انواع لوازم جانبی و اکسسوری برای سمعک های بلوتوثی

انواع لوازم جانبی و اکسسوری برای سمعک های بلوتوثی

بروز رسانی : ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

تولیدکنندگان سمعک همواره به دنبال کسب رضایت بیشتر کاربر و راحتی بیشتر وی در استفاده روزمره از سمعک هستند و به این منظور اکسسوری یا لوازم جانبی متنوع و پرکاربرد زیادی را به بازار عرضه کرده اند. در این مطلب قصد داریم شما را با انواع این وسایل و کاربردهای مختلف آن ها آشنا کنیم.

سمعک و لوازم جانبی

لوازم جانبی و کمک شنوایی سمعک باعث ایجاد تجربه کاربری بسیار مفید و استفاده حداکثری از امکانات سمعک می شود. با تکنولوژی های مدرن امروزی، استفاده از سمعک بلوتوثی محدودیتی برای فعالیت هایی مانند پیاده روی، دوچرخه سواری و یا اسب سواری ایجاد نمی کند. شما با کمک اکسسوری های کمک شنوایی سمعک فراموش می کنید که در حال استفاده از آن هستید و با آزادی حداکثری به فعالیت های روزمره خود می پردازید. روش ها و امکانات جدید و متنوعی برای استفاده از سمعک ابداع شده که در تنظیمات هوشمند و متنوعی در دسترس می باشد.

انواع لوازم جانبی یا اکسسوری های سمعک

در سمعک های مدرن امروزی برای دریافت بهتر صدا و راحتی بیشتر کاربر، امکاناتی تحت عنوان لوازم جانبی سمعک طراحی شده است. لوازم جانبی سمعک در شکل و انواع گوناگون موجود بوده و هرکدام دارای ویژگی های منحصر به فردی می باشد. ریموت کنترل، میکروفون های از راه دور، تی وی استریمر یا رابط تلویزیون و سیستم های حلقه القایی از جمله لوازم جانبی و کمک شنوایی سمعک به شمار می روند.

آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم

نوبت دهی حضوری و آنلاین:

02188871085       02188871589

09354353539      09129358402

نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس

رابط سمعک و منبع صوتی یا استریمر

بسیاری از سمعک های مدرن برای اتصال به تلفن های هوشمند از تکنولوژی Bluetooth استفاده می کنند. این قابلیت، برقراری تماس و دریافت صدای طرف مقابل را به طور مستقیم از سمعک امکان پذیر می کند. در واقع این تکنولوژی سمعک را به یک هدفون بی سیم تبدیل می کند. همچنین می توان از این توانایی برای برقراری تماس های ویدیویی نیز استفاده کرد. برخی از سمعک ها به عنوان دستگاه های منطبق با آیفون شناخته می شوند. این دستگاه ها مستقیماً و بدون واسطه به گوشی آیفون متصل می شوند. در این موارد، صدا به طور خودکار به دستگاه شما وارد می شود و می توان مکالمات تلفنی را به طور مستقیم و بدون تداخلات محیطی و با تقویت سمعک دریافت کرد. ممکن است برای سایر انواع تلفن های هوشمند، به یک وسیله واسطه یا رابط به نام streamer نیاز باشد. این دستگاه به طور معمول به گردن آویزان شده و دارای میکروفونی است که صدای محیط را دریافت می کند. استریمر های مدرن امروزی هوشمند بوده و از طریق گیره های مخصوص به لباس متصل می شوند. 

رابط سمعک زیمنس StreamLine Mic نام دارد و همزمان می تواند به عنوان میکروفون و گیرنده صوتی هم عمل کند. رابط سمعک و منبع صوتی در سمعک اتیکن ConnectClip است و سایز بسیار کوچکی دارد. ریساند از Phone Clip+ برای انتقال اصوات به سمعک استفاده می کند. استریمر سمعک فوناک چند مدل از جمله ComPilot Air و ComPilot II است که هر کدام با سمعک های خاصی سازگاری دارند. سمعک های استارکی با کمک Remote Microphone + می توانند اصوات را از تلفن همراه و سایر منابع صوتی دریافت کنند. کمک شنوایی ویدکس هم دستگاه های COM-DEX، CALL-DEX و PHONE-DEX 2 هستند که دومی برای مکالمات تلفنی و دو مدل دیگر برای سمعک های مخصوص خود کارایی دارند.

