قوی ترین سمعک ها برای کم شنوایی شدید تا عمیق
قویترین سمعک ها گروهی از محصولات پشت گوشی هستند که اصطلاحا سوپر پاور یا اولتراپاور نامیده می شوند. برای کم شنوایی عمیق باید از قویترین سمعک ها استفاده شود. این سمعک ها می توانند سطح وسیعی از کم شنوایی را پوشش دهند. برای کم شنوایی های نوع شدید تا عمیق معمولاً از سمعک پشت گوشی استفاده می شود.
سمعک های بسیار قوی برای کم شنوایی های شدید تا عمیق و بالاتر یا به عبارت دیگر کم شنوایی از 90 دسی بل و بالاتر مورد استفاده قرار می گیرد. با این حال تمام کم شنوایی ها در این محدوده نمی توانند از سمعک استفاده کنند و بسته به وضعیت فرد ممکن استفاده از کاشت حلزون برای وی تجویز شود. گاهی هم ممکن است از ترکیب دو شیوه تقویتی سمعک سوپر پاور و کاشت حلزون برای توانبخشی شنوایی استفاده شود که به آن تقویت Bi Modal یا ترکیب آکوستیکی و الکتریکی گفته می شود. در ادامه توضیحات لازم را درباره کم شنوایی عمیق و سمعک های قوی که می توانند این نوع کم شنوایی را پوشش دهند، ارائه می کنیم.
سمعک دیجیتال برای کم شنوایی عمیق مناسب است یا آنالوگ؟
افراد دارای کم شنوایی شدید تا عمیق به بیشترین مقدار تقویت صوتی سمعک نیاز دارند. اکثر افرادی که از مدت ها قبل از سمعک های پرقدرت استفاده می کنند ممکن است سمعک آنالوگ داشته باشند. در این صورت تغییر سمعک آنالوگ به دیجیتال برای این افراد می تواند با مشکلاتی همراه باشد. تقویت انالوگ باعث عادت به اصوات بلند تر شده و در نتیجه فرد را راضی می کند. در مقابل تقویت دیجیتال از شدت صدای کمتر و الگوریتم های تقویتی پیچیده بهره می برد. تعویض سمعک آنالوگ به دیجیتال برای کاربران با سابقه بهتر است به مرور انجام شود.
مناسب ترین قالب گوش برای سمعک های قوی
انواع سمعک های پر قدرت و سوپر پاور تقویت صوتی بسیار زیادی را برای کم شنوایی های شدید تا عمیق فراهم می کنند. این صدای تقویت شده به دلیل قدرت بالای خود می تواند سوت سمعک و فیدبک زیادی را به همراه داشته باشد. به همین دلیل بهترین قالب برای سمعک های سوپر پاور و پر قدرت، قالب های سیلیکونی و فول شل هستند که کل مجرای گوش و قسمت ابتدایی آن را پوشش می دهند. به این ترتیب قدرت مورد نیاز بدون صدای سوت قابل دستیابی است. سمعک های قوی و جدید از سیستم های سرکوب کننده فیدبک و سوت بسیار پیشرفته استفاده می کنند که می تواند صدای آزاردهنده سمعک را از بین ببرد.
قوی ترین سمعک نامرئی
سمعک های نامرئی به دلیل محدودیت فضا و بسیار کوچک بودن قابلیت استفاده از رسیور و میکروفن های پر قدرت را ندارند و در نتیجه برای بهره بردن از بیشترین تقویت باید انتخاب دیگری به جز سمعک نامرئی داشت. پر قدرت ترین سمعک های نامرئی محصولات IIC یا نامرئی داخل کانال هستند که با بلندگویهای پاور مجهز شده اند. قوی ترین سمعک نامرئی در بهترین حالت می تواند برای کم شنوایی های متوسط تا شدید مناسب باشد و برای کم شنوایی های بیشتر از این باید به سراغ محصولات پشت گوشی پرقدرت رفت. قیمت سمعک نامرئی قدرتمند از حدود 6 میلیون تومان شروع می شود.
قوی ترین سمعک داخل گوشی
سمعک داخل گوشی به دلیل کمبود فضا و محدودیتی که در استفاده از قطعات بزرگتر دارد، قدرت کمتری نسبت به محصولات پشت گوشی دارد. افرادی که دارای کم شنوایی شدید تا عمیق و بیشتر هستند نمی توانند از سمعک های داخل گوشی CIC و IIC استفاده کنند. اگر کم شنوایی در حد شدید و کمتر بوده و از دو سمعک ITC استفاده شود ممکن است تا حدی به فرد کمک کند اما هیچ گاه جای سمعک های پر قدرت پشت گوشی را نخواهد گرفت. قوی ترین سمعک های داخل گوشی معمولا در سمعک های فول شل و هاف شل عرضه می شود. همچنین برخی از مدل های کاملا داخل کانال هم با رسیور یا بلندگوی پاور ساخته شده اند که قدرت بالایی دارند. در نسل های قبلی سمعک زیمنس مدل داخل گوشی نیترو با قدرت مناسبی عرضه شده بود که امروزه تولید آن متوقف شده است. قیمت سمعک داخل گوشی قوی از حدود 4 میلیون تومان شروع می شود.
