سمعک own اتیکن چه ویژگی ها و قابلیت هایی دارد؟ + رده های مختلف آن

سمعک own اتیکن چه ویژگی ها و قابلیت هایی دارد؟ + رده های مختلف آن

بروز رسانی : ۲۰ دی ۱۴۰۲

سمعک های own اتیکن رده های مختلفی دارند که در این مقاله قصد داریم به ویژگی و انواع مدل های آن‌ها بپردازیم.

اگر در ماه‌های اخیر برای خرید سمعک‌های داخل‌گوشی پیشرفته و نامرئی جستجو کرده‌باشید، حتماً نام مدل own اتیکن به گوشتان رسیده‌است. سمعک اتیکن در اواسط سال 2023 میلادی نسل جدید سمعک‌های خود را برای افراد خواهان سمعک داخل‌گوشی و نامرئی با نام تجاری own به بازار عرضه کرده‌است. هدف از معرفی این سمعک‌ها پاسخ مناسب به دو ویژگی مورد نیاز اکثر کاربران سمعک است؛ یعنی تکنولوژی پردازشی بالا و دید مخفی و نامرئی. سمعک‌های Oticon own در 5 رده پردازشی با محدوده قیمت متنوع عرضه شده‌است تا اکثر کاربران سمعک با افت شنوایی متوسط و بودجه‌های مختلف بتوانند مورد مناسب خود را از این نسل انتخاب و استفاده کنند. این مدل در واقع آپدیت و به‌روزرسانی نسل سمعک‌های داخل گوشی OPN است که تقریبا 4 سال پیش توسط اتیکن عرضه شد. سمعک داخل‌گوشی اون اتیکن در 5 استایل داخل‌گوشی و 5 رده تکنولوژی و  برپایه آخرین پلتفرم پردازشی اتیکن یعنی پولاریس عرضه شده‌است. 

سمعک own اتیکن دارای چه تکنولوژی هایی است؟

سمعک own درواقع از تکنولوژی پردازشی پرچمدار اتیکن یعنی سمعک More در محصولات داخل‌گوشی استفاده می‌کند. سمعک‌های مور اتیکن تنها در استایل‌های پشت‌گوشی عرضه شده‌است و برای افرادی که خواهان سمعک نامرئی بودند قابل استفاده نبود. به‌همین‌دلیل این کمپانی معتبر دانمارکی از تکنولوژی این محصولات در مدل‌های داخل‌گوشی استفاده کرده‌است. پلتفرم پولاریس در سمعک‌های own بر پایه سیستم Brain Hearing بنا شده‌است و خود این سیستم از DNN قدرت می‌گیرد. سیستم پردازش عمیق مغزی در سه رده بالایی سمعک own گنجانده شده‌است تا کاربران بتوانند از بهترین تکنولوژی شنیداری حال‌حاضر جهان با کوچک‌ترین و مخفی‌ترین سایز استفاده کنند. کلیه رده‌های تکنولوژی این مدل از پایه 48 کانال برای پردازش اصوات بهره می‌برند. اما تعداد باندهای فرکانسی، تکنولوژی‌های اتوماتیک سمعک، جهت داری میکروفن‌ها و وسعت باند تنظیمی در 5 رده مختلف با هم متفاوت است که در ادامه آن را به‌تفصیل شرح می‌دهیم.

تکنولوژی سمعک own اتیکن

ویژگی های کلیدی سمعک own اتیکن

اصلی‌ترین ویژگی کلیدی سمعک own اتیکن داخل‌گوشی بودن آن است. این سمعک‌ها در رده سمعک‌های داخل‌گوشی custom قرار می‌گیرند. به‌این‌معنی که برای حداکثر نامرئی بودن باید از مجرای گوش فرد قالب‌گیری و بر‌اساس این قالب پوسته مخصوص طراحی و سمعک نامرئی بر‌اساس آن ساخته شود. این ویژگی باعث می‌شود تا هر فرد بر‌اساس حجم و طول مجرای کانال خود بتواند از حداکثر میزان مخفی بودن سمعک استفاده کند. بر‌اساس نیاز‌های شنوایی فرد و حجم مجرای گوش می‌توان سمعک own را در 5 استایل مختلف از نامرئی کامل IIC تا ITE که کل ورودی گوش را می‌پوشاند، تهیه کرد.
از دیگر ویژگی‌های ممتاز سمعک اون می‌توان به تکنولوژی شنوایی مغزی یا Brain Hearing اشاره کرد. این تکنولوژی تلاش می‌کند تا تقلای شنیداری برای مغز را با کمک مجموعه‌ای کامل از تکنولوژی‌ها و رساندن خالص‌ترین و صاف‌ترین سیگنال‌های صوتی به آن تا‌حد‌ممکن کاهش دهد. از مجموعه تکنولوژی‌هایی که این امر را ممکن می‌کند، می‌توان به تراکم صوتی، شنوایی همسان، شخصی‌سازی صوتی و همین‌طور کاهش اعوجاج صوتی اشاره کرد. این موارد با همکاری یکدیگر سیستم Brain Hearing  را تشکیل داده‌اند. این سیستم در نهایت باعث می‌شود تا کاربر بتواند بر اطلاعات گفتاری دریافتی از گفتگوها تمرکز بیشتری کند و تقلای کمتری برای دریافت و شنیدن اصوات گفتاری مهم داشته باشد. 

