سمعک silk زیمنس
سمعک silk زیمنس جدیدترین محصول این کمپانی برای افرادی است که نیاز ضروری به سمعک داخل گوشی نامرئی دارند. سمعک سیلک زیمنس یا signia مدل CIC داخل گوشی است که بدون نیاز به ساخت پوسته قابل استفاده بوده و حالت پیش ساخته دارد. سمعک silk زیمنس با وجود سایز کوچک و مخفی بودن می تواند برای افت های شنوایی متوسط بسیار مناسب باشد و تقویت مورد نیاز را بدون اثرات صوتی نامناسب برای کاربر ایجاد کند.
سمعک silk زیمنس با کمک کلیک اسلیو یا سری بسیار انعطاف پذیر سیلیکونی عرضه می شود که باعث فیت شدن و محکم شدت سمعک در عمق مجرای گوش می شود. این ویژگی باعث تضمین راحتی کاربر و عملکرد مناسب و بدون مشکل سمعک داخل گوشی می شود. این سری های نرم و انعطاف پذیر در 4 سایز عرضه شده و هر فرد بنابر قطر مجرای گوش خود راحت ترین سایز را انتخاب می کند. نرمی و شکل پذیری و در عین حال محکم بودن این سری باعث می شود تا سمعک زیمنس مدل silk کاملا محکم در مجرای گوش فیت شده و سمعک هیچ گونه سوت یا صدای اضافی نداشته باشد.
آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم
نوبت دهی حضوری و آنلاین:
02188871085 02188871589
09354353539 09129358402
نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس
از ویژگی های خارق العاده این سمعک می توان به آماده استفاده بودن آن اشاره کرد. به این معنی که در صورت مراجعه به شنوایی شناس می توانید سمعک خود را تحویل گرفته و در همان جلسه روی گوش بگذارید. بر خلاف سمعک های قدیمی CIC که نیاز به قالب گیری از گوش داشتند و سمعک برای ساخته شدن باید به لابراتوار تخصصی سمعک فرستاده می شد.
سمعک سیلک زیمنس از لحاظ سایز حدودا 30 درصد از سمعک های داخل گوشی معمولی کوچک تر است و نزدیک تر به سمعک کاملا نامرئی IIC است. در صورت مناسب بودن قطر مجرای گوش به سختی می توان این سمعک را در گوش مشاهده کرد. بر خلاف سمعک های پشت گوشی، سمعک silk سیگنیا با کمک میکروفون های پر قدرت خود صدا را از داخل کانال گوش دریافت می کند. این ویژگی به کاربر کمک می کند تا اصوات موزیک و مکالمات تلفنی را مشابه قبل دریافت کند.
نسل دوم تکنولوژی فوق پیشرفته siemens به نام جهت داری دو گوشی تک میکروفونه این قابلیت را برای کاربر فراهم می کند تا بهتر از قبل بتواند به اصواتی که دوست دارد و برایش مهم است گوش دهد. با کمک این فناوری صدای نویز محیط کم و کمتر و اصوات گفتاری با ارزش به صورت انتخابی به گوش کاربر می رسد و این مهم در نتیجه همکاری سمعک دو گوش و اشتراک اطلاعات از طریق بلوتوث رخ می دهد. در نتیجه فرد در محیط های پر چالش شنیداری و جمع های شلوغ و پر سر و صدا مانند مهمانی و رستوران با چالش کمتری مواجه می شود. این ویژگی در نسل سمعک های X با نام پردازش صوتی دینامیک شناخته می شود.
یکی از چالش هایی که سمعک نامرئی و IIC برای کاربر به دنبال دارد عدم امکان استفاده از ویژگی های وایرلس و بلوتوث است. با کمک تکنولوژی پیشرفته در سمعک های زیمنس سری silk، می توان صدای سمعک را با کمک برنامه موبایل Signia app کنترل کرده و به گوشی موبایل متصل کرد. همچنین سمعک سیلک امکان اتصال به ریموت کنترل کوچک و کاربردی miniPocket برای کنترل در شرایط خاص را دارا می باشد.
