قیمت خرید سمعک قابل شارژ مارکهای مختلف چقدر است؟

قیمت خرید سمعک قابل شارژ مارکهای مختلف چقدر است؟

بروز رسانی : ۲۷ آذر ۱۴۰۲

سمعک های شارژی با قابلیت شارژ مجدد خود باعث صرفه جویی اقتصادی در دراز مدت شده و نیاز به خرید باتری را از بین برده اند. مسئله ای که می تواند فرد را برای خرید سمعک بدون باطری با تردید مواجه کند، قیمت این مدل ها است. در این مقاله شما را راهنمایی می کنیم تا بهترین و به صرفه ترین سمعک شارژی را خریداری نمایید.

سمعک شارژی چیست و قیمت آن به چه عواملی بستگی دارد؟

سمعک شارژی به سمعک هایی گفته می شود که نیاز به تعویض باتری نداشته و به طور مستقیم شارژ می شوند. به این گونه که دیگر لازم نیست هر چند روز یک بار فرد باتری سمعک را تعویض کند. برخی از این سمعک ها دارای باتری های قابل شارژ هستند که می توان آن را جدا کرد. برخی دیگر از سمعک های شارژی دارای باتری هایی هستند که نمی ‌توان آن را جدا کرد. پس از هر دفعه شارژ این سمعک ها می توان 24 ساعت از آنها استفاده کرد که این قابلیت بر قیمت سمعک شارژی تاثیر می ‌گذارد. علاوه بر قابلیت شارژ سمعک، عوامل دیگری از جمله تعداد کانال پردازشی، قابلیت های شنیداری، پوشش ضد آب، وایرلس و... بر هزینه خرید سمعک شارژی تاثیر می گذارند. برند سازنده سمعک و عمر مفید شارژر و باطری قابل شارژ هم باعث افزایش قیمت سمعک می شود که در دراز مدت باعث صرفه اقتصادی بیشتر برای کاربر می شود. برندهای تولید کننده سمعک معمولا تولیدات قابل شارژ خود را در مدل های رسیور داخل مجرا و پشت گوشی عرضه می کنند.

آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم

نوبت دهی حضوری و آنلاین:

02188871085       02188871589

09354353539      09129358402

نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس

قیمت سمعک شارژی در برندهای مختلف

قیمت سمعک قابل شارژ در برند های مختلف با هم متفاوت است. هر کدام از برند های تولید سمعک شارژی قابلیت های دیگری را هم در محصولات خود به کار برده اند که در هزینه آن ها موثرند. در ادامه هزینه سمعک شارژی را بر اساس برند تولید کننده بیان می ‌کنیم. معمولا هزینه خرید شارژر هم جداگانه محاسبه می شود.

قیمت سمعک قابل شارژ فوناک

قیمت سمعک قابل شارژ فوناک به عوامل زیادی بستگی دارد. فوناک اولین کمپانی بود که سمعک های بدون باطری را وارد بازار جهانی کرد. قیمت سمعک شارژی فوناک بین 8 تا 28 میلیون تومان است. سمعک فوناک دارای سه رده است و به همین دلیل قیمت آنها با هم متفاوت است. به طور حدودی پس از هر بار شارژ این سمعک ها یک روز می توان از آن ها استفاده کرد. مدل های Belong، marvel، Audeo و Bolero  از جمله سمعک های قابل شارژ فوناک هستند.

قیمت سمعک قابل شارژ فوناک

هزینه سمعک های شارژی اتیکن

قیمت سمعک قابل شارژ اتیکن بین 10 تا 30 میلیون تومان است. علاوه بر قابلیت شارژ عوامل دیگری هم در تعیین هزینه سمعک شارژی اتیکن تاثیر دارند. سطح تکنولوژی و الگوریتم های پردازشی در تعیین هزینه خرید این مدل از سمعک اتیکن تاثیر زیادی دارند. مدل های  Ruby و OPN از جمله سمعک های شارژی و با کیفیت خانواده اتیکن هستند.

قیمت سمعک بدون باطری اتیکن

قیمت سمعک های شارژی سیگنیا یا زیمنس

برای اولین بار برند زیمنس در سال 2018 سمعک های شارژی خود را روانه بازار کرد. این سمعک ها هم پس از هر بار شارژ تقریباً 24 ساعت کار می کنند. قیمت سمعک شارژی زیمنس بین 9 تا 30 میلیون تومان است. سمعک های شارژی برند زیمنس دارای کیفیت صدای فوق العاده و قابلیت های زیادی هستند. شارژر مخصوص سیگنیا به نام eCharger  باعث رطوبت زدایی از سمعک هم می شود. از جمله مدل های بدون باطری سمعک زیمنس می توان Pure Charge&Go X و Styletto Connect را نام برد.