ویژگی های کم شنوایی شدید تا عمیق چیست؟
افراد دچار کم شنوایی عمیق یا profound آستانه شنوایی 90 دسی بل و بالاتر دارند. این افراد باید از سمعک های سوپر پاور که قوی ترین مدل سمعک ها هستند، استفاده کنند. در حالت عادی برخی از افرادی که دچار کم شنوایی عمیق هستند صدا های اطراف را به طور کامل دریافت نمی کنند و به این منظور به سمعک های قوی و پر قدرت نیاز دارند. سمعک های سوپر پاور با خروجی صوتی و تقویت بالا می توانند فرد را تا حد زیادی نسبت به سیگنال های صوتی آگاه کنند.
علاوه بر نیاز به قدرت بالای سمعک در این نوع کم شنوایی، مسئله دیگر افت توانایی درک و تمایز گفتار فرد است. حتی اگر سمعک به میزان کافی هم تقویت به اصوات رسیده اختصاص دهد باز هم توانایی های درک گفتار و استفاده از سیگنال صوتی در فرد دچار کم شنوایی عمیق تضعیف شده و نمی توان با کیفیت سابق کلمات و گفتار را درک و پردازش کند. بنابراین باید از سمعک سوپر پاور هوشمند با بالاترین سطح از پردازش ها استفاده کرد تا سیگنال های صوتی با کیفیت هر چه بیشتر به فرد برسد. از دیگر ویژگی های کم شنوایی شدید تا عمیق وجود مناطق مرده حلزونی است که می توان در صورت تقویت مناسب هم بخش اعظمی از اصوات را از دست بدهد و به همین دلیل سمعک باید از قابلیت شیفت و جابجایی فرکانسی برخوردار باشد تا بتواند فرکانس های مربوط به مناطق مرده حلزونی را با کمک سلولهای گیرنده فرکانس های پایین دریافت کند.
آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم
نوبت دهی حضوری و آنلاین:
02188871085 02188871589
09354353539 09129358402
نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس
در خرید قوی ترین سمعک باید به چه مواردی توجه کرد؟
هنگام خرید سمعک های قدرتمند باید نکاتی را در نظر داشته باشید. افرادی که دارای کم شنوایی عمیق هستند خیلی از صدا ها را اصلاً نمی شنوند و بسته به زمان ایجاد افت شنوایی در این افراد الگوهای زبانی مختلفی مشاهده می شود. سمعک مخصوص افت شنوایی عمیق باید از تقویت مناسب برخوردار باشد تا نیازهای شنوایی این افراد را برطرف نماید. این کاربران سمعک در درک گفتار و سیگنال های گفتاری مشکل زیادی دارند و سمعک علاوه بر قدرت مناسب باید از الگوی پردازش گفتار مناسب هم برخوردار باشد. در واقع سمعک سوپر پاور برای این افراد باید بر دو جنبه دریافت سیگنال صوتی و پردازش درست آن تمرکز نماید. یکی دیگر از مشکلات کم شنوایی عمیق استفاده از تلفن است. این افراد حتی با سمعک هم نمی توانند صدا ها را از تلفن به درستی بشنوند. سمعک های وایرلس سوپر پاور می تواند دریافت صدای تلفن و موبایل تا حد زیادی به حل این مشکل کمک کند. هر چه تکنولوژی پردازشی قدرتمند تر شود قیمت سمعک هم افزایش می یابد.
سمعک مخصوص ناشنوایان چه ویژگی هایی دارد؟
همانطور که بیان کردیم سمعک برای کم شنوایی عمیق و شدید باید دارای قابلیت های ویژه ای باشد تا بتواند صدا ها را به درستی به فرد برساند. در ادامه برخی از این ویژگی ها را بیان می کنیم.
قدرت پوشش مناسب
سمعک سوپرپاور برای کم شنوایی عمیق باید قدرت پوشش کم شنوایی شدید تا عمیق و بیشتر را داشته باشد. همانطور که بیان شد کم شنوایی های عمیق دارای آستانه شنوایی بالای 90 دسی بل هستند. بنابراین سمعکی که برای ناشنوایان یا کم شنوایان استفاده می شود باید دارای قدرت پردازشی وسیعی باشد تا بتواند همه صدا ها را به بیمار برساند. امروزه قوی ترین سمعک می تواند تا 146 دسی بل خروجی و تا 87 دسی بل تقویت یا گین برای کاربر فراهم کند.
