جراحی منیر گوش چیست و چقدر در درمان منیر موثر است

جراحی منیر گوش چیست و چقدر در درمان منیر موثر است

بروز رسانی : ۱۳ دی ۱۴۰۲

جراحی منیر از آخرین راه حل ها برای درمان منیر و قطع حملات سرگیجه است. در این مطلب با کاندید مناسب این عمل، انواع آن و عوارض احتمالی صحبت خواهیم کرد

جراحی بیماری منیر  چیست و آیا منیر گوش با جراحی درمان می شود؟

جراحی منیر گوش از آخرین راه حل ها برای درمان این بیماری است. در واقع اگر درمان های دارویی، رژیم غذایی، کنترل استرس و .. برای فرد جواب نداده و روند بیماری رو به پیشرفت باشد برای حفظ سلامتی بیمار و جلوگیری از حملات مجدد باید از جراحی منیر تهاجمی استفاده کرد. این عمل ها شاید ایده آل ترین راه نباشند اما چاره ای جز انجام آن ها وجود ندارد. در مراحل پیشرفته منیر ممکن است باعث سقوط فرد شده و همراه با حملات سرگیجه، استفراغ، وزوز گوش شدید و خطر آسیب همراه باشد که می تواند سلامتی فرد را با خطر مواجه کند. پس در این مرحله باید از عمل های جراحی متناسب با وضعیت فرد برای کنترل و عدم پیشرفت بیماری منیر و کاهش علائم آن استفاده کرد.

جراحی منیر گوش، عوارض، کاندیدای مناسب و روش های جراحی

آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم

نوبت دهی حضوری و آنلاین:

02188871085       02188871589

09354353539      09129358402

نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس

بیماری منیر چیست؟

بیماری منیر گوش یکی از اختلالات گوش داخلی است که امروزه شیوع زیادی پیدا کرده است. از اصلی ترین علائم و نشانه های منیر گوش، حملات سرگیجه و عدم تعادل به همراه وزوز گوش و احساس کیپی و پر بودن گوش است. کم شنوایی به درجات مختلف هم می تواند با این بیماری همراه باشد. علت بیماری منیر ناشی از افزایش فشار در مایع اندولنفاتیک در مجاری نیم دایره گوش داخلی است که نقش اساسی در حفظ تعادل فرد و راه رفتن دارد. منیر بیماری پیش رونده است و معمولا با گذر زمان بدتر می شود. می تواند دو گوش را درگیر کند اما غالبا در یک گوش دیده می شود. حملات منیر به صورت عدم تعادل و افتادن فرد رخ داده و بازه زمانی خاصی نداشته و هر بار ممکن است چند ساعت و حتی یک روز رخ داده و فرد را زمین گیر کند. قدم اول درمانی برای منیر دارو درمانی و کنترل رژیم و همینطور بهبود سبک زندگی فرد است. هدف این درمان ها، حفظ سلامتی فرد و جلوگیری از پیشرفت بیماری است. در برخی مواقع ممکن است هیچ کدام از درمان ها پاسخگو نباشند که در این صورت باید به جراح منیر گوش اقدام کرد. در این مطلب به انواع عمل هایی که برای درمان منیر انجام می شود، می پردازیم.

آیا منیر گوش با جراحی درمان می شود؟

انواع روش های جراحی بیماری منیر

برای جراحی منیر روش ها و راه های مختلفی وجود دارد. انتخاب بهترین متد جراح منیر برای فرد بر عهده پزشک است. هر کدام از این راه ها از معایب و مزایای خود برخوردار هستند. حتی ممکن است ابتدا یک روش استفاده شده و در صورت نتیجه ندادن از متد دیگری استفاده شود. در واقع فرمول قطعی و مشخص برای جراحی منیر وجود ندارد و شرایط فرد و مقدار پیشرفت بیماری این متد را مشخص می کند. برای تشخیص وضعیت بیماری و درصد پیشرفت آن از تست هایی مانند الکتروکوکلئوگرافی EcochG، الکترونیستاگموگرافی، ارزیابی های ادیومتری و شنوایی، تست VEMP، پوسچروگرافی، ABR و.. استفاده می شود. انواع روش های جراحی منیر در ادامه توضیح داده می شود.