قیمت سمعک شارژی زیمنس یا سیگنیا

هزینه خرید سمعک شارژی ویدکس

سمعک ویدکس هم این امکان را برای فرد فراهم کرده اند تا بدون تعویض باتری از سمعک استفاده کند. محصولات این برند از کیفیت بالایی برخوردار بوده و نیاز های شنوایی کاربر را با قیمت مناسب برطرف می کند. قیمت سمعک بدون باتری ویدکس از 5 میلیون تومان شروع می شود. از سمعک های شارژی ویدکس می توان به مدل های Beyond Z و  مدل های مخصوصی از خانواده MOMENT اشاره کرد.

قیمت سمعک شارژی ویدکس

قیمت سمعک شارژی استارکی

قیمت سمعک شارژی استارکی بین 12 تا 33 میلیون تومان است. در مدل ‌های جدید برند استارکی سایز سمعک کاهش یافته است. در میان تمام برند های مختلف این سمعک ها دارای سایز کوچک تری هستند. همچنین دارای یک پاور بانک مخصوص هستند. این پاوربانک می ‌تواند چندین بار سمعک را شارژ کند. سمعک های استارکی پس از هر دفعه شارژ شدن می ‌توانند 30 ساعت کار کرده که یکی از مزایای آنها به حساب می آید.  Livio Edge AIاز جمله سمعک های بدون باطری استارکی است.

قیمت سمعک شارژی استارکی

قیمت سمعک شارژی ریساند

سمعک های مدل linx 3d و linx quattro برند ریساند قابلیت شارژ دارند. این مدل ها باتری نداشته و به طور مستقیم شارژ می ‌شوند. قیمت سمعک شارژی ریساند از 10 میلیون تومان شروع شده و با افزایش تکنولوژی بیشتر می ‌شود. سیستم پردازشی سمعک ریساند بسیار پیشرفته بوده و صداها را با وضوح بالایی به گوش کاربر می رساند. مدل One از سمعک های قابل شارژ ریساند می تواند تا 36 ساعت بعد از شارژ کردن قابلیت استفاده داشته باشد.

قیمت سمعک شارژی ریساند

قیمت سمعک بدون باطری یونیترون

قیمت سمعک شارژی یونیترون از 10 میلیون تومان شروع می‌ شود. این سمعک ها دارای چند سطح تکنولوژی و پردازشی هستند. از مدل های شارژی سمعک یونیترون می توان به Stride M R، Moxi All و Moxi Fit R اشاره کرد.

آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم

نوبت دهی حضوری و آنلاین:

02188871085       02188871589

09354353539      09129358402

نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس

قیمت سمعک نامرئی قابل شارژ

همانطور که اشاره شد بیشتر سمعک های قابل شارژ برندهای مختلف در مدل های رسیور داخل مجرا و پشت گوشی عرضه می شود و علت آن هم فضای بیشتر است. مدل های رسیور داخل مجرا یا RIC که بدون نیاز به باطری هستند می توانند به خوبی معرف سمعک نامرئی قابل شارژ باشند. این تولیدات در کوچکترین سایز ممکن در پشت گوش قرار گرفته و پس از استفاده داخل شارژر مخصوص قرار می گیرند. اگر کاربر به دنبال سمعک داخل گوشی شارژی باشد می تواند به مدل  Livio Edge AI از برند استارکی فکر کند که هم وایرلس و هم قابل شارژ است. این مدل کاملا نامرئی نیست ولی داخل گوش قرار می گیرد و ظاهر شکیلی دارد. قیمت سمعک نامرئی قابل شارژ با توجه به نوسانات ارزی کاملا مشخص نیست.

قیمت سمعک داخل گوشی شارژی

قیمت سمعک هوشمند شارژی

سمعک هوشمند این قابلیت را دارند که محیط اطراف را شناسایی کرده و تغییر برنامه دهند. همچنین قابلیت کم کردن صداهای مزاحم و تمرکز روی صدای هدف و سیگنال های گفتاری را دارند. سمعک های شارژی معمولاً از تولیدات هوشمند محسوب می شوند. بنابراین قیمت سمعک شارژی هوشمند شامل تمام برند ها می باشد. هزینه خرید سمعک هوشمند شارژی از 12میلیون شروع شده و با توجه به برند سمعک و کیفیت آن افزایش می یابد.