سمعک پشت گوشی بهترین مدل برای کم شنوایی عمیق
برای پوشش کم شنوایی های شدید تا عمیق باید از سمعک های پشت گوشی استفاده شود. این سمعک ها قابلیت پوشش کم شنوایی های وسیعی را دارند. سمعک های قوی دارای قطعات بزرگ تر با ظرفیت بیشتر هستند و می توانند تقویت مورد نیاز را به کاربر برسانند. افرادی که دچار کم شنوایی شدید تا عمیق هستند نباید از سمعک های داخل گوشی استفاده کنند، چرا که قدرت این سمعک ها محدود و ناکافی است. قیمت سمعک پشت گوشی از 2 میلیون تومان به بالا است.
سمعک دو گوشی پیش شرط اصلی کم شنوایی عمیق
دریافت دو گوشی صداهای محیطی باعث نیاز به شدت کمتر و همینطور درک گفتار بیشتر می شود. به طور کلی برای کم شنوایی های دوطرفه باید حتما تجویز دو گوشی انجام شود و این مسئله برای افراد کم شنوای عمیق اهمیت دو چندان دارد. در افرادی که دارای کم شنوایی دو گوشی شدید تا عمیق هستند لازم است برای درک بهتر صدا های محیط و تمرکز بر روی گفتار از دو سمعک استفاده شود.
قدرت پردازش گفتار بالا در سمعک هوشمند سوپر پاور
همانطور که بیان شد افراد دارای این گونه کم شنوایی ها درک درستی از گفتار ندارند. برخی از سمعک ها با قدرت زیادی که دارند تنها می توانند صدا ها را به فرد برسانند و از پردازش خاصی برای بهبود قابلیت درک گفتار کاربر استفاده نمی کنند. سمعک مخصوص کم شنوایی عمیق باید هم دارای تقویت بالا باشد و هم بهترین پردازش را روی صدا های اطراف و گفتار داشته باشد. به عبارت دیگر سمعک هوشمند پر قدرت می تواند تقویت مناسب را با بهترین الگوریتم های پردازشی همراه کند. قوی ترین سمعک برای کم شنوایی های عمیق و بالاتر بهترین انتخاب است.
آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم
نوبت دهی حضوری و آنلاین:
02188871085 02188871589
09354353539 09129358402
نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس
قوی ترین سمعک ها در برند های مختلف
سمعک برای کم شنوایی عمیق در تمام برند ها تولید می شوند. در واقع تمام برند ها در تولید سمعک سوپرپاور فعالیت دارند. در ادامه به تولیدات چند برند مطرح در این زمینه می پردازیم.
سمعک Motion SP زیمنس
سمعک زیمنس محصولات قدرتمندی را برای پوشش کم شنوایی شدید تا عمیق ارائه می دهد. سمعک های سوپر پاور زیمنس در مدل های پیشرفته علاوه بر پوشش کم شنوایی های عمیق دارای سیستم وایرلس، تکنولوژی بالا، دوام بالا، مقاومت بالا و... هستند و با الگوهای پردازشی خود می توانند درک گفتار کاربر را تا حد زیادی تغییر دهند. از جمله قوی ترین سمعک های زیمنس می توان به Motion SP و Nitro اشاره کرد.
سمعک Xceed (اکسید) اتیکن
اتیکن یکی از بهترین شرکت ها در زمینه تولیدات محصولات کم شنوایی است. مدلهای سوپرپاور سمعک اتیکن از کیفیت بالا و قدرت پوششی مثال زدنی برخوردارند. این برند در جدیدترین مدل های سوپرپاور خود سیستم وایرلس، اتصال مستقیم به موبایل و تلویزیون را به کار برده است. از سمعک های سوپر پاور اتیکن باید مدل های Xceed که در دو سطح Ultra و Super عرضه می شود و همینطور سمعک Dynamo را نام برد. قوی ترین سمعک اتیکن مخصوص کودکان هم مدل Xceed Play است.
سمعک Naida Marvel فوناک
سمعک سوپر پاور فوناک در تولیدات جدید خود توانسته است رضایت افرادی که از این محصولات استفاده می کنند را جلب کند. مدلهای پر قدرت سمعک فوناک به نام Naida به مدت طولانی مورد استفاده کودکان کم شنوایی شدید و عمیق قرار می گیرد. جدید ترین و قوی ترین سمعک فوناک Marvel Naida است که قابلیت های اتصال مستقیم به موبایل و پردازش گفتار فوق العاده را یدک می کشد.