دکمپرسیون کیسه اندولنفاتیک یا شانت اندولنفاتیک

دیکمپرشن اندولنفاتیک ساک یا شنت اندولنفاتیک یکی از روش های جراحی منیر است. در این عمل با هدف بهبود علائم منیر و کنترل پیشرفت آن تلاش می شود تا فشار در لابیرنت دهلیزی که مسئول حفظ تعادل است کاهش یافته و سرگیجه های حمله ای کاهش پیدا کند. کیسه اندولنفایتک وظیفه تامین مایع در مجاری نیم دایره را بر عهده دارد. در این جراحی تلاش می شود تا مقداری از این مایع از راه های مختلف از سیستم خارج شود که این کار در حین جراحی با برداشتن بخش کوچکی از استخوان بالای کیسه انجام می شود و در ادامه مسیری برای ریخته شدن این مایعات به ماستوئید ایجاد می شود. برای عمل دکمپرسیون اندولنفاتیک ساک از روش هایی مانند تخلیه مایع کیسه و یا تخریب آن استفاده می شود. روش دیگر که شانت اندولنفاتیک نام دارد شامل قرار دادن یک لوله یا داکت تخلیه برای متعادل شدن فشار و تخلیه حجم اضافی مایع است. در این روش تلاش می شود تا مایع تخلیه شده به استخوان ماستوئید ریخته شود. همانطور که مشاهده می شود این جراحی منیر ماهیت تهاجمی داشته و بر مبنای تخریب کیسه اندولنفاتیک استوار است. شنت ایجاد شده ممکن است پس از مدتی گرفته شده یا کارایی خود را از دست بدهد. این عمل بسیار حساس است و در حین جراحی به علت محدودیت فضا و حساسیت بافت های اطراف ممکن است آسیب به ساختارهایی مانند عصب و حلزون محتمل باشد. از عوارضی که در اثر عدم دقت کافی جراح و یا اختلال در روند جراحی ممکن است ایجاد شود می توان به کاهش شنوایی، آسیب به عصب شنوایی تعادلی، آسیب به عصب صورتی یا فاسیال، نشت مایع مغزی نخاعی و عفونت ثانویه اشاره کرد. این روش عمل منیر برای افرادی که از سرگیجه های شدید رنج می برند پاسخگو است اما ممکن است برای مدت کوتاهی حملات را متوقف کند و پس از مدتی مجددا شروع به پیبشرفت کند. همینطور در برخی موارد هم ممکن است برای مدت زمان طولانی مشکل شخص برطرف شود.

عمل جراحی گوش برای سرگیجه چگونه انجام می شود؟

قطع عصب وستیبولار گوش یا نوروکتومی وستیبولار

یکی دیگر از روش های جراحی بیماری منیر، قطع عصب تعادلی یا نوروکتومی وستیبولار است. وظیفه این عصب انتقال اطلاعات تعادلی از لابیرنت وستیبولار به مغز برای پردازش است. عصب شماره هشت که از گوش داخلی به مغز می رود از دو شاخه شنوایی و تعادلی تشکیل شده است و در این جراحی هدف این است که با قطع شاخه تعادلی بتوان از انتقال اطلاعات به مغز جلوگیری و در نهایت سرگیجه ها را بهبود داد. پس از عمل قطع عصب وستیبولار، مغز از اطلاعات گوش سمت دیگر برای برقراری تعادل استفاده می کند. لازمه این امر گذر زمان و تطبیق مغز با دریافت اطلاعات تنها از یک سمت بدن است که نیاز به توانایی نوروپلاستیسیتی بالای مغز دارد. به همین دلیل در افراد مسن که این قدرت کمتر است سعی می شود تا حد ممکن از جراحی منیر اجتناب شود. هدف این جراحی قطع شاخه تعادلی عصب و حفظ شاخه شنوایی است تا قدرت شنوایی فرد با مشکل مواجه نشود. البته این هدف همواره قابل دسترس نیست و به دلیل مشخص نبودن مرز مشخص بین دو شاخه عصب ممکن است فرد بعد از عمل نوروکتومی وستیبولار علائمی از کاهش شنوایی نشان دهد و شاخه شنوایی هم دچار آسیب شود که این مورد تا حد زیادی به مهارت و تجربه جراح منیر بستگی دارد. عمل قطع عصب وستیبولار یا  تعادلی که با هدف درمان منیر انجام می شود می تواند شامل عوارضی مانند کاهش شنوایی، آسیب به عصب صورتی یا فاسیال، تشدید حملات سرگیجه، وزوز گوش، نشت مایع مغزی نخاعی و همینطور عدم توانایی مغز برای جبران دهلیزی و تعادلی باشد.

