فناوری های سمعک
فناوری های پیشرفته سمعک میتواند به شما کمک کند تا آنچه را که واقعا میخواهید، به خوبی بشنوید. جدیدترین سمعک ها امروزه به فناوری ها و تکنولوژی های بسیار پیشرفته مجهز شده اند که در گذشته حتی تصور آن غیرممکن بود و باعث تحولی عمیق در سطح زندگی افراد کم شنوا شده است. تکنولوژی های به کار رفته در انواع سمعک هوشمند باعث شبیه سازی هر چه بهتر سیستم شنوایی طبیعی شده و تجربه شنوایی کاملا واضح و شفاف از شنوایی می شود.
میکروفون های جهت دار (دایرکشنال)
یکی از بزرگ ترین موانع برای افراد با افت شنوایی، نویز محیطی است. نویز محیطی سیگنال های صوتی مطلوب, مانند کسی که روبروی شما در رستوران نشسته است را تحت تاثیر قرار می دهد. میکروفونهای جهتدار اصوات رسیده از جهت خاص را بیشتر تقویت کرده و نویز زمینه را فیلتر میکنند.
همه انواع سمعک هوشمند و مدرن مجهز به میکروفون های جهت دار هستند. این نوع میکروفون میتواند آرایش خود را تغییر داده تا همه صداهای اطرافتان را دریافت کنید، مانند زمانی که به موسیقی گوش میدهید. شما حتی لازم نیست در مورد نحوه استفاده از آن فکر کنید، زیرا اغلب سمعک ها اصوات محیطی را تشخیص داده و به صورت خودکار برنامه و آرایش میکروفونی مناسب را انتخاب می کنند.
آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم
نوبت دهی حضوری و آنلاین:
02188871085 02188871589
09120245946 09129358402
نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس
.webp )
قابلیت اتصال وایرلس
سمعک های امروزی می توانند با وسایلی که شما هر روز به آنها وابسته هستید مانند کامپیوتر، تلفنهای هوشمند و تبلتها ارتباط برقرار کنند. تکنولوژی در حال پیشرفت بلوتوث می تواند به صورت بیسیم سمعکتان را به وسایل مختلف متصل کند تا تماسهای تلفنی، موسیقی و ... را واضح تر بشنوید.
برخی از سمعک ها اصوات را به طور مستقیم از منابع صوتی مثل تلویزیون دریافت کرده و با تقویت سمعک به گوش کاربر می رسانند. وسایل جانبی کاربردی سمعک وایرلس و قابلیت اتصال از اصلی ترین ابزار برای افزایش نسبت سیگنال به نویز و درک گفتار محسوب می شود.
.webp )
لوپ های شنوایی و تلکویل ها
سمعک ها در مکالمات رو به رو کمک کننده هستند، اما به نظر میرسد که در اجتماعات بزرگ تر، مانند سالنهای سینما، فرودگاهها و استادیومها منبع صدا مشخص نیست. سیستمهای لوپ در این شرایط میتوانند کمک کننده باشد. این سیستم شبکه ای از یک یا چند میکروفن است که اصوات محیط را به صورت مستقیم به گیرنده مغناطیسی سمعک مخابره می کند. این سیگنالها توسط یک سیم در سمعک و یا کاشت حلزون که تلکویل نامیده می شود، انتخاب و دریافت می شود.
سیستمهای لوپ سال هاست که وجود دارند، اما بسیاری از مردم نمیدانند که این سیستم وجود دارد یا اینکه سمعکشان میتواند به آنها متصل شود. مکانهای عمومی بیشتری در حال سرمایه گذاری روی این نوع ارتباط هستند. اگر یک مکان دارای یک سیستم لوپ باشد که شما بتوانید به آن متصل شوید، باید به دنبال نشانه با شکل مانند گوش و حرف T بگردید.
همچنین سیستمهای لوپ کوچک تری هم وجود دارند که میتوانید در محل کار و یا در منزل از آنها استفاده کنید، مانند زمانی که تلویزیون تماشا میکنید.
کلید کار این است که وقتی دستگاه شنوایی می خرید اطمینان حاصل کنید که قابلیت تلکویل دارد. شما نمیتوانید آن را بعداً به دستگاه خود اضافه کنید.
.webp )
موج FM و سیستمهای مادون قرمز
سیستمهای تنظیم شده بر اساس فرکانس، مانند سیستمهای لوپ، میتوانند به شما کمک کنند تا در موقعیت هایی مانند یک کلاس درس، بهتر بشنوید. انتقال صوت در این روش با کمک امواج رادیویی می باشد. سیستم مادونقرمز به روشی مشابه کار میکند و از طریق پرتوهای نور نامرئی، شبیه به کنترل تلویزیون، حرکت میکند.
افرادی که در سمعک یا کاشت حلزون خود تلکویل دارند میتوانند با سیمی که به گردن دارند که لوپ گردنی نام دارد، به هر سیستم دسترسی داشته باشند. با وسیلهای که پشت سمعک قرار میگیرد و القاگر silhouette نامیده میشود، سیگنال رادیویی را که تلکویل شما میتواند انتخاب و دریافت کند، به امواج مغناطیسی تبدیل میکنند.
سیستم سرکوب نویز محیطی
همانطور که بیان شد، نویز محیطی یکی از مشکلات اصلی برای کاربران سمعک است. این امواج با انرژی بالای خود فرکانس صوتی گفتار را پوشش داده و از دریافت آن توسط کاربر جلوگیری می کند. برای حل این معضل از سیستم سرکوبگر نویز محیط استفاده می شود. این تکنولوژی به صورت خودکار اصوات محیطی را شناسایی و سرکوب کرده و از تاثیر مخرب آن بر دریافت اصوات گفتاری می کاهد. اکثر سمعک های دیجیتال به بالا از این تکنولوژی بهره مند هستند.