سمعک ENZO Q ریساند
سمعک های سوپر پاور ریساند دارای بهترین سیستم پردازشی هستند. این سمعک ها صدا ها را برای افرادی که کم شنوایی عمیق دارند به خوبی پردازش کرده و کار را برای آن ها راحت می کنند. علاوه بر این مدل سوپرپاور ریساند دارای سیستم ضد آب و ضد گرد و غبار است. قوی ترین سمعک ریساند برای کم شنوایی عمیق مدل ENZO Q است که قدرت بالا، قابلیت های اتصالی پیشرفته و درک گفتار عالی را در یک مجموعه کنار هم قرار داده است.
بهترین و قوی ترین سمعک برای کم شنوایی عمیق کدام مدل است؟
برند های معتبر تولید کننده در زمینه تولید سمعک برای کم شنوایی های عمیق یا همان سمعک های سوپر پاور فعالیت می کنند. هر کدام از این برند ها در میان محصولات خود دارای قوی ترین سمعک ها برای کم شنوایی های شدید و عمیق وبیشتر هستند. این برند ها سمعک های سوپرپاور خود را با قابلیت دو گوشی، پوشش کم شنوایی گسترده و وسیع، رابط های بلوتوثی اتصال به موبایل و تلویزیون و... تولید می کنند. در این میان برند هایی همچون زیمنس، استارکی، اتیکن، ویدکس، فوناک، ریساند و... در تولید محصولات سوپرپاور را فعالیت می کنند و بهترین سمعک های پرقدرت برای کم شنوایی های شدید تا عمیق را تولید کرده اند. سمعک سوپر پاور Xceed طبق اطلاعات تکنیکال ارائه شده نام قوی ترین سمعک دنیا را با خود یدک می کشد.
کاربردهای قابلیت وایرلس در سمعک کم شنوایی عمیق
قابلیت وایرلس در سمعک مخصوص کم شنوایی های عمیق بسیار کارآمد است. سیستم بلوتوث سمعک امکان استفاده از ریموت کنترل و اپلیکیشن موبایل را برای تنظیم صدا به ما می دهد. همچنین سیستم وایرلس در سمعک های هوشمند سوپر پاور امکان انتقال صدا از موبایل به سمعک و پخش به صورت دو گوشی و استریو را فراهم می کند. این قابلیت برای دریافت صدا های موبایل و گفتار در هنگام تماس تلفنی بسیار مفید است. به این گونه فرد می تواند در حین تماس تلفنی بدون مشکل صدای طرف مقابل را دریافت کند. توصیه ما این است که در تهیه سمعک برای ناشنوایان یا کم شنوایی های عمیق به این موضوع توجه شود و از سمعک هایی استفاده شود که دارای وایرلس پیشرفته هستند. سمعک هوشمند بلوتوثی دو گوشی دارای قابلیت اتصال مستقیم بهترین انتخاب برای کم شنوایی های عمیق است. قیمت سمعک وایرلس از حدود 3 تا 15 میلیون تومان است.
قوی ترین سمعک برای کودکان و نوزادان
سمعک سوپرپاور برای کودکان باید دارای قدرت بالایی باشد. برای نوزادان و کودکان دریافت شفاف و درک گفتار بسیار حائز اهمیت است. بنابراین سمعک کودکان برای کم شنوایی عمیق باید قابلیت دریافت کلیه اصوات محیطی و درک بیشتر روی سیگنال های گفتاری را داشته باشد. این سمعک ها باید دارای لوازم جانبی مناسبی باشند. بهتر است برای کودکان از سمعک سوپر پاور شارژی استفاده شود. همچنین سمعک سوپرپاور کودکان باید به درستی و دقیق تنظیم شود تا به گوش آن ها آسیب وارد نشود. علاوه بر قدرت پردازش و تکنولوژی بالای سمعک سوپر پاور برای نوزادان و کودکان، این محصولات باید دارای دوام و بدنه قوی بوده و قابلیت ضد آب هم داشته باشند. از قوی ترین سمعک ها برای کودکان و نوزادان می توان به Xceed Play، Naida Marvel و ENZO Q اشاره کرد. قیمت سمعک کودکان از حدود 4 تا 15 میلیون تومان است.
قیمت قوی ترین سمعک بازار چقدر است؟
قیمت سمعک های قوی و سوپر پاور از حدود 6 میلیون تومان آغاز می شود. این قیمت برای مدل هایی است که از قابلیت های اتصال بی سیم، پوشش ضدآب، تکنولوژی پردازشی و درک گفتار پرمیوم و برند معتبر برخوردار هستند. اگر قصد خرید مدل های سوپر پاور قدیمی تر را دارید هزینه خرید این مدل ها از 3 میلیون تومان شروع می شود. هزینه قوی ترین سمعک حال حاضر تا 12 میلیون تومان هم بالا می رود.