جراحی لابیرنتکتومی

لابیرنتکتومی یا بریدن و تخریب ارگان تعادلی گوش داخلی راه حل آخر برای از بین بردن علائم منیر است و به دو شکل جراحی و شیمیایی با کمک دارو انجام می شود. ارگان تعادلی گوش داخلی شامل مجاری نیم دایره، ساکول و اوتریکول است که با کمک یکدیگر سیگنال های مربوط به تعادل را با کمک عصب به مغز می فرستند. این روش معمولا به تخریب قسمت شنوایی گوش داخلی یا حلزون هم منجر می شود. در مواردی این روش انتخاب می شود که قبلا شنوایی به مقدار زیاد از دست رفته و اکنون تنها هدف جراحی، حفظ سلامتی بیمار و از بین بردن علائم سرگیجه ای است. در این جراحی چاره ای جز قربانی کردن شنوایی وجود ندارد. معمولا از لابیرنتکتومی برای موارد منیر یکطرفه استفاده می شود و به این ترتیب گوش سمت مقابل می تواند عملکرد شنوایی و تعادل خود را حفظ کند. برای انجام لابیرنتکتومی و درمان منیر از بیهوشی عمومی استفاده می شود. این جراحی از مسیر کانال گوش انجام می شود و با کمک میکروسکوپ و ابزارهای دقیق جراحی و میکرو دریل های خاص، ارگان تعادلی تخریب می شود. از جمله عوارض این جراحی منیر باید به از دست دادن ناقص یا کامل شنوایی، نشت مایع مغزی نخاعی، از بین نرفتن سرگیجه، وزوز گوش، اختلال در حس چشایی و عفونت بعد از عمل اشاره کرد.

عمل لابیرنکتومی چقدر در درمان سرگیجه موثر است؟

لابیرنتکتومی شیمیایی

یکی دیگر از روش های جراحی منیر، لابیرنتکتومی با رویکرد دارویی و شیمیایی است. در این روش با تزریق داروهای اتوتوکسیک از طریق مجاری گوش به گوش داخلی، تخریب لابیرنت تعادلی انجام می شود. معمولا از لابیرنتکتومی شیمیایی در مواردی استفاده می شود که شنوایی بیمار تا حد زیادی حفظ شده و اکنون می خواهیم ارگان تعادل را بدون آسیب به شنوایی از بین ببریم. تزریق دارو از طریق دریچه گرد که مستقیما به لابیرنت تعادلی راه دارد انجام می شود. این دارو باعث مرگ سلول های مویی وستیبولار شده و عملکرد آن ها را متوقف می کند. داروهای مورد استفاده در این جراحی منیر شامل آنتی بیوتیک های اتوتوکسیک مانند استرپتومایسین و جنتامایسین است. در مواردی که هر دو گوش درگیر منیر هستند از تزریق وریدی این داروها استفاده می شود. استفاده از لابیرنتکتومی شیمیایی نیازی به بستری در بیمارستان ندارد و رویکرد سرپایی دارد. نتیجه ایده آل این عمل که در بیشتر موارد به دست می آید، حفظ شنوایی در عین کاهش یا از بین رفتن حملات سرگیجه است. یکی از مواردی که باید به آن توجه کرد این است که بازیابی تعادل به دنبال این عمل منیر نیاز به گذر زمان و تطبیق مغز و سیستم با وضعیت جدید دارد و حتی ممکن است ماه ها به طول بیانجامد و نباید در این مورد عجله به خرج داد.