قیمت جدید ترین سمعک شارژی

برند های مختلف همواره سمعک های جدیدی را روانه بازار می ‌کنند و طبیعتاً در تولیدات جدید خود امکانات بهتری را به کار گرفته و به تبع آن هزینه ها را هم بیشتر می کنند. در تعیین هزینه جدیدترین سمعک شارژی به برند تولید کننده توجه زیادی می شود. با توجه به افزایش نرخ ارز برای واردات مدل های جدید قابل شارژ در برخی از برند ها این هزینه 10 میلیون تومان و در برخی دیگر هزینه سمعک ها به 32 میلیون تومان هم می ‌رسد. از سمعک های شارژی جدید می توان به مدل های Resound One، Beltone Amaze، Phonak Marvel، Phonak Paradise، Oticon Opn S، Starkey Livio AI، Widex Moment و Signia Styletto X اشاره داشت.

قیمت جدیدترین سمعک شارژی

آیا خرید سمعک شارژی با توجه به قیمت آن به صرفه است؟

سمعک های شارژی به خاطر قابلیت هایی که دارند دارای هزینه بیشتری هستند. علاوه بر هزینه سمعک بیمار باید هزینه شارژر و در مواردی پاور بانک را هم بپردازد. اما می ‌توان گفت که هزینه سمعک های شارژی نسبت به امکانات آنها به صرفه است. دلیل اول اینکه در این سمعک ها امکانات خوبی برای فرد ایجاد شده و دیگر نیازی به تعویض باتری سمعک نیست. از طرفی دیگر لازم نیست فرد هزینه ای را برای خرید باتری پرداخت کند. هزینه خرید باتری سمعک در طولانی مدت مبلغ چشمگیری می شود. بر این اساس می ‌توان گفت استفاده از سمعک های شارژی برای افراد به صرفه تر است. توجه داشته باشید که با افزایش قیمت سمعک شارژی، قیمت باطری های سمعک هم افزایش داشته است.

مزایای خرید سمعک شارژی 

درصد تجویز و خریداری سمعک های شارژی در کلینیک حس دوم از حدود 10 درصد در سالهای پیش به حدود 40 درصد در حال حاضر رسیده و این روند رو به افزایش است. در واقع، برخی افراد برای خرید سمعک شارژی آنقدر مصر هستند که حتی به هیچ سمعک دیگری که ممکن است ویژگی های مناسب تری برای کم شنوایی آنها داشته باشد، فکر نمی کنند. دلیل این امر این است که سمعک های قابل شارژ بسیار عالی هستند و در کنار ویژگی قابل شارژ بودن ویژگی های جذاب دیگری را نیز برای کاربر فراهم می کنند، در درجه اول به این دلیل که شما هرگز نگران تعویض باتری ها نیستید، و فناوری باتری های لیتیوم یون که امروز موجود است به طور قابل توجهی بهتر از فناوری چند سال پیش است و این روند رو به جلو در زیمنه عمر و دوام باطری های سمعک شارژی ادامه دارد

در زمینه باطری های قابل شارژ ابتدا از باتری‌های هیدرید فلز نیکل برای سمعک های شارژی استفاده می شد این باتری ‌ها عمر محدود داشته و باید هر سال تعویض می ‌شدند و هرگز عمر باتری طولانی‌ تری را برای شما به ارمغان نمی‌آوردند. هر چه این باتری ها بیشتر کار می کردند عمر کوتاه تری داشتند و شارژ مجدد آن ها نیز بیشتر از قبل طول می کشید. در مرحله بعد صنعت به سمت باتری‌های قابل شارژ روی نقره‌ای رفت که عمر باتری بیشتری به شما می‌دهد و می توان به جای آنها باطری های معمولی را نیز داخل سمعک گذاشت. مشکل این بود که این باطری ها فوق العاده غیرقابل اعتماد بودند و بسیاری از افرادی که از باتری های قابل شارژ روی نقره استفاده می کردند، آنها را دور انداختند و به جای آن از باتری های یکبار مصرف استفاده کردند.

اما اکنون در صنعت سمعک بالاخره به فناوری باتری های قابل شارژ لیتیوم یونی، درست مانند آنچه در خودروهای تسلا استفاده می شود، رسیده ایم. سمعک های قابل شارژ لیتیومی بسیار قابل اعتمادتر هستند. عمر بسیار طولانی تری دارند و نسبت به سمعک های شارژی که قبل از آنها عرضه شده بودند سریعتر شارژ می شوند. بهبود در عملکرد و راحتی استفاده دو دلیل بزرگ است که باعث می شود کاربران سمعک از سمعک های باتری یکبار مصرف به سمت سمعک های باتری قابل شارژ بروند.