قابلیت جدیدی که برای اولین بار در سمعک silk زیمنس معرفی شده است، میکروفون دوقلو است. با کمک این تکنولوژی اگر شما موبایل خود را روی گوش قرار داده و شروع به صحبت کنید سمعک با کمک بلوتوث اطلاعات صوتی را به سمعک گوش دیگر منتقل کرده و می توانید صدا را به صورت استریو و دو گوشی با بالاترین کیفیت دریافت کنید. گرچه سمعک وایرلس سیلک امکان اتصال مستقیم به موبایل و دریافت مکالمات را ندارد اما با وجود این ویژگی خیال کاربر از بابت تماس های تلفنی راحت می شود.
ویژگی های مهم سمعک silk زیمنس
- قابلیت اتصال دو گوشی وایرلس پر قدرت e2e برای بهترین درک گفتار در محیط های شلوغ
- سری های سیلیکونی و منعطف در 4 سایز مختلف به نام Click Sleeve
- 30 در صد سایز کوچکتر نسبت به سمعک های CIC معمولی
- نامرئی و کاملا مخفی
- تکنولوژی جهت داری دو گوشی تک میکروفونه
سمعک silk Nx زیمنس
نسل Nx اولین نسل از سمعک های زیمنس بود که مدل silk در آن معرفی شد. این نسل از ویژگی های پیشرفته پردازشی Nx بهره برده و در 5 سطح تکنولوژی قابل خریداری است. سمعک نامرئی سیلک ان ایکس می تواند حدود 50 دسی بل قدرت برای پوشش کم شنوایی های متوسط فراهم کند که با توجه به سایز کوچک قابل توجه است.
سمعک silk 1&2 Nx
سمعک silk 1&2 Nx برای پردازش اصوات و درک گفتار کاربر به 16 کانال پردازشی مجهز شده اند. کانال پردازشی در واقع ظرفیت پردازشی آمپلی فایر سمعک برای تفکیک و تقویت همزمان اصوات است که منجر به کیفیت و تمایز صوتی بیشتر می شود.
سمعک silk 3Nx
در سمعک silk 3Nx از 24 کانال برای پردازش سیگنال های صوتی ورودی استفاده می شود. این مدل از طریق اپ موبایل و ریموت کنترل قابل کنترل و تغییر دادن صدا می باشد.
سمعک silk 5Nx
مدل silk 5Nx رده میانی تکنولوژی را دارا بوده و در آن 36 کانال مجزا برای آنالیز صوتی تعبیه شده است. این مدل با قیمت مناسب و دارا بودن اکثر تکنولوژی ها برای افراد مختلف مناسب است.
سمعک silk 7Nx
سمعک silk 7Nx بالاترین رده فناوری را در بین محصولات سیلک ان ایکس دارا بوده و قیمت آن هم از سایرین بیشتر است و تا 15 میلیون تومان می رسد. سمعک سیلک رده 7 Nx از 48 کانال پردازشی استفاده می کند که بسیار قابل توجه است.
سمعک silk X زیمنس
سمعک silk X تمامی ویژگی های کلیدی نسل قبلی را حفظ کرده و در کنار آن ها ویژگی های پردازشی انقلابی X را اضافه کرده است. تکنولوژی منحصر به فرد yoursound در این نسل به سمعک های silk اضافه شده و نهایت دقت در شنیدن را برای کاربر فراهم می کند. سمعک نامرئی با تکنولوژی ها روز دنیا برای بهترین کیفیت شنیداری توسط زیمنس و در قالب سمعک silk برای کاربران آماده شده است.
سمعک silk 1&2X
مطابق نسل قبل سمعک های سیلک X را می توان با سطح 1 و 2 پایه خریداری کرد و تکنولوژی و پلتفرم پردازشی X را با قیمت کمتر و 16 کانال پردازشی در اختیار گرفت.
سمعک silk 3X
مدل silk 3X با کمک 24 کانال پردازشی رده مناسبی برای کاربرانی است که افت شنوایی متوسط و ادیوگرام با افت تقریبا برابر در فرکانس های مختلف دارند.
سمعک silk 5X
سمعک silk 5X زیمنس برای استفاده حداکثری از اصوات ورودی از 36 کانال استفاده می کند که بسیار ایده آل برای پوشش انواع کم شنوایی است.
سمعک silk 7X
بالاترین رده سمعک های سیلک، ایکس سری 7 است که مجهز به 48 کانال برای پردازش و 20 هندل برای تغییر دادن ویژگی های آکوستیکی و تنظیمی سمعک است. قیمت این مدل در ایران حدود 16 میلیون تومان است.