آیا جراحی منیر باعث قطع سرگیجه و علائم بیماری می شود؟

هدف اصلی و ایده آل تمامی روش های جراحی منیر، قطع سرگیجه و کاهش علائم در عین حفظ شنوایی بیمار است. بسته به میزان پیشرفت بیماری و یک یا دو گوشی بودن آن این هدف در بیشتر موارد به دست آمده و در برخی موارد نیز ممکن است سرگیجه و علائم بدتر شده و گسترش یابد. از علائم بیماری که شامل وزوز گوش، عدم تعادل و کم شنوایی است ممکن است برخی مانند وزوز گوش بدتر یا بهتر شود و کم شنوایی هم بدتر شده و مجددا بهتر شود. در واقع علائمی که به دنبال جراحی منیر برای هر فرد رخ می دهد متفاوت است و نمی توان در مورد هیچ کدام را با اطمینان نظر داد. مهارت و دقت جراح در حین عمل منیر بسیار حائز اهمیت است و اگر در روند جراحی اختلال و یا اشکالی ایجاد نشود می توان با درصد بیشتری به قطع علائم سرگیجه امیدوار بود. همینطور انتخاب روش مناسب جراحی و انجام آن در بهترین زمان نیز برای از بین رفتن نشانه های آزاردهنده بیماری منیر بسیار مهم است.

کاندید عمل جراحی منیر

انتخاب کاندید مناسب برای عمل منیر بسیار مهم است و در نتیجه جراحی مستقیما تاثیر گذار است. برای انتخاب فرد مناسب برای عمل و همینطور انتخاب روش مناسب باید به مواردی مانند تعداد و فرکانس حملات سرگیجه، مدت زمان بروز علائم، وضعیت شنوایی، وضعیت عمومی بدن و... توجه کرد. کاندید مناسب برای عمل منیر ویژگی های زیر را دارد.

  • مشکل تعادلی و حملات متعدد و طولانی مدت
  • پاسخگو نبودن درمان های مکمل و دارویی
  • حساسیت به صدای بلند  و آزاردهندگی بیش از حد اصوات محیطی
  • سردرد میگرنی و متعدد
  • تهوع، استفراغ، اسهال و تعریق به دلیل سرگیجه شدید
  • وزوز گوش آزاردهنده
  • کم شنوایی رفت و برگشتی طولانی مدت
  • سلامت عمومی مناسب
  • عدم ضعف در سیستم ایمنی
  • سن بین 18 تا 50 سال
  • عدم حساسیت به داروی بیهوشی
  • نداشتن بیماری زمینه ای

عمل منیر گوش چه عوارضی دارد؟

عوارض عمل جراحی منیر

جراحی منیر از آخرین راهکارها برای از بین بردن علائم و کنترل بیماری است. در بیشتر موارد ابندا سعی می شود از درمان های دارویی و مکمل استفاده کرد که دلیل آن عوارض تقریبا زیاد جراحی های مختلف منیر است. اما در اکثر موارد چاره ای جز جراحی منیر با روش های مختلف وجود ندارد. در این شرایط باید عوارض جراحی به صورت کامل به اطلاع فرد رسیده و تصمیم گیری را به وی واگذر کرد. در اکثر موارد آزاردهندگی منیر به حدی است که فرد این عوارض و خطرات را قبول می کند. از عوارض و خطرات جراحی منیر باید موارد زیر را نام برد.

