عمل میرنگوتومی یا برش پرده گوش چیست؟

عمل میرنگوتومی یا برش پرده گوش چیست؟

بروز رسانی : ۱۳ دی ۱۴۰۲

جراحی میرنگوتومی یا ایجاد برش روی پرده گوش یکی از راههای درمانی انواع عفونت های گوش میانی است که برای افراد خاصی انجام می شود. در این مقاله با این عمل و بهترین کاندیدا و همینطور عوارض احتمالی صحبت خواهیم کرد

عمل میرنگوتومی گوش چیست؟

عمل میرنگوتومی یکی از شایع ترین عمل های جراحی گوش است. دلیل اصلی انجام این عمل، عفونت گوش میانی یا اوتیت است که منجر به ترشح و تجمع مایعات عفونی و سروز در گوش میانی می شود. اوتیت سروز یا اوتیت مدیا با افیوژن از عفونت های مزمن و طولانی مدت و در عین حال خطرناک گوش است که در صورت عدم رسیدگی می تواند به بروز عوارض و مشکلاتی از قبیل آتروفی و از بین رفتن پرده گوش، کلستاتوما، نکروز یا خورده شدن استخوان و کاهش شنوایی از نوع انتقالی منجر شود. اوتيت مياني با افيوژن همینطور بيماري رايجی در دوران كودكي و برای اطفال 3 تا 7 سال است و 80% كودكان حداقل يك بار در عمر خود دچار اوتيت مياني سروز می شوند. در صورت عدم پاسخ به درمان دارویی با آنتی بیوتیک و تداوم ترشح به همراه كاهش شنوايي به مدت 6-4 ماه، درمان جراحي یا میرنگوتومی یا تمپانوتومی توصيه می شود.

جراحی میرنگوتومی گوش

دلیل اصلی مشکلات عفونی گوش در کودکان و عفونت های مکرر عملکرد و شرایط آناتومیکال نامناسب لوله استاش در کودکان است. لوله استاش معبری است که از گوش میانی به فضای حفره بینی راه داشته و وظیفه تهویه و برابر کردن فشار در دو سوی پرده گوش را انجام می دهد. در نتیجه پرده گوش می تواند جزئی ترین ارتعاشات را نیز به خوبی دریافت و شنوایی فرد را تقویت کند. در کودکان لوله استاش کوتاه تر بوده و زاویه افقی تر دارد. با افزایش سن لوله استاش بلندتر و بیشتر حالت عمودی پیدا می کند. مشکلات ذکر شده در این سن باعث عملکرد نامناسب و عدم تهویه درست فشار گوش میانی می شود. همینطور مشکلات دیگری مانند لوزه سوم یا آدنوئید هم می تواند دهانه ورودی لوله را از لحاظ عملکردی با اشکال روبرو کرده و آن را مسدود کند. در این حالت فشار منفی موجب ترشح مایعی چسبناک و غلیظ از مویرگ ها به  گوش میانی به نام سروز می شود که با گذر زمان حالت عفونی پیدا کرده و عملکرد گوش میانی را با مشکل مواجه می کند. نتیجه این موارد افزایش حجم مایعات چسبنده در فضای گوش میانی،  فشار آمدن به پرده گوش و بیرون زدگی آن، افت شنوایی انتقالی، درد گوش و سر و همینطور سرگیجه و بیقراری است. جراحی میرنگوتومی یا بریدن پرده گوش برای کودکان با هدف از بین بردن این اختلال انجام می شود.

آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم

نوبت دهی حضوری و آنلاین:

