تجویز سمعک در منزل
امروزه تجویز سمعک در منزل توسط شنوایی شناس به لطف گسترش فناوری امکان پذیر شده است. در موارد بسیاری سوالاتی در زمینه خدمات مربوط به تجویز سمعک در خانه پرسیده می شود و مراجعین می خواهند بدانند که آیا امکان ارائه خدمات سمعک در منزل وجود دارد یا خیر؟ بله در مواردی که فرد امکان مراجعت به کلینیک شنوایی شناسی را نداشته باشد می توان ویزیت و اقدامات مورد نیاز وی را در منزل انجام داد. یکی از اصلی ترین مزایای تجویز سمعک در منزل این است که تنظیمات آن در محیط واقعی که فرد در آن حضور دارد انجام می شود. در بسیاری موارد تنظیم سمعک در کلینیک شنوایی شناسی انجام می شود و هنگام خرید سمعک بسیاری از چالش های فرد در محل زندگی از دید شنوایی شناس پنهان می شود. هنگام تجویز سمعک سالمندان باید به این نکته توجه شود که این افراد بیشترین زمان خود را در منزل سپری می کنند. پس اطلاع از وضعیت شنیداری خانه از اهمیت بالایی برخوردار است.

آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم
نوبت دهی حضوری و آنلاین:
02188871085 02188871589
09354353539 09129358402
نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس
مزایای تجویز سمعک در منزل
همانطور که می دانید تجویز سمعک امری مرحله به مرحله است و خرید و استفاده از این وسیله کمک شنوایی در یک جلسه امکان پذیر نیست. به طور معمول برای تجویز موفق و پیگیری و فالو آپ منظم به 3 تا 6 جلسه ویزیت نیاز است. اگر فرد دارای کم شنوایی دچار مشکلات و محدودیت های حرکتی باشد مسلما جابجایی و انتقال وی برای کلیه این جلسات مقداری مشکل و در برخی موارد غیر ممکن است. بعلاوه جابجایی در سطح شهر و در نظر گرفتن ترافیک و وقت اتلاف شده هم باعث می شود تا مراجعه متخصص و تجویز سمعک در منزل به میزان زیادی معقول تر به نظر برسد. از دیگر مزایای تجویز سمعک در محیط زندگی فرد می توان به آشنایی با محیط، اطرافیان و همینطور آشنایی با فعالیت های روزمره فرد اشاره کرد. تنظیم سمعک در مطب و کلینیک شنوایی شناسی باعث می شود تا فرد در همان محیط از صدا راضی باشد. اما ممکن است با مراجعه به منزل تغییراتی در شدت و تنظیمات صدا احساس شود. به همین دلیل با تنظیم سمعک در منزل فرد رضایت بیشتری از سمعک خود و تنظیمات آن خواهد داشت.
تجویز سمعک در منزل از منظر شیوع بیماری کووید 19 هم بسیار با ارزش است. مراجعه به کلینیک های شنوایی شناسی با وجود رعایت شدید بهداشت در این محیط باز هم می تواند برای فرد خطر آفرین باشد و اگر فرد از گروه های در معرض خطر باشد وضعیت بدتر خواهد بود. متخصصین شنوایی شناسی کاملا در برابر بیماری کرونا واکسینه شده اند و مراجعه آن ها به منزل برای فرد و اطرافیان وی کمترین و حداقل میزان خطر را به دنبال خواهد داشت. لذا اگر قصد خرید سمعک برای عزیزان خود را دارید بهتر است برای کاهش ریسک و خطر از خدمات تجویز سمعک در منزل استفاده کنید.
مراحل تجویز سمعک در منزل
همانطور که گفته شد تجویز سمعک در منزل دارای مراحل مختلفی است که باید به طور منظم و به موقع انجام شود. سوال بسیاری از مراجعین ما این است که برای خرید و تنظیم سمعک در منزل به چند جلسه مراجعه نیاز است.
مرحله و جلسه اول شامل ارزیابی های اولیه مانند معاینه گوش و ادیومتری و ارزیابی شنوایی با پیشرفته ترین دستگاه است. ارزیابی شنوایی در منزل داخل اتاق آکوستیک انجام نمی شود لذا محیط زندگی در حین تست باید کاملا ساکت باشد تا نتایج دقیق و معتبر به دست آید. مرحله بعد شامل قالبگیری از گوش و مشاوره خرید سمعک است. در این مرحله متخصص شنوایی جراحان با در نظر گرفتن نتایج ارزیابی شنوایی، وضعیت سلامتی و عمومی فرد، محیط زندگی و اولویت های شنیداری وی، بهترین سمعک و وسیله تقویت شنوایی را برای وی انتخاب می کند.