سمعک بلوتوثی

ریموت کنترل سمعک

یکی از پر کاربرد ترین لوازم جانبی سمعک، ریموت کنترل است. بعضی از سمعک ها امکان تغییر ولوم و برنامه شنیداری را توسط خود کاربر فراهم می کنند. این قابلیت تنظیمی در غالب موارد به کمک یک دکمه ی کوچک و یا ولوم چرخشی روی سمعک انجام پذیر می باشد. در موقعیت هایی مانند محیط پر سرو صدا، با استفاده از این قابلیت می توان برنامه ی دستگاه را فورا تغییر داد. ریموت کنترل، به شما امکان می دهد با استفاده از یک کنترل کوچک که تقریباً به اندازه ی یک کلید ماشین است، میزان تقویت سمعک خود را تغییر داده و در استفاده از آن راحتی بیشتری داشته باشید.

ریموت کنترل سمعک زیمنس به نام Mini pocket شناخته می شود و نسبت به نسل قبلی یعنی easy pocket بسیار کوچکتر شده است. ریموت کنترل سمعک ریساند جدید به نام  Remote Control 2 شناخته می شوند که طراحی ظریف با دکمه های بزرگ دارند. ریموت کنترل استارکی هم با نام SurfLink Remote شناخته می شود. ریموت کنترل مخصوص فوناک هم PilotOne IIاست. امروزه بیشتر برندهای سمعک برای کنترل از راه دور سمعک های خود از اپلیکیشن و برنامه های موبایل مخصوص خود استفاده می کنند.

ریموت کنترل از راه دور سمعک

اپلیکیشن هوشمند موبایل برای سمعک

برای کنترل سمعک، از طریق برنامه های خاص موجود در تلفن های هوشمند، راه های مختلفی وجود دارد. با استفاده از برنامه های هوشمند سمعک که روی تلفن نصب می شود می توانید جهت داری میکروفون سمعک را به دلخواه خود تغییر دهید. علاوه بر این برخی از برنامه ها در صورت ضعیف شدن باتری دستگاه، برای هشدار و آگاهی فرد صدایی شبیه بوق پخش می کنند. هنگامی که زنگ در شما به صدا در می آید، هنگام دریافت پیام های متنی و یا اطلاع از پست های دیگران در برنامه هایی مانند Facebook، این قابلیت دستگاه بسیار کمک کننده می باشند.

برنامه موبایل سمعک

میکروفون های از راه دور سمعک

میکروفون های جدا یا از راه دور سمعک برای بهبود دریافت سیگنال های گفتاری در محیط های شلوغ و پر سر و صدا استفاده می شود. سمعک در اکثر مواقع نسبت سیگنال به نویز بهتری را برای فرد ایجاد می کنند، با این حال گاهی اوقات برای دریافت صدا با کیفیت و وضوح بالا، به ویژگی های کمکی بیشتری نیاز است. در برخی موقعیت ها مانند صحبت با دیگران، محیط پر سرو صدا، سالن کنفرانس و جلسات و همینطور کلاس درس، میکروفون های از راه دور می تواند برای شما سودمند باشند. استفاده از میکروفون از راه دور نسبتا آسان است. برای بهره مندی از این قابلیت، میکروفون از راه دور سمعک توسط گیره های مخصوص بر روی لباس فرد گوینده متصل می شود. به این ترتیب گفتار گوینده به طور مستقیم و با کیفیت و وضوح بالا توسط کاربر سمعک دریافت می شود.

