روش های نگهداری و مراقبت از سمعک

بروز رسانی : ۲۵ فروردین ۱۴۰۴

ضرورت مراقبت از سمعک

عادت کردن به استفاده از سمعک می تواند یک روند نسبتاً پیچیده و نیازمند صرف زمان باشد. اکثر افرادی که از این وسیله کمک شنوایی استفاده می کنند سن زیادی دارند. خوشبختانه استفاده از سمعک به سرعت به یک عادت تبدیل می شود و احساس طبیعی تری برای فرد ایجاد می کند. پس باید به طور دقیق دستورالعمل های مناسب برای مراقبت از سمعک خود را اجرا کنید.

قیمت سمعک

همانطور که همه ما می دانیم استفاده از این وسیله گام مهمی در حفظ سلامت شنوایی و بدن است و شما باید از یک برنامه منظم پیروی کنید تا از ماندگاری آن (گم نشدن و عملکرد صحیح) تا حد امکان اطمینان حاصل شده و نیاز به تعمیرات سمعک کاهش یابد. این اقدام نه تنها به خاطر هزینه صرف شده، بلکه به خاطر سلامت شنوایی ضروری است. در ادامه به بررسی اقدامات لازم جهت مراقبت از سمعک می پردازیم.

آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم

نوبت دهی حضوری و آنلاین:

02188871085       02188871589

09354353539       09129358402

نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس

نگهداری از سمعک

از قرار دادن سمعک در معرض رطوبت و آب خودداری کنید

سمعک باید همیشه خشک باشد. البته همه کاربران آموزش دیده اند که قبل از استحمام و شنا کردن باید دستگاه را از گوش خود بردارند و این نکته همیشه توسط شنوایی شناس (ادیولوژیست) یادآوری می شود. همچنین هنگام بارش باران باید احتیاط کرده و اطمینان حاصل شود که دستگاه کمک شنوایی شما خیس نشده باشد. امروزه کمپانی های مختلف سمعک ضدآب خود را به بازار عرضه می کنند.

هنگام عدم استفاده از سمعک آن را در جایی خشک نگه دارید

نگهداری و مراقبت از سمعک در زمان هایی که از آن استفاده نمی شود (مانند زمان خواب) بسیار مهم است. اگر آن را از گوش خود برمی دارید باید مطمئن شوید که در جای خشک و تمیز قرار داده اید. برخی از نقاط خانه ممکن است رطوبت داشته باشد. به طور کلی بهتر است از گذاشتن سمعک در حمام یا آشپزخانه ای که بخار آب در آن ایجاد می شود و یا خطر پاشیدن آب وجود دارد، خودداری کنید.

باتری سمعک را به موقع تعویض کنید

باتری سمعک باید به محض اینکه عملکرد آن کاهش می یابد تعویض شود. برخی از مدل ها در هنگام تمام شدن باتری به طور خودکار صدای بوق مخصوصی را پخش می کنند تا به شما هشدار دهند که باید آن را تعویض کنید. با این حال در برخی از دستگاه ها باید از ابتکار عمل خود استفاده کنید.

اگر متوجه شدید که صدا کم یا کاملاً قطع شده است و یا کیفیت صدا تغییر کرده است، زمان آن رسیده که باتری های خود را تعویض کنید. سعی کنید تعدادی باتری یدکی داشته باشید تا هنگام تمام شدن آن مجبور نشوید به مراکز شنوایی شناسی مراجعه کنید. امروزه بسیاری از کمپانی های تولید کننده محصولات کمک شنوایی، سمعک شارژی متنوعی را به بازار عرضه می کنند.

تعویض باتری سمعک

سمعک را به دور از جرم گوش نگه دارید

بدن ما به طور طبیعی موم گوش را تولید می کند. بنابراین طبیعی است که گاهی اوقات جرم گوش روی سمعک وجود داشته باشد. اما به طور کلی بهتر است سعی کنید از این امر جلوگیری کنید. قبل از قرار دادن دستگاه خود روی گوش اطمینان حاصل کنید که مجرای گوش شما عاری از سرومن است. اگر احساس می کنید گوش شما بیش از حد موم تولید می کند، می توانید با متخصص سمعک خود تماس بگیرید. پزشک ها می توانند گوش های شما را به صورت حرفه ای تمیز کرده و در حفظ سلامت شنوایی به شما کمک کنند.

اگر متوجه شدید که لایه ای از جرم روی بدنه سمعک یا قالب آن وجود دارد، حتماً آن را کاملا پاک کنید. متخصص شنوایی شناسی نحوه انجام صحیح نظافت را به شما آموزش می دهد.