مرحله بعد در جلسه بعد و پس از آماده شدن قالب و سمعک فرد است. در این جلسه سمعک بر اساس ارزیابی های ادیولوژیک تنظیم شده و روی گوش فرد امتحان می شود. صداهای مختلف در فواصل مختلف و با شرایط متفاوت امتحان شده و رضایت صد در صدی بیمار در این مرحله کسب می شود. همچنین استفاده صحیح از سمعک و نگهداری و نظافت آن هم به طور کامل به کاربر و اطرافیان وی آموزش داده می شود. پس از این مرحله کاربر سمعک را دریافت کرده و باید طبق برنامه زمان بندی از آن استفاده کند. معمولا پیگیری و تنظیمات ظریف طی دو یا سه جلسه بعد از این مرحله انجام شده و کامل می شود.

چه افرادی به تجویز سمعک در منزل نیاز دارند؟
در اکثر موارد دلیل اصلی ارائه سمعک در خانه محدودیت حرکتی بیمار است. افراد ممکن است به دلایل مختلف توان حرکتی خود را از دست بدهند و یا مراجعه به کلینیک به دلایل مختلف برایشان مشکل باشد. معمولاً کاندیدای ارائه سمعک در منزل کودکان و سالمندانی که با مشکلات حرکتی روبرو هستند، می باشند. همچنین افرادی که به دلیل حوادث مختلف توانایی خود را از دست می دهند مشمول این خدمات می باشند. این افراد با هماهنگی با کلینیک می توانند از خدمات ویزیت شنوایی و سمعک در منزل استفاده کنند.
هزینه تجویز سمعک در منزل در تهران
مراجعه به منزل برای تجویز سمعک برای افراد دارای محدودیت های حرکتی و بیماران بسیار مفید و سودمند است. معمولا ارائه خدمات در منزل علاوه بر ارزش اصلی خدمات شامل هزینه های رفت و آمد و زمان هم می شود. نمی توان قیمت دقیقی را برای هزینه تجویز سمعک در منزل در تهران و شهرهای دیگر بیان کرد. قیمت سمعک و مراجعه به منزل وابسته به نوع و مدل سمعک، فاصله رفت و آمد، تعداد جلسات فالوآپ، اقدامات جانبی مانند ویزیت پزشک و یا شستشوی گوش دارد. به طور میانگین می توان گفت علاوه بر هزینه سمعک باید رقمی معادل 200 تا 800 هزار تومان را برای هزینه ویزیت در منزل برای سمعک در تهران را در نظر گرفت. برای اطلاعات بیشتر در مورد هزینه تجویز سمعک در منزل با شماره ی موجود در همین صفحه تماس بگیرید.
شنوایی سنجی در منزل
همانطور که بیان کردیم ارائه سمعک در خانه قابل انجام است. اما قبل از این کار لازم است تست شنوایی سنجی انجام شود تا بتوان بر اساس آن مدل و سمعک مناسب را برای فرد تجویز کرد. در حالت عادی تست ادیومتری و شنوایی در کلینیک و در اتاقک آکوستیک انجام می شود. اما اگر فرد نتواند به کطب شنوایی شناسی مراجعه کند شنوایی شناس باید دستگاه هایی را به همراه داشته باشد تا بتواند شنوایی بیمار را در منزل بررسی کند. پس از مشخص شدن سطح کم شنوایی و بررسی های تکمیلی، اقدامات لازم برای تهیه سمعک صورت می گیرد. برای سنجش شنوایی فرد در منزل از دو راه می توان اقدام کرد. البته ممکن است فرد پیش از این تست شنوایی را انجام داده باشد که در این صورت اگر تاریخ انجام تست قدیمی نباشد می توان به آن استناد کرد و نیاز به تست جدید نخواهد بود.
