با هم نداره و مهم ترین عاملی که قیمت سمعک رو تعیین میکنه برند سازنده، تکنولوژی و امکانات سمعک هست.

  • عدالت شکوری

    سلام ما تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) هستیم و حدودا 10 ماه پیش یه سمعک به قیمت دو میلیون تومن از شهرستان خریدیم. و حالا از کمیته امداد فاکتور خرید سمعک را ازمون میخوان تا پول سمعک رو پرداخت کنن. و از جایی که این سمعک را تهیه کرده بودیم جهت دریافت فاکتور مراجعه کردیم. اما گفتن نمیتونیم بهتون فاکتور بدیم. و براتون این امکان هست که برامون فاکتور صادر کنین.؟

    مدیر سایت

    سلام. خیر. فاکتور فقط از جایی که هزینه رو پرداخت کردین باید گرفته بشه.

  • ملکی

    آقا این سمعک زیمنس مدل پیور سمعک خوبیه؟ دکتر برای پدرم معرفی کرده؟

    مدیر سایت

    سلام. بله سمعک pure جزو گروههای خوب زیمنس هست. البته مدلهای متنوع داره که شامل nx و px و x هست که هرکدوم خودش شامل مدل 3 و 5 و 7 هستن.

    مدیر سایت

    سلام. بله سمعک pure جزو گروههای خوب زیمنس هست. البته مدلهای متنوع داره که شامل nx و px و x هست که هرکدوم خودش شامل مدل 3 و 5 و 7 هستن.

کلینیک شنوایی و سمعک حس دوم
شماره تماس