  • شدت یافتن حملات سرگیجه
  • از دست رفتن یا کاهش شنوایی
  • آسیب به عصب شنوایی
  • آسیب به عصب صورتی و فلج عضلات صورت
  • نشت مایع مغزی
  • خونریزی گوش
  • عفونت بعد از عمل
  • حساسیت به داروی بیهوشی
  • اختلال در حس چشایی
  • وزوز گوش
  • عدم بروز تطابق تعادلی

اقدامات قبل از جراحی منیر

اقدامات قبل از جراحی منیر در جلسه مشاوره به شما گفته شده و خواسته می شود تا تمامی موارد را به دقت اجرا و دنبال کنید. پیروی از دستورات جراح می تواند نقش بسیار مهمی در نتیجه موفقیت آمیز عمل شما داشته باشد. انجام دقیق این اقدامات و مراقبت ها و پیروی از دستورالعمل ها از اصلی ترین وظایف شما در روند جراحی است. اقدامات قبل از جراحی منیر گوش شامل موارد زیر است.

  • تست های تخصصی منیر مانند الکتروکوکلئوگرافی EcochG، الکترونیستاگموگرافی، ارزیابی های ادیومتری و شنوایی، تست VEMP، پوسچروگرافی و ABR انجام شده و نتیجه به اطلاع جراح برسد.
  • تست خون و اوکی قلبی انجام شده و نتایج آن به اطلاع جراح برسد.
  • داروهای مصرفی پزشک اطلاع داده شود و در صورت نیاز مصرف آن ها قطع یا تعدیل شود.
  • سابقه هر گونه بیماری و جراحی در گذشته و همینطور عمل های سر و گردن باید به جراح اطلاع داده شود.
  • مصرف داروهای رقیق کننده خون مانند آسپیرین و وارفارین ممنوع است.
  • مصرف سیگار و مشروبات الکلی برای حداقل یک ماه قبل از عمل ممنوع است.
  • وجود و هماهنگی یک نفر همراه در روز عمل ضروری است.
  • شرایط منزل برای طی کردن دوره نقاهت عمل منیر باید فراهم شود.
  • بیمار باید در روز انجام عمل ناشتا بوده و از 12 ساعت قبل از آن چیزی نخورد. مصرف آب هم از چهار ساعت قبل عمل ممنوع است.
  • هر گونه حساسیت داروی و غذایی باید قبل از عمل اطلاع داده شود.
  • در صورت بروز سرماخوردگی یا آلرژی فصلی باید قبل از عمل به جراح منیر گوش اطلاع داده شود.

آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم

نوبت دهی حضوری و آنلاین:

02188871085       02188871589

09354353539      09129358402

نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس

مراقبت های بعد از عمل منیر

مراقبت های بعد از عمل منیر نیز از دیگر اموری است که بهبودی صحیح و دوره نقاهت بدون مشکل و با موفقیت را برای فرد تضمین می کند. معمولا دستورالعمل ها و قوانین مراقبتی بعد از عمل توسط پزشک یا کادر درمان یا پرستاران به فرد یا همراه وی گفته می شود و باید نهایت تلاش را در انجام این دستورات به کار گرفت. مراقبت های بعد از  عمل مینیر گوش به شرح زیر است.

  • استراحت بعد از عمل منیر بسیار ضروری است و نباید تا حداقل یک هفته تحرک زیاد داشت.
  • روند توانبخشی دهلیزی و تعادلی برای بهبود عملکرد تعادلی با تجویز پزشک آغاز می شود.
  • ادامه دادن رژیم غذایی کم چربی و کم نمک و ادویه با روند قبلی ضروری است تا از بدتر شدن سرگیجه جلوگیری شود.
  • پرواز بعد از جراحی منیر برای حداقل 6 هفته ممنوع است.
  • سرگیجه ممکن است تا دو هفته بعد از عمل هم رخ دهد و باید برای آن آماده بود.
  • مصرف داروهای تجویز شده توسط جراح باید به دقت و سر ساعت انجام شود. داروها شامل آنتی بیوتیک برای جلوگیری از عفونت مجدد، داروهای مسکن مانند استامینوفن و داروهای ضد لخته خون است.
  • از رسیدن هر گونه آب به گوش و داخل آن باید جلوگیری شود.
  • عطسه باید با دهان باز انجام شود و از حبس کردن فشار خودداری شود.
  • هنگام استحمام لازم است از قالب ضدآب گوش یا یک پنبه آغشته به وازلین استفاده کرد.
  • ویزیت مجدد در فواصل زمانی منظم توسط پزشک برای بررسی روند بهبودی ضروری است.
  • مراجعه سر موقع برای برداشتن پانسمان گوش و همینطور کشیدن بخیه ها ضروری است.
  • مصرف سیگار و مشروبات الکلی برای همیشه بعد از عمل منیر ممنوع است.