میکروفون از راه دور زیمنس به طور جداگانه تولید نشده و با StreamLine Mic ترکیب شده است. میکروفون و دریافت کننده صوتی مستقل اتیکن دستگاه EduMic است که در کلاس های درس و جلسات سخنرانی کارایی بسیار خوبی دارد. Multi Mic میکروفون مخصوص سمعک ریساند است که تا 25 متر برد داشته و صحبت ها را با کیفیت بالا به سمعک منتقل می کند. میکروفون مخصوص فوناک برای گفتگوهای دو نفره PartnerMic و برای شرایط عادی دستگاه RemoteMic است. میکروفون از راه دور استارکی برای جلسات Table Microphone و برای گفتگو Mini Remote Microphone است.

تی وی استریمر یا گیرنده تلویزیون

گیرنده و رابط تلویزیون سمعک یکی از بهترین و کاربردی ترین وسایل جانبی کمک شنوایی است. گاهی اوقات و در محیط های شلوغ ممکن است شنیدن صدای تلویزیون به چالشی برای فرد تبدیل شود و بلند کردن بیش از حد صدا توسط فرد باعث آزار اطرافیان شود، در این شرایط می توان از TV streamer کمک گرفت. شنیدن صدای تلویزیون و دیدن برنامه های مورد علاقه یکی از بهترین لذت های افراد است و فرد کم شنوا نیز از این قضیه مستثنا نیست. رابط تلویزیون با سیم های مخصوص به تلویزیون متصل شده و صدا را  به صورت بی سیم و بلوتوثی مستقیما به سمعک فرد می فرستد. در نتیجه صدا بدون تداخلات محیطی و با شدت دلخواه فرد در گوشش پخش می شود.

گیرنده تلویزیون در برند زیمنس یا سیگنیا به نام StreamLine TV شهرت دارد. تی وی استریمر اتیکن دستگاه TV Adapter است و با اکثر مدل های اتیکن همخوانی دارد. TV Streamer 2، رابط تلویزیون مخصوص سمعک های وایرلس ریساند است. فوناک از TVLink برای ارتباط انواع تلویزیون با سمعک های خود بهره می برد. استریمر تلویزیون مخصوص ویدکس دو مدل TV PLAY و TV-DEX هستند.

گیرنده تلویزیون سمعک

سیستم حلقه ی القایی Loop system 

 سیستم حلقه القایی باعث می شود صدا مستقیماً به سمعک های شما منتقل شود. این بدان معنی است که صدای فیلم یا بلندگوی سالن های عمومی، از طریق گیرنده مغناطیسی سمعک جمع شده و مستقیماً در گوش کاربر پخش می شود. مشاهده علامت T در کنار تصویر یک گوش، معمولا نشان دهنده وجود سیستم teleloop در آن محیط می باشد. مکان های عمومی مانند سالن های سینما، سالن های سخنرانی، موزه ها، گالری های هنری و حتی برخی کلیساها از جمله مکان هایی هستند که ممکن است به این سیستم مجهز باشند. با این حال برای استفاده از مزیت های آن لازم است که سمعک شما توانایی و قابلیت های لازم را داشته باشد. بسیاری از سمعک های مدرن امروزی ویژگی سیستم حلقه ای یا تلکویل را دارا هستند. بهترین روش برای آگاهی از ویژگی های سمعک، مشورت با متخصص شنوایی شناسی است.

بندهای نگهدارنده برای محافظت از سمعک

هنگام فعالیت هایی مانند دوچرخه سواری، اسکی یا دویدن احتمال افتادن و آسیب به سمعک وجود دارد. در این موقعیت ها استفاده از بند های نگهدارنده می تواند بسیار کمک کننده باشد. این بندهای نگهدارنده به سمعک و سپس یقه لباس متصل می شود. این ابزار مراقبتی، سمعک شما را روی گوش ثابت نگه می دارد. بنابراین احتمال افتادن دستگاه کمک شنوایی و آسیب دیدن آن بسیار کاهش می یابد.


این مقاله را به اشتراک بگذارید

درخواست مشاوره

email

مطالب مشابه

سمعک own اتیکن چه ویژگی ها و قابلیت هایی دارد؟ + رده های مختلف آن

سمعک own اتیکن چه ویژگی ها و قابلیت هایی دارد؟ + رده های مختلف آن

سمعک های own اتیکن رده های مختلفی دارند که در این مقاله قصد داریم به ویژگی و انواع مدل های آن‌ها بپردازیم.