02188871085       02188871589

09354353539      09129358402

نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس

نحوه انجام جراحی میرنگوتومی گوش

نحوه انجام عمل میرنگوتومی یا تمپانوتومی گوش با بیهوشی عمومی بیمار آغاز می شود. استفاده از بی حسی موضعی برای این عمل نتیجه مطلوبی به دنبال ندارد. پس از بیهوشی کاتر مخصوص میرنگوتومی از طریق مجرای گوش به پرده نزدیک شده و با کمک میکروسکوپ و منبع نور، برشی بسیار کوچک در قسمت تحتانی پرده ایجاد می شود. محل اعمال این برش بسیار مهم است و توسط جراح انتخاب می شود و معمولا برای تخلیه حداکثری لازم است برش در قسمت تحتانی و پایینی پرده صماخ اعمال شود. با اعمال برش مایعات تجمع یافته پشت پرده خارج شده و پرده حالت بیرون زدگی و بالج خود را از دست می دهد. اگر بیمار درد شدید قبل از عمل را تجربه کند با این حرکت درد وی کاهش می یابد. در این مرحله بسته به میزان عفونت و شرایط بیمار ممکن است پرده به همین شکل باقی بماند تا با گذشت زمان خود به خود ترمیم شود. عفونت بیرون آورده شده و گوش تمیز می شود. همچنین ممکن است میزان عفونت شدید باشد که در این شرایط جراح با کمک یک لوله تهویه برش ایجاد شده را باز گذاشته تا مایعات عفونی همچنان از محل تخلیه شوند. VT یا لوله تهویه با سایز بسیار کوچک و مینیاتوری در محل برش قرار داده می شود تا آن را باز نگه داشته و خروج مایعات اضافی و تهویه فشار به خوبی انجام بگیرد. این لوله تهویه به مدت 6 تا 18 ماه در محل باقی مانده تا مشکل گوش کاملا برطرف شود و سپس به طور خود به خود یا در برخی موارد توسط جراح خارج می شود. اصلی ترین تفاوت جراحی میرنگوتومی و عمل وی تی گوش در این مرحله است.

جراحی میرنگوتومی یا بریدن پرده گوش چگونه انجام می شود؟

کاربرد جراحی میرنگوتومی

کاربرد اصلی عمل میرنگوتومی گوش فراهم کردن امکان تهویه هوای مناسب در دو سوی پرده گوش و خارج شدن مایعات عفونی داخل گوش میانی است. اوتیت مدیای افیوژن از طریق سفت کردن پرده، فشار به بیرون و ایجاد محدودیت حرکت زنجیره استخوانی می تواند افت شنوایی متوسط انتقالب ایجاد کند که برای کودک در حال رشد و زبان آموزی بسیار مضر است. در این موارد اگر درمان دارویی با آنتی بیوتیک تاثیری به جای نگذارد باید از عمل میرنگوتومی کمک گرفت. در اکثر موارد عمل میرنگوتومی پرده گوش جواب داده و از معضلاتی مانند منژیت، افت شنوایی بیشتر و کلستئاتوما جلوگیری می کند.

عوارض عمل میرنگوتومی یا تمپانوتومی گوش

عوارض عمل میرنگوتومی هر چند بسیار نادر است اما باید قبل از عمل به اطلاع فرد و خانواده وی برسد. هر پروسه جراحی هر چند ساده مانند این عمل عوارض مخصوص به خود را دارد. ممکن است در صورت عمل نکردن به دستورالعمل ها یا جراحی نامناسب مشکلات و عوارضی را به دنبال داشته باشد. از جمله عوارض جراحی میرنگوتومی می توان موارد زیر را نام برد.

  • نیاز به عمل مجدد و عود مجدد عفونت
  • ضخیم شدن لاله گوش در اثر عفونت و ترمیم مجدد
  • ایجاد تمپانواسکلروز یا بافت شیری رنگ روی پرده گوش
  • ترشح مزمن از محل برش
  • ضعف پرده در محل پارگی
  • واکنش بدن به لوله تهویه
  • عفونت مجدد در صورت تماس با آب

اقدامات قبل از جراحی میرنگوتومی

اقدامات قبل از جراحی میرنگوتومی گوش برای کودکان و بزرگسالان توسط جراح در جلسه مشاوره به اطلاع بیمار یا والدین و همراه وی می رسد. والدین باید بسیار در انجام این دستورالعمل ها دقت داشته باشند زیرا می تواند نتیجه بسیار مهمی در روند موفق جراحی داشته باشد. اقدامات قبل از جراحی میرنگوتومی گوش شامل موارد زیر است.

