
خرید سمعک بلوتوثی وایرلس در تهران
هزینه خرید انواع سمعک وایرلس بلوتوث دار در سال 2023
قیمت سمعک وایرلس بلوتوث دار در سال 1402 با توجه به سطح تکنولوژی بی سیم آن مشخص می گردد. جدیدترین سمعک های وایرلس در سال 2023 امکانات جدیدی را برای افراد دارای کم شنوایی فراهم کرده است. برقراری ارتباط دو گوشی یکی از شگفت انگیزترین قابلیت های این سمعک هاست که برگرفته از ارتباط گوش های انسان در ساقه مغز است. سمعک وایرلس به صورت بی سیم و با استفاده از پلتفرم بلوتوث با دیگر منابع صوتی ارتباط برقرار می کند. با استفاده از این سیستم می توان بدون استفاده از سیم بین دو سمعک ارتباط برقرار کرد. این قابلیت باعث می شود که صداهای دریافتی بین دو گوش به اشتراک گذاشته شده و قدرت درک گفتار افزایش می باید. میکروفون های اتوماتیک این محصولات قابلیت زوم کردن روی جهات مختلف را فراهم کرده و سطح جدیدی از تقویت شنیداری را برای کاربران به ارمغان آورده است. در این مقاله قصد داریم اطلاعاتی را درباره قیمت انواع سمعک وایرلس بیان کنیم.
آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم
نوبت دهی حضوری و آنلاین:
نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس
قیمت سمعک وایرلس چقدر است؟
قیمت سمعک بلوتوثی به طور میانگین بین 12 تا 32 میلیون تومان است. عوامل زیادی بر هزینه سمعک وایرلس تاثیر دارند که در بخش بعدی به آن ها اشاره می کنیم. هر چه امکانات سمعک بیشتر شود قیمت نهایی هم بیشتر می شود. در خرید سمعک باید به پیشنهادات متخصص شنوایی توجه شود و سمعک فقط بر اساس قیمت انتخاب نشود. در درجه اول برای انتخاب سمعک مناسب باید نیازهای شنوایی کاربر در نظر گرفته شود.
برخی از سمعک های وایرلس تنها به ریموت کنترل و اپلیکیشن متصل شده و این قابلیت برای کم و زیاد کردن شدت صدای سمعک استفاده می شود. اما برخی از سمعک های وایرلس قدرت انتقال و اشتراک گذاری صدا را دارند. قیمت سمعک های وایرلس نوع دوم بیشتر است.مدل های وایرلس می توانند به اکسسوری و لوازم جانبی سمعک ها متصل شوند.
هزینه خرید سمعک بلوتوثی به چه عواملی بستگی دارد؟
چندین پارامتر در تعیین هزینه سمعک بلوتوث دار مناسب برای انواع کم شنوایی تاثیر می گذارند که در این بخش به طور جداگانه به هر کدام از این پارامتر ها پرداخته می شود.
تکنولوژی سمعک وایرلس
هزینه خرید سمعک وایرلس یا بلوتوثی تا حد زیادی به سطح تکنولوژی به کار رفته در سمعک بستگی دارد. سطح تکنولوژی تمام سمعک های وایرلس با هم برابر نیست. هر چه سطح تکنولوژی و الگوریتم های پردازشی به کار رفته در سمعک بلوتوثی بیشتر باشد، قیمت آن هم افزایش می یابد. سمعک هوشمند معمولا از قابلیت وایرلس برای یکپارچه کردن تکنولوژی های خود استفاده می کند و اکثر سمعک های وایرلس یا بلوتوثی، هوشمند هم هستند.
برند سازنده سمعک وایرلس
عامل دیگر که بر هزینه خرید سمعک وایرلس موثر است، برند تولید کننده آن است. هر برند بر اساس شرایط تولید خود و جایگاهی که در بازار جهانی دارد هزینه سمعک های مختلف خود را تعیین می کند.در ادامه قیمت سمعک وایرلس انواع برندها را بررسی می کنیم.