عفونت گوش میانی ( انواع اوتیت مدیا) + پیشگیری، درمان و عوارض آن

عفونت گوش میانی ( انواع اوتیت مدیا) + پیشگیری، درمان و عوارض آن

عفونت گوش میانی از شایع ترین عفونت های گوش است.

سمعک اقساطی | وام برای خرید سمعک

سمعک اقساطی | وام برای خرید سمعک

کلینیک تخصصی حس دوم امکان خرید سمعک اقساطی را برای کاربران دارای کم شنوایی فراهم کرده است. با استفاده از این شرایط ویژه، امکان استفاده از بهترین سمعک ها برای تمام اقشار جامعه فراهم شده است.

بهترین سمعک داخل گوشی سال کدام است؟

بهترین سمعک داخل گوشی سال کدام است؟

سمعک های داخل گوشی همواره مورد نظر افراد دارای افت شنوایی بوده و هست. کمپانی های مختلف در زمینه تولید این مدل رقابت سنگینی دارند. به همین دلیل در این مقاله سه مورد از بهترین سمعک های داخل گوشی در سال 2022 را به شما معرفی می کنیم

سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی هر کدام چه مزایا و معایبی دارند؟

سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی هر کدام چه مزایا و معایبی دارند؟

بسیاری از افراد دارای افت شنوایی برای انتخاب بین سمعک داخل گوشی و پشت گوشی تنها به فاکتور ظاهر و نامرئی بودن سمعک توجه می کنند اما بهتر است برای انتخاب بهتر با مزایا و معایب هر کدام بیشتر آشنا شویم

جدیدترین راه درمان کم شنوایی یک طرفه چیست؟

جدیدترین راه درمان کم شنوایی یک طرفه چیست؟

کم شنوایی یک طرفه یکی از معضلات بزرگ برای فرد و ادیولوژیست است زیرا سمعکی که بتواند افت شنوایی عمیق در یک گوش را جبران کند معمولا با نتیجه مناسبی همراه نیست. اما سمعک های جدید کراس برای درمان کم شنوایی یک گوش بسیار جوابگو هستند

جدیدترین سمعک های زیمنس چه ویژگی هایی دارند؟

جدیدترین سمعک های زیمنس چه ویژگی هایی دارند؟

سمعک های جدید زیمنس یعنی نسل AX نسخه ارتقا یافته و بهبود یافته نسل قبلی یعنی Xperience است و تفاوت های زیادی را برای کاربران به ارمغان آورده است. در این مطلب بیشتر با این نسل سمعک آشنا می شویم

نکات طلایی برای خرید سمعک

نکات طلایی برای خرید سمعک

انتخاب و خرید سمعک مناسب از مواردی است که اکثر افراد اطلاعات زیادی درباره آن ندارند و معمولا در این پروسه دچار سر درگمی می شوند. با ما همراه باشید تا نکات مهم حین خرید و انتخاب مدل مناسب سمعک را برایتان بازگو کنیم

نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

  • علی.ب

    سلام استریم لاین میکروفن چند قیمته ؟ میتونیم سفارش بدیم؟ آدرس بدیم برامون با پست ارسال میکنید؟

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز. استریم لاین میک برای هر برند سمعک متفاوت هست و باید مدل و برند سمعکتون رو بفرمایید تا موجودی چک بشه برای شما

  • طباطبایی

    سلام من سمعک ویدکس دارم آیا از طریق استریمر می تونم اون را به دستگاه های دیگه مثل گوش همراه وصل کنم؟

    مدیر سایت

    سلام. بسته به مدل سمعک. مدل گوشی و تایپ استریمر هست. 

  • م.ر

    سلام من سمعک pureپشت گوشی زیمنس دارم آیا با استفاده از لوازم جانبی میتونم اون را به گوشی موبایل اتصال بدم ؟ ممنونم

    مدیر سایت

    سلام وقت بخیر بله با کمک وسیله جانبی به نام استریمر این امکان فراهمه. البته رده سمعکتون هم مهمه

کلینیک شنوایی و سمعک حس دوم
شماره تماس