برای نظافت سمعک برنامه منظم داشته باشید

شما باید به طور مرتب دستگاه خود سریعاً تمیز کنید. همچنین بهتر است زمانی را نیز برای تمیز کردن حرفه ای آنها در نظر بگیرید. این کار به شما اطمینان می دهد که دستگاه های کمک شنوایی و قالب سمعک شما فاقد گرد و خاک خاک و جرم گوش است.

تعمیرات سمعک

در صورت نیاز برای انجام تعمیرات اقدام کنید

اگر متوجه شدید که عملکرد دستگاه دچار نقص شده است و یا دچار آسیب (مانند شکستگی) شده است، مراجعه برای تعمیر سمعک کاملاً ضروری است.

ادیولوژیست می تواند نقص های عملکردی دستگاه شما را تشخیص دهد. هنگامی که عملکرد تقویتی و پردازشی به حالت اول برگردد، تفاوت را متوجه خواهید شد. وقتی اختلال یا نقصی در عملکرد یا ظاهر دستگاه مشاهده کردید، سریعا برای تعمیر آن به شنوایی شناس مراجعه کنید. هیچ لزومی برای استفاده از سمعک خراب و آسیب دیده وجود ندارد.

مراقبت از سمعک شما نیازمند صرف زمان و کمی تلاش است. اما افزایش طول عمر سمعک شما و حفظ کیفیت آن ارزش این کارها را دارد.


این مقاله را به اشتراک بگذارید

درخواست مشاوره

email

مطالب مشابه

معرفی انواع سمعک edge استارکی و تکنولوژی آنها

معرفی انواع سمعک edge استارکی و تکنولوژی آنها

سمعک Edge AI استارکی جدیدترین مدل از سمعک های استارکی است که با بهره ‌گیری از فناوری هوش مصنوعی (AI) به کاربران این امکان را می دهد تا تجربه شنوایی بهینه ای داشته باشند. این سمعک با استفاده از هوش مصنوعی و پردازنده عصبی G2، قادر است به طور هوشمند نویزهای پس ‌زمینه را مدیریت کرده و صدای واضح ‌تری ارائه دهد.

تکنولوژی و قابلیت های سمعک signature استارکی

تکنولوژی و قابلیت های سمعک signature استارکی

سمعک های سری Signature از برند استارکی جدیدترین نسل از سمعک های سفارشی این شرکت هستند که با ظرافت بالا، دقت مهندسی و توجه ویژه به راحتی کاربر طراحی شده‌ اند. این سری کوچک‌ ترین مدل های موجود در خانواده استارکی را شامل می شود و مناسب افرادی است که به دنبال سمعکی کم ‌حجم، نامحسوس و در عین حال قدرتمند هستند.

ویژگی، تکنولوژی و قابلیت های سمعک genesis استارکی

ویژگی، تکنولوژی و قابلیت های سمعک genesis استارکی

ویژگی، تکنولوژی و قابلیت های سمعک genesis استارکی شامل چه مواردی است؟

تکنولوژی و ویژگی سمعک های evolv استارکی

تکنولوژی و ویژگی سمعک های evolv استارکی

تکنولوژی و ویژگی سمعک های evolv استارکی شامل چیست؟

تکنولوژی و ویژگی های سمعک livio استارکی

تکنولوژی و ویژگی های سمعک livio استارکی

تکنولوژی و ویژگی های سمعک livio استارکی چیست؟

سمعک real اتیکن چه تکنولوژی ها و قابلیت هایی دارد؟

سمعک real اتیکن چه تکنولوژی ها و قابلیت هایی دارد؟

سمعک real اتیکن، ورژن ارتقا یافته سمعک more است. این سمعک دارای بهره گیری از سیستم DNN و هوش مصنوعی به پردازش عمیق عصبی اتیکن مجهز است و...

سمعک own اتیکن چه ویژگی ها و قابلیت هایی دارد؟ + رده های مختلف آن

سمعک own اتیکن چه ویژگی ها و قابلیت هایی دارد؟ + رده های مختلف آن

سمعک های own اتیکن رده های مختلفی دارند که در این مقاله قصد داریم به ویژگی و انواع مدل های آن‌ها بپردازیم.

عفونت گوش میانی ( انواع اوتیت مدیا) + پیشگیری، درمان و عوارض آن

عفونت گوش میانی ( انواع اوتیت مدیا) + پیشگیری، درمان و عوارض آن

عفونت گوش میانی از شایع ترین عفونت های گوش است.

نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

کلینیک شنوایی و سمعک حس دوم
شماره تماس