انواع مدل ها و استایل های سمعک own 

پیش‌تر اشاره شده که خانواده سمعک‌های own در 5 استایل و 5 رده تکنولوژی عرضه می‌شوند. استایل‌های مختلف این سمعک شامل نامرئی داخل کانال یا IIC، داخل‎گوشی استاندارد یا CIC، داخل‌کانال یا ITC، داخل‌گوشی هاف شل و داخل گوشی فول شل یا ITE هستند. در مدل‌های بزرگ‌تر استفاده از بلندگوهای بزرگ‌تر برای پوشش کم‌شنوایی بیشتر امکان‌پذیر است و هر‌چه به سمت مدل‌های داخل کانال و نامرئی می‌رویم به دلیل محدودیت فضا قدرت پوششی سمعک نیز کاهش می‌یابد. همچنین قابلیت وایرلس و استریم یا انتقال مستقیم صوتی در مدل ITC به بالا فعال شده است و کاربرانی که به‌دنبال استفاده از این قابلیت‌ها هستند، می‌توانند از مدل‌های بزرگ‌تر استفاده کنند. رده‌های تکنولوژی مختلف own شامل پنج رده است که در ادامه توضیح می‌دهیم.

مدل های مختلف سمعک own اتیکن

Own 1: این رده شامل بالاترین مجموعه از تکنولوژی‌های مختلف شنیداری اتیکن است و از 64 کانال پردازشی در کنار 24 باند فرکانسی استفاده می‌کند. قابلیت DNN در این رده و رده 2 موجود است که می‌تواند وضوح صوتی چشمگیری را برای کاربر به‌ارمغان آورد. از دیگر ویژگی‌های مهم این رده می‌توان به‌پهنای باند فرکانسی تا 10 کیلو هرتز اشاره کرد.

Own 2: این رده دومین سطح تکنولوژی این خانواده است و به 48 کانال پردازشی در کنار 20 باند فرکانسی مجهز شده‌است. اکثر تکنولوژی‌های ممتاز در رده 1 در این سطح موجود است، اما عملکرد آن به‌نسبت سطح اول مقداری کاهش یافته‌است. 

Own 3: رده سوم سمعک‌های این خانواده است و از تکنولوژی‌های دو نسل بالاتر به مقدار کمتری بهره‌مند است اما می‌تواند کیفیت شنیداری مناسبی را برای کاربر فراهم کند. Own 3 برای انجام وظایف خود به 48 کانال پردازشی و 18 باند فرکانسی مجهز است. 

Own 4: رده چهارم این خانواده از 48 کانال به همراه 14 باند فرکانسی استفاده می‌کند اما بسیاری از تکنولوژی‌های بالای own در این نسل کاهش یافته یا حذف شده‌اند و این رده را با قیمت مناسب برای بودجه‌های کمتر مناسب کرده‌است. 

Own 5: آخرین رده پردازشی سمعک‌های داخل‌گوشی own که از 48 کانال پردازشی و 12 باند فرکانسی برای پردازش اصوات دریافتی استفاده می‌کند و پایین‌ترین رده قیمت را بین سایر رده ها دارد.

سمعک own برای چه افرادی مناسب است؟

سمعک own اتیکن برای افرادی مناسب است که خواهان بالاترین تکنولوژی در صنعت شنوایی به‌همراه کوچکترین سایز ممکن هستند. این سمعک توانسته تکنولوژی بالا، ظاهر مخفی و کوچک، قابلیت‌های وایرلس و استریم صوتی(در مدل‌های بزرگ‌تر) را درکنار هم گردآوری و نیاز اکثر کاربران سمعک را برطرف کند. جای خالی سمعک نامرئی با این ویژگی‌ها همواره در بین محصولات برندهای مختلف احساس شده‌است و اکنون سمعک اون می‌تواند پاسخ مناسبی برای این نیاز باشد.

سمعک own چه مقدار کم شنوایی را پوشش می دهد؟

با توجه به استایل‌های مختلف سمعک OWN که از مدل نامرئی IIC تا ITE را شامل می‌شود، می‌توان برای پوشش کم‌شنوایی مختلف از ماتریس‌های پوششی و بلندگوهای با قدرت مختلف برای انواع افت شنوایی استفاده کرد. اما این اصل به این معنا نیست که افراد با هر افت شنوایی می‌توانند از این سمعک استفاده کنند. ملاحظات ادیولوژیکی مختلفی برای انتخاب سمعک مناسب برای فرد باید مدنظر قرار گیرد؛ ازجمله می‌توان به سابقه استفاده از سمعک، بودجه، وضعیت مجرای گوش، رده تکنولوژی سمعک و نیاز‌های شنوایی فرد اشاره کرد. برای انتخاب بهترین مدل حتماً باید با متخصص شنوایی یا ادیولوژیست مشورت و انتخاب و تجویز بر اساس صلاحدید شنوایی‌شناس انجام شود. به‌طور‌کلی صرف‌نظر از قدرت سمعک، مناسب‌ترین انواع افت‌ شنوایی برای سمعک‌های داخل‌گوشی مانند own افت شنوایی متوسط، متوسط تا شدید و شدید هستند.