  • داروهای مصرفی به اطلاع جراح رسیده و در صورت نیاز مصرف آن ها قطع یا تعدیل شود.
  • انجام تصویربرداری های سر و گردن و تست های ادیومتری و خون ضروری است و نتایج آن باید به اطلاع جراح برسد.
  • سابقه هر گونه بیماری و جراحی در گذشته باید به جراح اطلاع داده شود.
  • مصرف سیگار و مشروبات الکلی برای حداقل یک ماه قبل از عمل ممنوع است.
  • مصرف داروهای رقیق کننده خون مانند آسپیرین و وارفارین ممنوع است.
  • در صورت بروز سرماخوردگی یا آلرژی فصلی باید قبل از عمل به جراح گوش اطلاع داده شود.
  • قبل از رفتن به اتاق عمل زیورآلات، اجسام فلزي، گیره سر، لنز، دندان مصنوعی و پروتزهاي مصنوعی قابل حرکت را خارج کنید.
  • شب قبل از عمل دوش گرفتن نیاز است.
  • وجود و هماهنگی یک نفر همراه در روز عمل ضروری است.
  • شرایط منزل برای طی کردن دوره بهبودی بعد از عمل باید فراهم شود.
  • بیمار باید در روز انجام عمل ناشتا بوده و از 12 ساعت قبل از آن چیزی نخورد. مصرف آب هم از چهار ساعت قبل عمل ممنوع است.
  • هر گونه حساسیت داروی و غذایی باید قبل از عمل اطلاع داده شود.

بعد از عمل پرده گوش چه نکاتی را باید رعایت کرد؟

مراقبت های بعد از عمل میرنگوتومی

مراقبت های بعد از جراحی میرنگوتومی گوش هم مثل مورد های قبلی اهمیت زیادی دارد و می تواند عوارض عمل را به صفر رسانده یا آن را تشدید کند. نتیجه موفقیت آمیز از عمل تمپانوتومی گوش به طور مستقیم به مراقبت های بعد از عمل بستگی دارد. این اقدامات شامل موارد زیر است.

  • احساس درد در حلق و گوش طبیعی است و سوزش نیز احساس می شود که با مسکن های ساده قابل رفع است.
  • فین کردن و اعمال فشار به بینی و گوش ممنوع است.
  • عطسه باید با دهان باز انجام شود.
  • از رسیدن هر گونه آب به گوش و داخل  آن باید خودداری شود.
  • هنگام استحمام لازم است از قالب ضدآب گوش یا یک پنبه آغشته به وازلین استفاده کرد.
  • مصرف داروهای تجویز شده توسط جراح باید به دقت و سر ساعت انجام شود. داروها شامل آنتی بیوتیک برای جلوگیری از عفونت مجدد و داروهای مسکن است.
  • شنا کردن تا زمان ترمیم پرده ممنوع است.
  • مصرف غذاهای چرب و پر نمک ممنوع است و اولین وعده های بعد از عمل شامل آب و آبمیوه و کمپوت کم شیرینی است.
  • ویزیت مجدد در فواصل زمانی منظم توسط پزشک برای بررسی روند بهبودی ضروری و چک کردن موقعیت لوله تهویه است.
  • مصرف سیگار و مشروبات الکلی برای حداقل یک ماه بعد از عمل ممنوع است.

دوره نقاهت عمل میرنگوتومی گوش

دوره نقاهت عمل میرنگوتومی گوش بین دو تا چهار روز است اما به دلیل حساسیت پرده گوش باید تا مدت زیادی از آن مراقبت و محافظت کرد. طی دوره نقاهت و بهبودی عمل برش پرده گوش می توان انتظار درد مختصر در گوش و همینطور حلق را داشت که با کمک داروهای مسکن برطرف می شود. مصرف دقیق و سر ساعت آنتی بیوتیک ها برای خشک شدن هر چه زودتر عفونت لازم است و بعد از اتمام داروها برای بررسی مجدد باشد به پزشک مراجعه کرد. ویزیت مجدد جراح در فواصل زمانی منظم باید انجام شود تا با معاینه فیزیکی و بررسی اتوسکوپی روند بهبودی و ترمیم پرده مورد مشاهده قرار بگیرد. در این مدت نباید روی گوش مورد جراحی خوابید زیرا باعث فشار به پرده گوش می شود. بهتر است در دو طرف سر از بالش برای راحتی بیشتر استفاده کرد. فین کردن و اعمال فشار به سر و گردن و در کل هر گونه عمل ناگهانی و با فشار زیاد برای حداقل دو هفته ممنوع است تا روند بهبودی اولیه به درستی طی شود. مجددا تاکید می شود که باید از ورود هر گونه آبی به مجرای گوش و پرده گوش خودداری شود.