با این حال، با وجود محبوبیت فزاینده سمعک های باتری قابل شارژ، تضمینی وجود ندارد که سمعک های قابل شارژ بهترین نوع و مدل سمعک برای شما هستند. به عنوان مثال، اگر زیاد سفر می کنید و فراموش می کنید شارژر خود را با خود ببرید، در واقع فایده ای از سمعک شارژی نبرده و ممکن است کار شما را لنگ بگذارد، زیرا اگر شارژر خود را نداشته باشید، راهی برای شارژ مجدد سمعک برای شما وجود ندارد. یا شاید شما به منبع برق دائمی در داخل خانه خود دسترسی ندارید و اگر برق قطع شود، راهی برای شارژ مجدد سمعک خود وجود ندارد. یا اگر از آن دسته افرادی باشید که دوست دارند سمعک خود را به مدت 14 تا 16 ساعت در روز با کمک وایرلس به تلویزیون یا دستگاه های پخش کننده صوتی هوشمند متصل کنند. در این صورت چه اتفاقی می افتد؟ اگر باتری شما تمام شود، باید آن سمعک ها را از گوش خود خارج کرده و در شارژر بگذارید، به جای اینکه فقط آنها را با یک باتری یکبار مصرف دیگر تعویض کنید.

ممکن است فکر کنید که با این وجود بهتر است سمعک معمولی تهیه کرد و مشکلات سمعک شارژی را متحمل نشد. اما مسئله این است که بسیاری از سمعک های فوق پیشرفته و هوشمند حال حاضر دنیا در برندهای مختلف به صورت قابل شارژ عرضه شده و عملکرد باطری آن ها هم مرتبا رو به بهبود است. در این صورت ممکن است بین انتخاب تکنولوژی و پردازش هوشمند سمعک و باطری قابل شارژ یکی را انتخاب کنید. به همین دلیل اتیکن یکی  از کمپانی هایی است که به کاربران خود آزادی عمل داده و نسخه های پیشرفته سمعک های خود را با باطری یک بار مصرف هم عرضه می کند. سمعک جدید اتیکن More یکی از این مدل ها است که هم با باطری قابل شارژ و هم با باطری یک بار مصرف 312 به دست کاربران می رسد. More در ابتدا در اوایل سال 2021 به عنوان یک سمعک فقط قابل شارژ عرضه شد و این برای همه کسانی که خواهان یک سمعک قابل شارژ با پیشرفته‌ترین فناوری‌های سمعک در جهان هستند، عالی بود. اما اگر از آن دسته افرادی هستید که خواهان سمعک با باتری یکبار مصرف با همه فناوری شگفت انگیز هستید، این نسخه از سمعک مور اتیکن بهترین انتخاب برای شماست.


این مقاله را به اشتراک بگذارید

درخواست مشاوره

email

مطالب مشابه

سمعک own اتیکن چه ویژگی ها و قابلیت هایی دارد؟ + رده های مختلف آن

سمعک own اتیکن چه ویژگی ها و قابلیت هایی دارد؟ + رده های مختلف آن

سمعک های own اتیکن رده های مختلفی دارند که در این مقاله قصد داریم به ویژگی و انواع مدل های آن‌ها بپردازیم.

عفونت گوش میانی ( انواع اوتیت مدیا) + پیشگیری، درمان و عوارض آن

عفونت گوش میانی ( انواع اوتیت مدیا) + پیشگیری، درمان و عوارض آن

عفونت گوش میانی از شایع ترین عفونت های گوش است.

سمعک اقساطی | وام برای خرید سمعک

سمعک اقساطی | وام برای خرید سمعک

کلینیک تخصصی حس دوم امکان خرید سمعک اقساطی را برای کاربران دارای کم شنوایی فراهم کرده است. با استفاده از این شرایط ویژه، امکان استفاده از بهترین سمعک ها برای تمام اقشار جامعه فراهم شده است.