سطح امکانات سمعک وایرلس
یک عامل تعیین کننده در تعیین هزینه سمعک بلوتوثی امکانات سمعک است. در این مورد به لوازم جانبی سمعک و امکاناتی که سمعک در اختیار بیمار قرار می دهد، توجه می شود. معمولاً سمعک هایی که دارای شارژر، ریموت کنترل، استریمر و... هستند هزینه بیشتری را به خو اختصاص می دهند.
اتصال مستقیم به موبایل
قابلیت اتصال مستقیم به موبایل بیشتر برای محصولات اپل فراهم است و به آن قابلیت MFi گفته می شود. برخی از سمعک های هوشمند وایرلس می توانند بدون وسایل واسطه مانند استریمر به موبایل متصل شده و تماس های تلفنی و اصوات را بدون تداخل محیطی و با تقویت سمعک دریافت کنند. تمام سمعک های وایرلس قابلیت اتصال به موبایل را ندارند. بنابراین می توان گفت سمعک هایی که دارای این قابلیت هستند دارای قیمت بیشتری هم می باشند. قابلیت اتصال به موبایل امکانات و قابلیت های متنوعی را برای کاربر فراهم می کند.
قیمت سمعک نامرئی وایرلس
قیمت سمعک نامرئی بلوتوثی به دلیل تکنولوژی بالاتر از حدود 8 میلیون تومان آغاز می شود. سمعک نامرئی داخل گوشی یا IIC در عمق مجرای گوش قرار گرفته و سایز بسیار کوچکی دارد. محدودیت فضای گوش و همینطور محدودیت در اندازه سمعک باعث شده است تا لزوم سیستم کنترل از راه دور برای آن بیشتر شود. سمعک های نامرئی وایرلس در اکثر مدل ها قابلیت انتقال صدا را ندارند و فقط می توان با استفاده از نرم افزار یا ریموت صدای آن ها را کم و زیاد کرد. در مواردی که سمعک نامرئی قابلیت انتقال صدا را دارد باید یک رابط واسطه یا استریمر برای سمعک تهیه شود تا بتوان این قابلیت را فعال کرد. اگر قصد خرید سمعک نامرئی وایرلس وجود دارد می توان به مدل های رسیور داخل مجرا که دید بسیار کمی دارد و در پشت گوش مخفی می شود فکر کرد. این مدل از سمعک بلوتوثی می تواند مستقیما به موبایل متصل شده و تجربه شنوایی کامل را برای کاربر به جای بگذارد.
آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم
نوبت دهی حضوری و آنلاین:
نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس
قیمت انواع لوازم جانبی سمعک های بلوتوثی
حال که با انواع سمعک های وایرلس و قیمت برندهای مختلف آن آشنا شدیم بهتر است نگاهی به لوازم جانبی و اکسسوری های سمعک داشته باشیم. قابلیت و تکنولوژی وایرلس در کنار لوازم جانبی و کاربردی، بسیار به رفاه و آسایش کاربر سمعک کمک می کند. ریموت کنترل سمعک یکی از لوازم جانبی پر کاربرد و مفید مخصوصا برای افراد مسن تر است. با کمک این وسیله بسیار کوچک می توان شدت صدای سمعک را کنترل و برنامه اهی شنیداری را تغییر داد. قیمت ریموت کنترل سمعک های بلوتوثی از 1200 هزار تا 4 میلیون تومان متغیر است.
وسیله جانبی دیگری که با خرید سمعک بلوتوث دار می توان از آن استفاده کرد، رابط تلویزیون است. این وسیله به تلویزیون متصل شده و با کمک تکنولوژی بلوتوث، صدای تلویزیون را تقویت شده و با بهترین کیفیت به گوش کاربر رسانده و قدرت تمایز و درک گفتار وی را به طرز چشمگیری افزایش می دهد. قیمت رابط تلویزیون سمعک های وایرلس چیزی حدود 3 میلیون تومان است. استریمر وسیله جانبی دیگری برای سمعک های وایرلس و رده پایین تر است و در واقع واسطه ای بین سمعک و گوش موبایل فرد محسوب می شود. سمعک های پیشرفته تر می توانند به صورت مستقیم به گوشی متصل شده و نیاز به این وسیله جانبی ندارند. قیمت انواع استریمر سمعک تا 4.5 میلیون تومان هم می رسد.