کاندیدای مناسب عمل میرنگوتومی

کاندیدای مناسب جراحی میرنگوتومی گوش افرادی هستند که درمان های اولیه دارویی با نوع مناسب آنتی بیوتیک برای آن ها پاسخگو نبوده و یا عفونت خوب شده و مجددا عود می کند. افرادی که کاندید عمل برش پرده گوش یا تمپانوتومی می شوند معمولا از علائمی مانند کم شنوایی، وزوز گوش، درد گوش پیش رونده، احساس درد و فشار در سر و صورت، سرگیجه و احساس پری در گوش در رنج هستند. بیشترین کاندید برای این عمل کودکان هستند که علاوه بر مشکلات لوله استاش با معضل لوزه سوم یا آدنوئید هم دست و پنجه نرم می کنند. ممکن است در حین این جراحی عمل آدنوئید و برداشتن لوزه سوم هم برای کودکان انجام شود.

سن مناسب برای میرنگوتومی

عمل میرنگوتومی جنبه درمانی داشته و آخرین راه حل در برخورد با عفونت های شدید گوش میانی است. لذا مسئله سن در اینجا اهمیت خاصی پیدا می کند. اگر سن فرد بالا باشد باید توجه کرد که آیا بدن وی توانایی ترمیم مجدد پرده و مبارزه با عفونت را دارد یا خیر. همینطور کودکان کم سن و سال بیشترین کاندیدا برای این عمل هستند. در کل سن مناسب برای عمل میرنگوتومی گوش بر اساس توانایی و سلامت عمومی بدن فرد و شرایط دیگر وی تعیین می شود.

عمل تمپانوتومی چقدر اثر گذار است؟

آیا جراحی میرنگوتومی عفونت گوش را درمان می کند؟

عمل میرنگوتومی گوش راه حل نهایی برای برطرف کردن عفونت گوش میانی بعد از دارو درمانی است. اگر این جراحی توسط جراح ماهر و به طور دقیق انجام شده و همینطور فرد کاندید مناسبی برای آن باشد در بیش از 90 درصد موارد عفونت گوش میانی به طور کامل برطرف می شود. همینطور ممکن است عفونت کاملا درمان نشده یا مجددا بازگردد. این مشکل می تواند ریشه در اختلالات دیگر مانند آناتومی لوله استاش و سر و گردن فرد، مراقبت های بعد از عمل، سلامت و توانایی عمومی و همینطور وجود لوزه سوم یا آدنوئید داشته باشد. حتی ممکن است بعد از ترمیم سوراخ پرده گوش، برای بار دوم مایعات عفونی در گوش میانی جمع شده و نیاز به عمل مجدد یا ترمیمی باشد. اگر عفونت مجددا عود کند این بار از لوله تهویه یا VT استفاده می شود تا کاملا مایعات عفونی طی زمان تخلیه شود. در این حالت لوله تهویه برای مدت مشخص در پرده باقی مانده و پس از افتادن و خشک شدن گوش، پرده شروع به ترمیم و بازسازی خود می کند.

آیا پرده گوش بعد از جراحی میرنگوتومی بهبود می یابد؟

پرده گوش انسان قدرت ترمیم و بازسازی خود به خود دارد به شرطی که مانع خارجی از آن جلوگیری نکند. ترمیم پرده گوش بعد از عمل میرنگوتومی منوط به از بین رفتن کامل عفونت است. زیرا وجود التهاب و عفونت باعث جلوگیری از بازسازی بافت های پرده گوش می شود و پارگی پرده را دائمی می کند. ترمیم و بسته شدن سوراخ پرده گوش بعد تمپانوتومی بین 4 تا 6 ماه به طول می انجامد و مراقبت های خاصی برای روند بهتر این پروسه ضروری است. بعد از بازسازی پرده محل برش ممکن است به رنگ سفید شیری دیده شود که به آن تمپانواسکلروز گفته می شود.