نقد و بررسی سمعک Silk زیمنس
سمعک های نامرئی همواره از پر طرفدارترین سمعک ها و از مدل هایی هستند که بیشترین نیاز بازار سمعک به آن ها وجود دارد. سمعک های داخل گوشی معمولی نیاز به ساخت بر اساس قالب گوش داشته و معمولا برای تمام افراد به خوبی ساخته نشده و ممکن است به میزانی که فرد مد نظر دارد نامرئی نباشد. یکی از گزینه های مناسبی که برای سمعک های داخل گوشی وجود دارد، سمعک های داخل گوشی پیش ساخته مانند Silk از زیمنس یا سیگنیا است. این سمعک داخل گوشی از نوع نامرئی پیش ساخته است و از نظر ما به سه دلیل عمده بسیار محصولات مناسب و چشم گیری هستند. اولی این است که آماده استفاده بوده و نیاز به ساخت پوسته ندارند. سمعک سیلک زیمنس مانند دیگر محصولات داخل گوشی نیاز به ساخت نداشته و در کوچکترین حالت ممکن ساخته شده است. این سمعک های نامرئی برای همخوانی با مجراهای گوش متفاوت از یک سری سیلیکونی در ابعاد مختلف به نام click sleeve استفاده می کند. سایز مناسب این سری بر اساس قطر مجرای گوش فرد انتخاب می شود. سمعک نامرئی silk اساسا در مجرای گوش فرد دیده نمی شود مگر اینکه شخصی از کنار به مجرای گوش نگاه کرده و دقت به خرج دهد.
دلیل دوم برای محبوبیت سمعک های سیلک، قابلیت وایرلس آن ها است. در سمعک های نامرئی دیگر به دلیل محدودیت مکانی باید قید قابلیت وایرلس و کترل از راه دور را زد. اما به لطف تکنولوژی جدید زیمنس شما می توانید سمعک سیلک خود را به گوشی موبایل و برنامه touch control متصل کرده و از این طریق شدت صدا، بلندی و زیر و بمی را در کنترل خود داشته باشد. یکی دیگر از مزیت های وایرلس در سمعک سیلک امکان استفاده از آن به عنوان سیستم کراس برای کم شنوایی های یکطرفه است. در این حالت یک سمعک در نقش گیرنده صدا و سمعک دیگر در نقش تقویت کننده روی گوش بهتر ظاهر می شود.
دلیل سوم برای امتیاز بالای سمعک نامرئی جدید زیمنس، تکنولوژی های مدرن به کار رفته در آن است. این سمعک با تقویت کننده های ساده ای که ممکن است تبلیغ آن را دیده باشید بسیار متفاوت است و برای تنظیم بر اساس افت شنوایی فرد و پاسخگویی به نیاز های وی ساخته و طراحی شده است. این سمعک ها توانایی ارتباط دو گوشی داشته و اطلاعات رسیده به سمعک یک گوش با سمعک گوش دیگر هم به اشتراک گذاشته می شود. این مسئله باعث شناسایی محیط صوتی توسط سمعک و تغییر برنامه به آن محیط می شود.
به کمک انتقال اطلاعات سمعک می تواند منبع گفتار در محیط را تشخیص داده و درک بهتری از آن به خصوص در حضور نویز محیطی پدید آورد. از دیگر قابلیت های بسیار مفید این سمعک، قابلیت تنظیم از راه دور یا Telecare است. به این ترتیب فرد می تواند بدون مراجعه به مطب و از منزل، تنظیمات سمعک خود را در اختیار ادیولوژیست قرار دهد.
از نقاط منفی سمعک سیلک می توان گفت که این مدل برای مجراهای گوش با شکل عجیب و یا باریک بودن بیش از حد مناسب نبوده و این افراد باید از سمعک های داخل گوشی معمولی استفاده کنند. دیگر نقطه ضعف این مدل از سمعک های نامرئی، نبودن امکان تعببیه ونت یا لوله تهویه است. ونت در سمعک برای طبیعی شدن صدا و خروج اصوات اضافه و همینطور جلوگیری از پیچش صدا لازم است. در سمعک سیلک امکان تعبیه ونت و کنترل باز و بسته بودن تنظیم سمعک وجود ندارد.