بهترین سمعک داخل گوشی سال کدام است؟

بهترین سمعک داخل گوشی سال کدام است؟

سمعک های داخل گوشی همواره مورد نظر افراد دارای افت شنوایی بوده و هست. کمپانی های مختلف در زمینه تولید این مدل رقابت سنگینی دارند. به همین دلیل در این مقاله سه مورد از بهترین سمعک های داخل گوشی در سال 2022 را به شما معرفی می کنیم

سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی هر کدام چه مزایا و معایبی دارند؟

سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی هر کدام چه مزایا و معایبی دارند؟

بسیاری از افراد دارای افت شنوایی برای انتخاب بین سمعک داخل گوشی و پشت گوشی تنها به فاکتور ظاهر و نامرئی بودن سمعک توجه می کنند اما بهتر است برای انتخاب بهتر با مزایا و معایب هر کدام بیشتر آشنا شویم

جدیدترین راه درمان کم شنوایی یک طرفه چیست؟

جدیدترین راه درمان کم شنوایی یک طرفه چیست؟

کم شنوایی یک طرفه یکی از معضلات بزرگ برای فرد و ادیولوژیست است زیرا سمعکی که بتواند افت شنوایی عمیق در یک گوش را جبران کند معمولا با نتیجه مناسبی همراه نیست. اما سمعک های جدید کراس برای درمان کم شنوایی یک گوش بسیار جوابگو هستند

جدیدترین سمعک های زیمنس چه ویژگی هایی دارند؟

جدیدترین سمعک های زیمنس چه ویژگی هایی دارند؟

سمعک های جدید زیمنس یعنی نسل AX نسخه ارتقا یافته و بهبود یافته نسل قبلی یعنی Xperience است و تفاوت های زیادی را برای کاربران به ارمغان آورده است. در این مطلب بیشتر با این نسل سمعک آشنا می شویم

نکات طلایی برای خرید سمعک

نکات طلایی برای خرید سمعک

انتخاب و خرید سمعک مناسب از مواردی است که اکثر افراد اطلاعات زیادی درباره آن ندارند و معمولا در این پروسه دچار سر درگمی می شوند. با ما همراه باشید تا نکات مهم حین خرید و انتخاب مدل مناسب سمعک را برایتان بازگو کنیم

 عفونت گوش + درمان، عوارض، علائم و انواع آن

عفونت گوش + درمان، عوارض، علائم و انواع آن

عفونت گوش واژه کلی است که به انواع التهاب در قسمت های مختلف گوش و سیستم شنوایی مربوط می شود. آگاهی از علائم و نشانه ای این عفونت ها به ما کمک می کند تا به موقع برای درمان آن اقدام کنیم

نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

  • منا

    بهترین مارک سمعک وقیمت میخوام بدونم چقدره و شارژی. بهتر کارمیکنه یا باتری؟؟

    مدیر سایت

    سلام. در حال حاضر برندهای اتیکن، زیمنس، فوناک از برندهای مطرح و با کیفیت محسوب میشن. در مورد باطری هم با توجه به سطح فعالیت و استفاده روزانه برای هر فرد گزینه مناسبی وجود داره

  • منا

    من سمعک استفاده میکنم یبارسوخته دادم تعمیر بازم سوخته میخوام بهترین سمعک رو داشته باشم میشه معرفی کنید یا ادرس بدید من مزاحمتون بشم

    مدیر سایت

    سلام وقت بخیر. برای معرفی بهترین مدل نیاز به بررسی نتیجه ارزیابی شنوایی شما هست. لطفا عکس سنجش رو برای کارشناسان حس دوم ارسال کنید

  • محمود فاضل

    با سلام می خواستم یک سمعک سیگنیا مدل stylleto 3x به همراه شارژرش بخرم. قیمتش چند است?

    مدیر سایت

    سلام وقت بخیر دوست عزیز. مدل استایلتو در حال حاضر موجود نیست و در صورت موجود شدن قیمتش مشخص میشه

  • امیر

    سلام،میخوام یه سمعک انتخواب کنم

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز . برای دریافت مشاوره با حس دوم تماس بگیرید

  • فرهاد

    این سمعک ها چقدر شارژ نگه میدارن؟

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز. به طور میانگین با هر بار شارژ میشه دو تا سمعک رو برای 24 ساعت استفاده کرد. البته برخی برندها تا 36 تا 72 ساعت هم شارژ دارن.

  • سمین

    سلام سمعک های شارژِ قیمت بالایی دارن. ارزونشو ندارید شما؟

    مدیر سایت

    با سلام. تکنولوژی باطری های شارژی در حال توسعه و پیشرفته و به زودی مدل های با قیمت پایین تر هم وارد بازار میشن. توجه داشته باشد که این هزینه اولیه میتونه هزینه خرید باطری برای سمعک رو به مقدار زیادی کمتر کنه.

    مدیر سایت

    با سلام. تکنولوژی باطری های شارژی در حال توسعه و پیشرفته و به زودی مدل های با قیمت پایین تر هم وارد بازار میشن. توجه داشته باشد که این هزینه اولیه میتونه هزینه خرید باطری برای سمعک رو به مقدار زیادی کمتر کنه.

کلینیک شنوایی و سمعک حس دوم
شماره تماس