تفاوت میرنگوتومی و تمپانوپلاستی

عمل میرنگوتومی شامل ایجاد برش در پرده گوش برای خروج مایعات عفونی و تهویه هوا است. این عمل بخشی از روند درمان عفونت اوتیت مدیای سروز گوش میانی است که با کمک آنتی بیوتیک ها تکمیل شده و پس از آن پرده گوش به طور خود به خود ترمیم می شود. عمل تمپانوپلاستی یا ترمیمی پرده گوش جراحی است که وظیفه آن بازسازی و پیوند بافت پرده گوش است. این عمل به دنبال پارگی که در اثر ضرب یا عفونت ایجاد شده و پرده گوش پس از آن توانایی بازسازی و ترمیم خود به خود را نداشته، انجام می شود. در عمل تمپانوپلاستی از بافت های فاسیای عضلانی گوش یا پوست برای ترمیم و پیوند پرده گوش استفاده می شود.

آیا میرنگوتومی روی شنوایی اثر می گذارد؟

عمل میرنگوتومی روی قدرت شنوایی اثر می گذارد. اگر گوش سالم باشد برش انداختن روی پرده مسلما موجب افت شنوایی انتقالی می شود. اما هنگامی که مایعات عفونی پشت پرده تجمع کرده و به آن فشار زیادی وارد می کنند برش و باز کردن پرده موجب تخلیه این مایعات شده و باعث بهبود وضعیت شنوایی به نسبت قبل می شود. مایعات باعث سفت شدن پرده و سفت شدن زنجیره استخوانچه ای شده و افت شنوایی انتقالی زیادی ایجاد می کنند که با عمل تمپانوتومی این مشکل کمتر و در نهایت با ترمیم پرده کاهش شنوایی کاملا از میان می رود.

آیا بعد از جراحی میرنگوتومی می توان شنا کرد؟

شنا کردن بعد از عمل میرنگوتومی گوش یکی از مواردی است که باید جدا از آن اجتناب کرد. همانطور که گفته شد ورود آب به داخل گوش و گوش میانی می تواند با ایجاد فضای مرطوب بستر مناسب رشد مجدد باکتری ها را ایجاد کند. آب استخر علاوه بر موارد گفته شده ممکن است دارای میکروب های دیگری باشد که وضعیت را بدتر هم می کنند. بنابراین در صورت استفاده از قالب ضدآب هم مراجعه به استخر برای حداقل شش ماه بعد از عمل لوله تهویه گذاری گوش توصیه نشده و ممنوع است.

وارد شدن آب به گوش بعد از عمل میرنگوتومی

وارد شدن آب به گوش بعد از عمل میرنگوتومی یکی از مواردی است که باید شدیدا از آن اجتناب کرد. در واقع اصلی ترین مراقبتی که بعد از عمل باید به آن توجه کرد و برای طولانی مدت ادامه داد، همین مورد است. ورود آب می تواند با مطلوب کردن شرایط زمینه ساز رشد مجدد باکتری ها و عود عفونت گوش شود. همینطور برخی باکتری ها و میکروب ها ممکن است با آب به داخل گوش منتقل شوند که شرایط را از قبل هم بغرنج تر می کند.

آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم

نوبت دهی حضوری و آنلاین:

02188871085       02188871589

09354353539      09129358402

نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس

آیا جراحی میرنگوتومی درد دارد؟

درد جراحی برش پرده گوش در حد ملایم است و بیشتر در قسمت گوش، حلق و اطراف لاله گوش احساس می شود. مسکن های ساده مانند استامینوفن برای کاهش این درد و آرام شدن بیمار موثر است. معمولا درد عمل میرنگوتومی با گذشت چند روز برطرف می شود.