قیمت سمعک own اتیکن

مشخص کردن قیمت سمعک own اتیکن در ایران با توجه به مشکلات متعدد مانند واردات محدود و قیمت بالای دلاری آن کاری دشوار است. برای تعیین قیمت خرید سمعک own باید به رده تکنولوژی، استایل سمعک و یک یا دو گوشی بودن آن توجه کرد. در صورت موجود بودن این مدل در کشور قیمت آن به‌طور‌میانگین از حدود 20 تا 35 میلیون تومان و شاید بالاتر تخمین زده می‌شود.
 


این مقاله را به اشتراک بگذارید

درخواست مشاوره

email

مطالب مشابه

سمعک own اتیکن چه ویژگی ها و قابلیت هایی دارد؟ + رده های مختلف آن

سمعک own اتیکن چه ویژگی ها و قابلیت هایی دارد؟ + رده های مختلف آن

سمعک های own اتیکن رده های مختلفی دارند که در این مقاله قصد داریم به ویژگی و انواع مدل های آن‌ها بپردازیم.

عفونت گوش میانی ( انواع اوتیت مدیا) + پیشگیری، درمان و عوارض آن

عفونت گوش میانی ( انواع اوتیت مدیا) + پیشگیری، درمان و عوارض آن

عفونت گوش میانی از شایع ترین عفونت های گوش است.

سمعک اقساطی | وام برای خرید سمعک

سمعک اقساطی | وام برای خرید سمعک

کلینیک تخصصی حس دوم امکان خرید سمعک اقساطی را برای کاربران دارای کم شنوایی فراهم کرده است. با استفاده از این شرایط ویژه، امکان استفاده از بهترین سمعک ها برای تمام اقشار جامعه فراهم شده است.

بهترین سمعک داخل گوشی سال کدام است؟

بهترین سمعک داخل گوشی سال کدام است؟

سمعک های داخل گوشی همواره مورد نظر افراد دارای افت شنوایی بوده و هست. کمپانی های مختلف در زمینه تولید این مدل رقابت سنگینی دارند. به همین دلیل در این مقاله سه مورد از بهترین سمعک های داخل گوشی در سال 2022 را به شما معرفی می کنیم

سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی هر کدام چه مزایا و معایبی دارند؟

سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی هر کدام چه مزایا و معایبی دارند؟

بسیاری از افراد دارای افت شنوایی برای انتخاب بین سمعک داخل گوشی و پشت گوشی تنها به فاکتور ظاهر و نامرئی بودن سمعک توجه می کنند اما بهتر است برای انتخاب بهتر با مزایا و معایب هر کدام بیشتر آشنا شویم

جدیدترین راه درمان کم شنوایی یک طرفه چیست؟

جدیدترین راه درمان کم شنوایی یک طرفه چیست؟

کم شنوایی یک طرفه یکی از معضلات بزرگ برای فرد و ادیولوژیست است زیرا سمعکی که بتواند افت شنوایی عمیق در یک گوش را جبران کند معمولا با نتیجه مناسبی همراه نیست. اما سمعک های جدید کراس برای درمان کم شنوایی یک گوش بسیار جوابگو هستند

جدیدترین سمعک های زیمنس چه ویژگی هایی دارند؟

جدیدترین سمعک های زیمنس چه ویژگی هایی دارند؟

سمعک های جدید زیمنس یعنی نسل AX نسخه ارتقا یافته و بهبود یافته نسل قبلی یعنی Xperience است و تفاوت های زیادی را برای کاربران به ارمغان آورده است. در این مطلب بیشتر با این نسل سمعک آشنا می شویم

نکات طلایی برای خرید سمعک

نکات طلایی برای خرید سمعک

انتخاب و خرید سمعک مناسب از مواردی است که اکثر افراد اطلاعات زیادی درباره آن ندارند و معمولا در این پروسه دچار سر درگمی می شوند. با ما همراه باشید تا نکات مهم حین خرید و انتخاب مدل مناسب سمعک را برایتان بازگو کنیم

 عفونت گوش + درمان، عوارض، علائم و انواع آن

عفونت گوش + درمان، عوارض، علائم و انواع آن

عفونت گوش واژه کلی است که به انواع التهاب در قسمت های مختلف گوش و سیستم شنوایی مربوط می شود. آگاهی از علائم و نشانه ای این عفونت ها به ما کمک می کند تا به موقع برای درمان آن اقدام کنیم

نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

کلینیک شنوایی و سمعک حس دوم
شماره تماس