آیا نتیجه عمل منیر دائمی است؟

نتیجه عمل منیر در صورت پاسخگویی می تواند دائمی و یا موقتی باشد. همانطور که گفته شد درمان جراحی منیر راه حلی برای کنترل و جلوگیری از پیشرفت بیماری و در حالت ایده آل قطع حملات سرگیجه است. این موارد ممکن است در تمام افراد دیده نشده و حتی نتیجه بدتری نیز دیده شود. بنابراین دائمی بودن نتیجه حاصله از عمل جراحی منیر گوش تا حد زیادی به شرایط فرد و پیشرفت بیماری و همینطور یک یا دو گوشی بودن آن بستگی دارد.

آیا بعد از عمل منیر باید از سمعک استفاده شود؟

استفاده از سمعک بعد از جراحی منیر به نوع عمل و شدت آن بستگی دارد. اگر در حین عمل آسیب بیشتر به شنوایی وارد شده و کم شنوایی حسی عصبی ایجاد شده باشد، بعد از عمل و بررسی ادیومتری می توان سمعک مناسب را تهیه و تجویز کرد. این امر مستلزم ثابت شدن شنوایی برای حداقل شش ماه است. در مواردی هم ممکن است کاهش شنوایی پیشرونده که در اثر منیر ایجاد شده است بعد از جراحی بهبود یافته و ثابت شود که در این شرایط هم باز با بررسی می توان از سمعک مناسب برای راحتی بیشتر فرد استفاه کرد. اگر وزوز گوش بعد از عمل برطرف نشده باشد در این حالت هم استفاده از سمعک گزینه مناسبی برای فرد محسوب می شود تا از آزار دهندگی صدای گوش کم شود.

هزینه عمل جراحی منیر

هزینه جراحی منیر گوش به طور مستقیم به مهارت جراح و روش مورد استفاده بستگی دارد. همینطور بر اساس شدت بیماری ممکن است فرد پس از عمل به بستری نیاز داشته باشد که در این صورت هزینه عمل منیر بیشتر می شود. روش های جراحی منیر ساده مانند لابیرنتکتومی شیمیایی که به صورت سرپایی انجام می شود مسلما هزینه کمتری دارد. بیمارستان یا مرکز جراحی نیز از مواردی است که می تواند قیمت عمل منیر گوش را تحت تاثیر قرار دهد.

آیا عمل منیر باعث کم شنوایی می شود؟

حفظ شنوایی بیمار و قطع علائم سرگیجه هدف نهایی از جراحی منیر است. در حین جراحی ممکن است پیچیدگی هایی ایجاد شده و یا آسیب به حلزون و شاخه شنوایی عصب هشت وارد شود. این موارد می تواند باعث افت شنوایی شود. همینطور در صورت درست پیش رفتن نتیجه عمل هم در مواردی امکان بدتر شدن شنوایی بعد از جراحی منیر وجود دارد. لازم است ارزیابی های ادیومتری دقیق بعد از عمل برای بررسی لزوم استفاده از سمعک انجام شود.


این مقاله را به اشتراک بگذارید

درخواست مشاوره

email

مطالب مشابه

سمعک own اتیکن چه ویژگی ها و قابلیت هایی دارد؟ + رده های مختلف آن

سمعک own اتیکن چه ویژگی ها و قابلیت هایی دارد؟ + رده های مختلف آن

سمعک های own اتیکن رده های مختلفی دارند که در این مقاله قصد داریم به ویژگی و انواع مدل های آن‌ها بپردازیم.

عفونت گوش میانی ( انواع اوتیت مدیا) + پیشگیری، درمان و عوارض آن

عفونت گوش میانی ( انواع اوتیت مدیا) + پیشگیری، درمان و عوارض آن

عفونت گوش میانی از شایع ترین عفونت های گوش است.