استحمام بعد از عمل میرنگوتومی گوش

استحمام بعد از عمل میرنگوتومی گوش از مواردی است که باید با دقت انجام شود تا نتایج عمل با مشکل مواجه نشود. همانطور که ذکر شد از اصلی ترین نکات و مراقبت های بعد از عمل برش پرده گوش، جلوگیری از رسیدن آب و نفوذ به داخل گوش است. به این منظور در حین استحمام بعد از جراحی باید حتما از قالب های مخصوص ضدآب استفاده شود. در غیر این صورت باید از یک پنبه بزرگ که به وازلین آغشته و چرب شده است استفاده کرد و این روند باید تا زمان ترمیم کامل پرده تکرار شود.

آیا پرواز بعد از عمل میرنگوتومی ممکن است؟

پرواز بعد از عمل میرنگوتومی گوش و با وجود لوله تهویه در پرده منع خاصی ندارد. در این حالت به دلیل باز بودن معبر، فشار در دو سوی پرده گوش یکسان است و پرواز و ارتفاع هم مشکلی در این زمینه ایجاد نمی کند.

هزینه عمل میرنگوتومی

هزینه عمل میرنگوتومی گوش به موارد زیادی بستگی دارد. اگر در حین عمل، لوزه سوم یا آدنوئید هم برداشته شود هزینه بیشتر می شود. مهارت و تجربه جراح و مدرک تحصیلی وی از فاکتورهای مهم و تعیین کننده هزینه جراحی تمپانوتومی است. بیمارستان محل جراحی و خصوصی و دولتی بودن آن مسئله دیگری است که هنگام در نظر گرفتن رقم نهایی به آن توجه می شود. همینطور هزینه آزمایشات و تصویربرداری های قبل از جراحی هم باید در این بین لحاظ شود. بهترین راه برای آگاهی از قیمت عمل هزینه عمل میرنگوتومی در تهران، مراجعه به جراح اتولوژیست یا گوش و حلق و بینی و انجام معاینات اولیه است.

جراحی میرنگوتومی چقدر طول می کشد؟

جراحی میرنگوتومی روند تقریبا ساده ای دارد و با توجه به اقدامات مورد نیاز و برداشتن یا برنداشتن لوزه سوم بین نیم تا دو ساعت طول می کشد.


این مقاله را به اشتراک بگذارید

درخواست مشاوره

email

مطالب مشابه

سمعک own اتیکن چه ویژگی ها و قابلیت هایی دارد؟ + رده های مختلف آن

سمعک own اتیکن چه ویژگی ها و قابلیت هایی دارد؟ + رده های مختلف آن

سمعک های own اتیکن رده های مختلفی دارند که در این مقاله قصد داریم به ویژگی و انواع مدل های آن‌ها بپردازیم.

عفونت گوش میانی ( انواع اوتیت مدیا) + پیشگیری، درمان و عوارض آن

عفونت گوش میانی ( انواع اوتیت مدیا) + پیشگیری، درمان و عوارض آن

عفونت گوش میانی از شایع ترین عفونت های گوش است.

سمعک اقساطی | وام برای خرید سمعک

سمعک اقساطی | وام برای خرید سمعک

کلینیک تخصصی حس دوم امکان خرید سمعک اقساطی را برای کاربران دارای کم شنوایی فراهم کرده است. با استفاده از این شرایط ویژه، امکان استفاده از بهترین سمعک ها برای تمام اقشار جامعه فراهم شده است.

بهترین سمعک داخل گوشی سال کدام است؟

بهترین سمعک داخل گوشی سال کدام است؟

سمعک های داخل گوشی همواره مورد نظر افراد دارای افت شنوایی بوده و هست. کمپانی های مختلف در زمینه تولید این مدل رقابت سنگینی دارند. به همین دلیل در این مقاله سه مورد از بهترین سمعک های داخل گوشی در سال 2022 را به شما معرفی می کنیم

سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی هر کدام چه مزایا و معایبی دارند؟

سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی هر کدام چه مزایا و معایبی دارند؟

بسیاری از افراد دارای افت شنوایی برای انتخاب بین سمعک داخل گوشی و پشت گوشی تنها به فاکتور ظاهر و نامرئی بودن سمعک توجه می کنند اما بهتر است برای انتخاب بهتر با مزایا و معایب هر کدام بیشتر آشنا شویم