.webp)
آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم
نوبت دهی حضوری و آنلاین:
02188871085 02188871589
09354353539 09129358402
نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس
شنوایی سنجی در خانه با دستگاه ادیومتر پرتابل
تست ادیومتری اصلی ترین تست برای سنجش شنوایی و حساسیت بیمار است که در منزل می توان با کمک دستگاه ادیومتر پرتابل این کار را انجام داد. در این تست حساسیت و آستانه های شنوایی فرد بررسی می شود. ادیومتری توانایی شنوایی در فرکانس های مختلف را بررسی می کند. در این آزمایش یک هدفون در گوش بیمار قرار داده می شود و در گوش او صدای بوق پخش می شود. این صدا دارای فرکانس و شدت های مختلفی بوده و سطح شنوایی را تعیین می کند. برای شنوایی سنجی در منزل لازم است سر و صدای محیط را تا حد ممکن کم کنیم تا نتایج آزمون دقیق تر به دست آید.
شنوایی سنجی در منزل با تست آنلاین جراحان
تیم جراحان این امکان را برای کاربران ایجاد کرده است تا بتوانند با مراجعه به این سایت برای غربالگری و سنجش شنوایی خود اقدام کنند. در این تست فرد هندزفری یا هدفون را در گوش قرار داده و بر روی شروع تست کلیک می کند. فرد می تواند با توجه به دستورالعمل های موجود به تنهایی این تست را در منزل انجام دهد.
قالب گیری گوش در منزل
یکی دیگر از خدمات مربوط به تجویز سمعک در منزل، قالب گیری از گوش است. این کار زمانی انجام می شود که کم شنوایی فرد با استفاده از تست هایی که بیان کردیم تایید شده باشد و اولین قدم برای تجویز سمعک در منزل، قالب گیری از گوش است. قالب گیری گوش با هدف ساخت پوسته و مولد سمعک کاملا هماهنگ با پیچ و خم مجرای شنوایی خود بیمار است تا صدای اضافی سمعک به حداقل رسیده و سمعک در گوش کاملا محکم شود. پس از آن قالب گرفته شده به لابراتوار تخصصی فرستاده می شود و بر اساس آن قالب سمعک برای فرد ساخته می شود.

تنظیم اولیه سمعک در منزل
برای اینکه بیمار دوره عادت پذیری را طی کند لازم است طی چندین جلسه سمعک برای او تنظیم شود و تنها تنظیم سمعک در جلسه اول کافی نیست. به همین منظور متخصص شنوایی سنجی برای افرادی که شرایط خروج از منزل را ندارند این تنظیمات را در خانه انجام می دهند. علاوه بر این هر چند وقت یکبار لازم است بیمار معاینه شده و وضعیت شنوایی او بررسی شود که در اصطلاح به این عمل فالوآپ بیمار گفته می شود. متخصص شنوایی با دقت و در زمانبندی خاص جلسات تنظیم مجدد را انجام داده و بهترین نتیجه را برای کاربر ایجاد می کند.
.webp)
تعمیرات سمعک در منزل
معمولاً زمانی که سمعک به تعمیرات اساسی نیاز داشته باشد باید به نمایندگی فرستاده شده و تحت اقدامات تخصصی قرار گیرد. اما اگر مشکلات آن جزئی باشند تعمیرات سمعک در منزل هم قابل انجام است. تعمیرات سمعک در محل شامل خدماتی همچون جرم گیری سمعک و بررسی اتصالات می باشد. همچنین اگر شلنگ سمعک دچار مشکل شود باید آن را تعویض کرد. در صورتی که سمعک نیاز به تعمیرات اساسی داشته باشد در نمایندگی سمعک به آن رسیدگی می شود.

لزوم خرید سمعک وایرلس برای سالمندان در منزل
همانطور که گفته شد یکی از اصلی ترین گزینه ها برای دریافت خدمات سمعک در منزل، سالمندان عزیز هستند. یکی از راه هایی که می توان با کمک آن راحتی بیشتر این افراد و نیاز به مراجعه کمتر را ایجاد کرد، تهیه سمعک وایرلس است. این سمعک ها دارای ریموت کنترل بوده و خود فرد و اطرافیان می توانند در صورت نیاز صدای سمعک را کمتر یا بیشتر کرده و صدای محیط را در مهمانی های شلوغ قدری کمتر کنند. همچنین این سمعک ها قابلیت اتصال به تلویزیون را دارا هستند که باعث می شود فرد سالمند با شدت مورد نیاز خود به صدای تلویزیون گوش داده و برای دیگران مشکلی ایجاد نکند. برای تست شنوایی عزیزان خود و دریافت سمعک در منزل هم اینک می توانید با جراحان تماس بگیرید.