سمعک اقساطی | وام برای خرید سمعک

سمعک اقساطی | وام برای خرید سمعک

کلینیک تخصصی حس دوم امکان خرید سمعک اقساطی را برای کاربران دارای کم شنوایی فراهم کرده است. با استفاده از این شرایط ویژه، امکان استفاده از بهترین سمعک ها برای تمام اقشار جامعه فراهم شده است.

بهترین سمعک داخل گوشی سال کدام است؟

بهترین سمعک داخل گوشی سال کدام است؟

سمعک های داخل گوشی همواره مورد نظر افراد دارای افت شنوایی بوده و هست. کمپانی های مختلف در زمینه تولید این مدل رقابت سنگینی دارند. به همین دلیل در این مقاله سه مورد از بهترین سمعک های داخل گوشی در سال 2022 را به شما معرفی می کنیم

سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی هر کدام چه مزایا و معایبی دارند؟

سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی هر کدام چه مزایا و معایبی دارند؟

بسیاری از افراد دارای افت شنوایی برای انتخاب بین سمعک داخل گوشی و پشت گوشی تنها به فاکتور ظاهر و نامرئی بودن سمعک توجه می کنند اما بهتر است برای انتخاب بهتر با مزایا و معایب هر کدام بیشتر آشنا شویم

جدیدترین راه درمان کم شنوایی یک طرفه چیست؟

جدیدترین راه درمان کم شنوایی یک طرفه چیست؟

کم شنوایی یک طرفه یکی از معضلات بزرگ برای فرد و ادیولوژیست است زیرا سمعکی که بتواند افت شنوایی عمیق در یک گوش را جبران کند معمولا با نتیجه مناسبی همراه نیست. اما سمعک های جدید کراس برای درمان کم شنوایی یک گوش بسیار جوابگو هستند

جدیدترین سمعک های زیمنس چه ویژگی هایی دارند؟

جدیدترین سمعک های زیمنس چه ویژگی هایی دارند؟

سمعک های جدید زیمنس یعنی نسل AX نسخه ارتقا یافته و بهبود یافته نسل قبلی یعنی Xperience است و تفاوت های زیادی را برای کاربران به ارمغان آورده است. در این مطلب بیشتر با این نسل سمعک آشنا می شویم

نکات طلایی برای خرید سمعک

نکات طلایی برای خرید سمعک

انتخاب و خرید سمعک مناسب از مواردی است که اکثر افراد اطلاعات زیادی درباره آن ندارند و معمولا در این پروسه دچار سر درگمی می شوند. با ما همراه باشید تا نکات مهم حین خرید و انتخاب مدل مناسب سمعک را برایتان بازگو کنیم

 عفونت گوش + درمان، عوارض، علائم و انواع آن

عفونت گوش + درمان، عوارض، علائم و انواع آن

عفونت گوش واژه کلی است که به انواع التهاب در قسمت های مختلف گوش و سیستم شنوایی مربوط می شود. آگاهی از علائم و نشانه ای این عفونت ها به ما کمک می کند تا به موقع برای درمان آن اقدام کنیم

نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

  • بابک

    با درود من از سال ۸۳ دچار این بیماری شدم که گوش چپم را درگیر کرد و سرگیجه های شدید داشتم به مرور سرگیجه ها کمتر شد ولی شنوایی گوشم را از دست دادم الان هم یه چند روزی‌ست که گوش راستم وزوز و سوت می زند و شنوایی اش کم شده چکار باید بکنم با سپاس

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز باید سنجش شنوایی جدید گرفته و برای انتخاب روشدرمانی به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید

  • مهدی

    سلام من خانومم خیلی ازاین بیماری منیر رنج میبره ایا باعمل مشکلش حل میشه شنواییش برمیگرده یاراه دیگه ای روبریم تشکر

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز. درمان منیر با توجه به شدت مشکل مشخص میشه و باید نظر پزشک خودتون رو دنیال کنید

  • سارا فاطمی

    بیماری منیر رنج میبرم

کلینیک شنوایی و سمعک حس دوم
شماره تماس