قیمت سمعک بلوتوث دار برندهای مختلف
یک عامل مهم در تعیین قیمت سمعک های وایرلس، برند تولید کننده آنها است. در این بخش به بیان قیمت سمعک های بلوتوث دار در برندهای معروف می پردازیم.
قیمت سمعک وایرلس زیمنس
قیمت سمعک زیمنس یا سیگنیا برای مدل های مختلف، متفاوت است. هزینه خرید سمعک زیمنس وایرلس از 10 میلیون تومان شروع شده و در مورد مدل های بالاتر افزایش می یابد.
زیمنس یا سیگنیا از تولید کنندگان برتر سمعک وایرلس در جهان است و از اولین ارائه دهندگان اپلیکیشن مخصوص برای کنترل سمعک های خود بوده است. با کمک سمعک های وایرلس سری X زیمنس می توان از طریق برنامه موبایل و قابلیت Signia TeleCare با شنوایی شناس ارتباط برقرار کرده و تنظیمات سمعک را تغییر داد.
قیمت سمعک وایرلس اتیکن
قیمت مدلهای بلوتوثی سمعک اتیکن از 6 میلیون تومان شروع می شود. مدل OpnS و Opn از سمعک های وایرلس اتیکن هستند که به طور مستقیم به آیفون متصل می شوند. برای دیگر سمعک های بلوتوثی اتیکن می توان از استریمر ConnectClip استفاده و اصوات را از منابع مختلف به سمعک انتقال داد.
قیمت سمعک وایرلس ویدکس
قیمت سمعک های وایرلس ویدکس در مدل های پایه از 10 میلیون تومان شروع می شود. مدل MOMENT از سمعک های وایرلس ویدکس قابلیت اتصال مستقیم به موبایل دارد. ویدکس مدعی است که سمعک های این خانواده برای اتصال مستقیم به گوشی های اندروید هم آماده شده اند. COM-DEX نام استریمر مخصوص مدل های بلوتوثی سمعک ویدکس است و می تواند اصوات مختلف را با کیفیت برتر منتقل کند.
قیمت سمعک وایرلس فوناک
قیمت سمعک وایرلس و بلوتوثی فوناک از 11 میلیون تومان شروع می شود. سمعک Audéo Marvel فوناک از اولین مدل هایی است که می تواند اصوات را مستقیما به صورت استریو از هر منبع بلوتوثی دریافت کند. Audéo Paradise مدل جدیدتر سمعک فوناک است و می تواند به 8 منبع صوتی متصل شده و به طور همزمان از دو منبع سیگنال صوتی دریافت کند.
قیمت سمعک وایرلس استارکی
قیمت سمعک استارکی وایرلس و بلوتوثی حداقل 12 میلیون تومان است. استارکی آمریکا از اولین کمپانی های تولید کننده سمعک متصل به آیفون بوده و با شرکت هم وطن خود یعنی اپل همکاری نزدیک داشته است. مدل های Halo, Halo2, Halo IQ , Livio, و Livio AIاز سمعک های وایرلس استارکی و دارای قابلیت اتصال مستقیم به آیفون هستند. مدل Livio در حال حاضر می تواند با دستگاه های اندروید مشخص هم ارتباط بلوتوثی مستقیم برقرار کند.
قیمت سمعک وایرلس ریساند
مدل های ساده سمعک بلوتوثی ریساند دارای قیمت 8 و نیم میلیون به بالا و مدل های پیشرفته آن دارای قیمت 14 میلیون به بالا هستند. سمعک ریساند دانمارک اولین ابداع کننده قابلیت ارتباط مستقیم با آیفون بود و برای دستگاه های اندروید هم به همین شیوه عمل کرده است. مدل های One, LiNX Quattroو ENZO Qاز این کمپانی می توانند به گوشی های اندروید و آیفون مستقیما متصل شوند.
قیمت سمعک وایرلس یونیترون
قیمت سمعک وایرلس و بلوتوثی یونیترون در مدل های ساده از 9 میلیون تومان شروع می شود و با پیشرفت تکنولوژی افزایش می یابد. سمعک یونیترون که هم خانواده برند فوناک است از قابلیت های اتصالی این مجموعه در سمعک های Moxi Jump R و Moxi Fit استفاده کرده است.