جدیدترین راه درمان کم شنوایی یک طرفه چیست؟

جدیدترین راه درمان کم شنوایی یک طرفه چیست؟

کم شنوایی یک طرفه یکی از معضلات بزرگ برای فرد و ادیولوژیست است زیرا سمعکی که بتواند افت شنوایی عمیق در یک گوش را جبران کند معمولا با نتیجه مناسبی همراه نیست. اما سمعک های جدید کراس برای درمان کم شنوایی یک گوش بسیار جوابگو هستند

جدیدترین سمعک های زیمنس چه ویژگی هایی دارند؟

جدیدترین سمعک های زیمنس چه ویژگی هایی دارند؟

سمعک های جدید زیمنس یعنی نسل AX نسخه ارتقا یافته و بهبود یافته نسل قبلی یعنی Xperience است و تفاوت های زیادی را برای کاربران به ارمغان آورده است. در این مطلب بیشتر با این نسل سمعک آشنا می شویم

نکات طلایی برای خرید سمعک

نکات طلایی برای خرید سمعک

انتخاب و خرید سمعک مناسب از مواردی است که اکثر افراد اطلاعات زیادی درباره آن ندارند و معمولا در این پروسه دچار سر درگمی می شوند. با ما همراه باشید تا نکات مهم حین خرید و انتخاب مدل مناسب سمعک را برایتان بازگو کنیم

 عفونت گوش + درمان، عوارض، علائم و انواع آن

عفونت گوش + درمان، عوارض، علائم و انواع آن

عفونت گوش واژه کلی است که به انواع التهاب در قسمت های مختلف گوش و سیستم شنوایی مربوط می شود. آگاهی از علائم و نشانه ای این عفونت ها به ما کمک می کند تا به موقع برای درمان آن اقدام کنیم

نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

  • م ح

    سلام دخترم ۶ سالشه و گوش چپش در نوار گوش تایپ C2 تشخیص داده شده با کمی عفونت ، دکتر آنتی بیوتیک داده، چند درصد ممکنه احتیاج به عمل میرنگوتومی داشته باشه؟

    مدیر سایت

    سلام وقت بخیر اظهار نظر به عهده پزشک معالجتون هست

  • علی گلزاده

    سلام خدمت مدیریت محترم سایت وقت به خیر. برای پسر 5 ساله من، جراحی tempanotomi پرده گوش انجام دادیم و لوله گذاشته شده است. یعنی جراحی myringotomy انجام شده که در آن یک tempanostomy tube قرار دادند. الآن 11 روز است. همچنان درد دارد. آیا این درد طبیعی است؟ لطفا راهنمایی فرمایید. با سپاس.

    مدیر سایت

    سلام وقت بخیر دوست عزیز. درد گوش در موارد عفونت و جراحی کاملا طبیعی هست و نمیشه زمان معینی رو براش تعیین کرد. علی ای حال اگر درد زیاد هست به پزشک جراح مراجعه کنید تا مجددا معاینه بشه

  • مصطفی کاوه

    سلام روز بخیر مادرم پرده گوشش بر اثر عفونت سوراخ شده هر دو عفونت ها رفته رفته کمتر شده مایع زلال فقط از یک گوش خارج میشه در حال حاضر دکتر گفتن هر وقت وقت کردی باید عمل کنی این عفونت ها هر چند کم شده آسیب رو جدی تر نمی کنه ؟!

    مدیر سایت

    سلام وقت بخیر دوست عزیز. تصمیم گیری در مورد جراحی یا دارودرمانی منحصرا مربوط به پزشکی هست که ایشون رو معاینه کرده و بهتره به تصمیمشون اعتماد کنید

  • رضا رجبی

    سلام من 23 سالمه گوشم عفونت کرده رفتم دکتر میگه باید پرده گوشم پاره کنن این درسته ؟

    مدیر سایت

    سلام. بله در صورتیکه میزان عفونت شدید باشه ممکنه نیاز به این کار باشد.

کلینیک شنوایی و سمعک حس دوم
شماره تماس